You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokal læger og lære om faget igennem observation og dialog.
  • PROJEKTTYPE: Hospital, klinik, outreaches
  • kRav: Du skal kunne tale fransk eller arabisk på middelniveau og have mindst 1 års relevant uddannelse
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.850 kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores projekter inden for Medicin & Sundhed i Marokko foregår i hovedstaden, Rabat, hvor hovedparten af vores øvrige projekter også foregår.

Vi samarbejder med hospitaler og klinikker, og du kan arbejde på forskellige afdelinger inden for pædiatri, kirurgi, dermatologi, m.m., hvor du arbejder sammen med lokale læger.

Du skal have mindst 1 års relevant uddannelse, og derfor er dette projekt velegnet for studerende i praktikophold, eller hvis du allerede er uddannet læge, kan du bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Bemærk venligst, at du skal kunne tale fransk eller arabisk på middelniveau, og du kan med fordel supplere dit arbejde med et skræddersyet sprogkursus.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Din rolle på projektet

Frivillig arbejder sammen med lokale læger

Du kan arbejde på forskellige afdelinger i et medicinsk udleveringscenter i udkanten af Rabat. Centret køres af spansktalende sygeplejersker og en fransk læge, så det er vigtigt, at du kan tale godt fransk eller spansk.

Du kan også vælge at kombinere arbejdet her med en uge på et større hospital med andre afdelinger end hvad det medicinske udleveringscenter tilbyder.

Du kan vælge at arbejde på et hospital med en række forskellige afdelinger inden for pædiatri, kirurgi, dermatologi, m.m. Hvis du har nogen præferencer, må du meget gerne sige til.

Du vil få tildelt en vejleder som du vil følge dagligt. Din arbejdsdag vil normalt være fra 8 til 16, og du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Jeg hjalp til hvor der var mest brug for mig. Jeg lærte en masse ved at diskutere de forskellige patienter med lægerne og de medicinstuderende.
Louise, frivillig

 

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲