You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde eller praktikophold med Almen Medicin i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Du kan arbejde som frivillig eller studerende inden for almen medicin på forskellige hospitaler i Cusco, den urgamle inka-hovedstad i Andes-regionen. Peru er en fascinerende oplevelse, og som frivillig på et medicinsk projekt vil du kunne føle forskellen mellem rig og fattig i form af forskellen mellem offentlige og private hospitaler.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde på et medicinsk projekt i Peru. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Som frivillig eller praktikant på et medicinsk projekt kan du arbejde på offentlige klinikker, hospitaler, private klinikker, og et rehabiliteringscenter for børn. Har du præferencer inden for et bestemt fagområde, f.eks. pædiatri eller laboratoriearbejde, må du gerne give os besked.

Frivillig på medicinsk projekt i Peru

Hvis du er uddannet eller under uddannelse vil du ofte arbejde på et hospital som er moderne og godt udstyret. Men du kan også vælge at arbejde på et specialiseret hospital (gynækologi og obstetrik) eller på sundhedsklinikker, hvor du vil arbejde tæt sammen med en læge som vil have mere tid end en læge på et stort hospital til at forklare dig sygdommene og behandlingerne du møder i din dagligdag. 

Frivillige uden uddannelse vil arbejde på klinikker, hvor de arbejder sammen med en lokal læge og lærer igennem observation og dialog.

Din rolle på projektet

Uanset hvilket projekt du vælger, vil du arbejde sammen med de lokalt ansatte, observere deres daglige arbejde og tilbyde støtte til patienter, således at du sikrer at de får den essentielle følelsesmæssige opmærksomhed.

Du skal forvente følgende:

  • observere det faste personale,
  • tilbyde støtte til patienter,
  • assistere det faste personale i daglige opgaver,
  • oplysningsarbejde om sundhed og forebyggelse af diverse sygdomme.

Vores lokale personale afholder hver uge medicinske workshops for de frivillige. Her kan I mødes med kvalificeret personale og diskutere forskellige problemstillinger, arbejdssituationer og emner inden for medicin i Peru.

En gang imellem, cirka 1-2 gange om måneden, er det muligt at tage med på outreach i lokalsamfundet. Dette arrangeres af lokale læger og ikke af Projects Abroad.

På alle vores medicin og sundhedsprojekter er det vigtigt at være opmærksom på at for frivillige uden forudgående erfaring, vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Derfor er et medicin- og sundhedsprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i den medicinske verden og vilkårene for læger og sygeplejersker i et udviklingsland.

Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er uddannet sygeplejerske, er under uddannelse, eller blot har en interesse for dette fag, kan du deltage i vores sygeplejeprojekt, hvor du kan arbejde på en lang række forskellige hospitaler og klinikker i og omkring Cusco. Odontologi er også muligt, også selvom du ingen tidligere erfaring eller uddannelse har. Det er blot essentielt, at du viser initiativ og er ivrig efter at lære.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲