You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med ergoterapi

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Nanyuki
  • Rolle: At observere og assistere lokale ergoterapeuter og få relevant erfaring.
  • Projekttype: Børnehjem for handicappede børn og unge samt hospital
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel
  • Krav: Arbejdstilladelse til 145 USD pr. måned.

Volunteer in Kenya

Vil du gerne lære mere om ergoterapi i et udviklingsland, så bør du bør overveje at rejse til Kenya. På vores ergoterapiprojekt i Nanyuki er du med til at behandle patienter med en række forskellige fysiske og psykiske handicaps.

Vi samarbejder med et børnehjem for handicappede børn og unge, hvor du arbejder sammen med en uddannet ergoterapeut samt et hospital hvor patienterne skal have ergoterapi.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse.

Er du allerede uddannet ergoterapeut, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Occupational Therapy in Kenya

Du vil være med til at behandle patienter i alle aldre, lige fra små børn til ældre voksne og med forskellige sygdomshistorier.

Du hjælper med at tilse og tilbyde patienter rådgivning om hvordan de kan forbedre deres motorik og fysik. Daglige opgaver kan være at hjælpe patienterne med balance/koordinationstræning, taleterapi og at blive bedre til at bruge hænderne til praktiske ting, for eksempel at skrive.

Du kan også være med at til at afholde workshops for patienter og plejere. Du kan således være med til at oplyse og instruere det daglige, faste personale i, hvordan patienterne igennem simple øvelser og tiltag i hjemmet får en bedre hverdag og dermed en højere livskvalitet.

Projects Abroad afholder en række fællesmøder i lokalsamfundet for at oplyse om de forskellige sygdomme og handicap. Som frivillig kan du være med til skabe opmærksomhed omkring handicap og opfordre patienter til at søge behandling.

Kenya Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲