You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

International Udvikling i Sydafrika

Oversigt
 • Placering: Cape Town
 • Rolle: At arbejde sammen med en lokal NGO om at styrke, støtte og forbedre livskvaliteten i byen og omkringliggende samfund
 • Indkvartering: Værtsfamilie
 • PRISER: Fra 21.550 Kr
 • Projektlængde: Fra 4 uger
 • Startdato: Fleksibel

Frivillige og ansatte i gang med en workshop i Cape Town

Cape Town er en af de stærkeste og mest udviklede byer i Afrika, men udenfor de mere udviklede områder er Sydafrika stadig præget af massiv fattigdom. På dette projekt samarbejder vi med lokale NGO’er om at adressere dette problem.

Alle praktikanter kan deltage på dette projekt, men du skal selvfølgelig have en markant interesse for faget. Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

NGO’erne er alle non-profit og har fokus på at styrke lokalsamfund i og omkring Cape Town. De har forskellige programmer, f.eks. suppekøkkener, sportsprojekter, syning, oplysningsprogrammer, lederprogrammer og madudlevering.

Nogle NGO’er fokuserer også på problemstillinger inden for arbejdsløshed, kriminalitet, vold i hjemmet, narkotika, alkoholmisbrug, prostitution, HIV/AIDS og sundhed.

Din rolle på projektet

 Frivillige og ansatte holder møde i Cape Town

Frivillige vil få mulighed for at deltagende i nogle af følgende aktiviteter:

 • Administrativt arbejde – hjælpe med at organisere og holde styr på kontoret (aktivering, kopiering, tage telefonen, indtaste CV’er og hjælpe studerende med at udfylde registreringsformularer).
 • Markedsføring – holde hjemmesiden opdateret, skrive artikler, uploade billeder af aktiviteter, designe flyers og brochurer, organisere begivenheder.
 • Fundraising – udarbejde forslag til fundraising, der sendes til forskellige virksomheder eller individer. Netværke med allerede eksisterende sponsorer og skrive motiverende breve og udvikle relationer og kontakter.
 • Markedsresearch - planlægge og gennemføre markedsundersøgelser, herunder indsamling af statistikker fra spørgeskemaer for at få en bedre forståelse af den konkrete markedssituation og for at opnå bedre indsigt i hvad samfundet har mest behov for, samt at undersøge jobmarkedet for medlemmer af fællesskabet.
 • Workshops - Business workshops, entreprenør workshops, iværksætter mentorordninger for potentielle erhvervsledere.
 • Forretningsudvikling - vejlede lokale virksomheder og hjælpe med at udvikle forretningsidéer og etableringsplaner for at forbedre erhvervsklimaet gennem bedre markedsføring og økonomistyring.

Vi forventer, at du udviser et højt niveau af motivation og vilje til at udføre de opgaver, du bliver givet, hvad enten det handler om at organisere en politisk kampagne eller bruge et par timer på at læse korrektur på et projektforslag. Ved at arbejde inden for disse forskellige områder, kommer du til at opnå indsigt i, hvordan de forskellige velgørenhedsorganisationer fungerer og hvilke udfordringer de står overfor.

Projektet egner sig for alle, der er motiverede til at involvere sig og hjælpe, men projekterne henvender sig specielt til studerende og netop færdiguddannede inden for forretnings – eller udviklingsstudier. Du børe være forberedt på, at projektet ikke så struktureret.

Du skal forvente at arbejde ca. 30 timer om ugen fra mandag til fredag.

Støtte fra start til slut

Vi sørger selvfølgelig for at du har en koordinator fra Projects Abroad, som hjælper dig i gang med arbejdet. På den første arbejdsdag vil du møde din vejleder fra selve projektet, som vil være din faste kontakt på projektet.

Sydafrika er et af verdens mest ulige lande med markant forskel på rig og fattig. Det er en god idé at lave research om landet inden du starter på projektet.

Vi opfordrer alle praktikanter til at være åbensindede, initiativrige og udvise masser af motivation og engagement for derved at blive udfordret og til at lære en masse!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲