You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Businessprojekt i Vietnam

Oversigt
  • Placering: Mai Chau i Hoa Binh-provinsen
  • Rolle: At hjælpe med produktion og markedsføring af håndlavede produkter
  • Forretningsområder: Marketing,
  • Krav: Du skal være mindst 20 år og have en baggrund inden for marketing, tekstil eller forretningsudvikling
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Du kan udforske den vietnamesiske kultur på nærmeste hold på vores Businessprojekt i Vietnam.

Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Projektet foregår i den smukke landsby, Mai Chau, som ligger i Hoa Binh-provinsen, og som er 160 km eller rettere fire timers kørsel fra hovedstaden, Hanoi.

Dette businessprojekt i Vietnam er markant anderledes end vores øvrige businessprojekter. Du skal ikke forvente at arbejde 9-17 på et kontor, men derimod i en lokal landsby, hvor du i høj grad selv har indflydelse på din arbejdsdag og udbytte.

I fritiden kan du lære mere om traditionel madlavning, du kan øve vietnamesiske gloser eller udforske de omkringliggende landsbyer. Der er en lille å, en bjerggrotte, og et smukt landskab velegnet til en cykeltur.

Landsbyen er en turistattraktion og i weekenden er der besøg af mange turister. Du kan derfor også opleve traditioner såsom bambusdans, traditionelle musikshows og fyrværkeri.

Du vil også hjælpe de lokale indbyggere med at forbedre turisternes oplevelser i landsbyerne.

Smukke rismarker i Vietnam

Din rolle som praktikant

Frivillige på kultur-projektet i det nordlige Vietnam

Der er brug for hjælp inden for sociale medier og udvikling af hjemmesider. Har du viden om lokal såvel som international markedsføring, vil dine råd blive godt modtaget.

Har du en baggrund inden for marketing eller mode kan du arbejde med lokale fattige og handicappede håndværkere i Hoa Binh, således at de igennem håndværk såsom traditionel vævning, skrædderi og brodering kan etablere en stabil indkomst ved at sælge deres produkter.

Det er for eksempel tasker, vægpynt, tørklæder og pudebetræk. Her finder du også de eneste som sælger håndlavede, autentiske vævede og broderede produkter. Projektet er stadigt under udvikling og er derfor endnu ikke egnet til at modtage frivillige, der interesserer sig for økonomi og udvikling. 

Du kan også vælge at fokusere på engelskundervisning i landsbyen. Det vil foregå om aftenen og du vil undervise de lokale erhvervsdrivende.

Støtte fra start til slut

Vi sørger selvfølgelig for at du har en koordinator fra Projects Abroad, som hjælper dig i gang med arbejdet.

Du bor hos en lokal værtsfamilie. Værtsmoderen i familien er også leder af projektet, og hun vil sikre at du falder godt til i landsbyen, i familien og på projektet.

Du bor og lever på traditionel vis og du spiser som familien. Landsbyen er hjemegn for Thai-folket som er en af 54 etniske minoriteter i Vietnam – ikke at forveksle med indbyggerne i Thailand!

Landsbyboerne bor i hytter bygget på stolper og har kun de mest basale nødvendigheder.

Du bør være moden og klar til at have en selvstændig tilgang til opgaverne. Der vil være mindre kontakt med de øvrige frivillige i løbet af ugen, men du kan have mulighed for at mødes med dem i weekenderne.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲