You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Farmaci i Kenya

Oversigt
  • Placering: Nanyuki
  • Rolle: Arbejde sammen med uddannet farmaceut på hospital eller sundhedscenter
  • Projekttype: Hospital og sundhedcenter
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivilligt arbejde med Farmaci i Kenya

På vores farmaciprojekt i Kenya bor og arbejder du i Nanyuki, hvor hovedparten af vores øvrige projekter også foregår. Du kan glæde dig til at lære en masse om farmaci i et udviklingsland som Kenya.

Alle frivillige uanset baggrund kan hjælpe til på dette projekt. Om du er i gang med et sabbatår, vil optjene point til kvote 2, eller blot vil gøre en forskel som voksenfrivillig, kan du være med.

Vi arrangerer ligeledes praktikophold inden for farmaci, så er du studerende og interesseret i arbejde med farmaci som et led i din uddannelse, kan vi planlægge et lærerigt praktikophold for dig.

Frivillige kan arbejde med farmaci på et lokalt hospital eller i et sundhedscenter. Du vil altid arbejde sammen med kvalificeret personale, som du kan stille spørgsmål til.

Din rolle på projektet

Det er altid op til det faste personale at afgøre dine arbejdsopgaver. Du skal derfor forvente at lære igennem observation og dialog. Her vil du lære hvordan patienter modtager medicin, og du vil få mulighed for at lære om patienternes diagnoser og behandlinger.

Under supervision af det faste personale kan du få mulighed for at opmåle og udlevere medicin til patienter, og yde rådgivning om korrekt indtagelse af medicin til patienter og pårørende.

I Kenya arrangerer vi jævnligt outreaches, hvor frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed tager ud i lokalsamfundet for at give gratis sundhedsydelser. Her kan du være med til at pakke og udlevere medicin, selvfølgelig under kyndig vejledning fra en farmaceut.

Disse outreaches er vigtige, idet mange indbyggere ikke har råd til at søge læge eller har alt for lang afstand til en læge. Derfor støtter Projects Abroad lokalsamfundet ved at opsøge patienterne i deres nærområde.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲