You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med taleterapi

Frivilligt arbejde med taleterapi

Du kan arbejde som ulandsfrivillig på taleterapiprojekter. På disse projekter skal du minimum være under uddannelse for at kunne deltage, så det er en god idé at kontakte en af vores danske rådgivere for mere information.

Klik her for at vælge destination

Projekterne foregår på hopitaler, klinikker, centre for handicappede børn, og i børnehaver. Børnene kan være døve og have brug for taletræning, og nogle børn har handicap såsom spastisk lammelse eller andre lidelser.

Din opgave er at arbejde med handicappede børn og hjælpe dem med at blive bedre til at tale. Du arbejder med børnene ved at træne udtale, lære dem at kontrollere ansigtsmuskler og støtte dem under deres læringsforløb.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Taleterapi i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲