You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt

Frivillige leger med filippinske børn

Frivilligt arbejde på et humanitært projekt i Filippinerne vil være en udfordrende men belønnende oplevelse.

I Filippinerne er der mange tusinde børn som hver dag prøver at klare sig på egen hånd i byerne. De vokser op uden adgang til læge og skole. Høj vækst og øget tilstrømning til byerne har ført til at næsten halvdelen af alle filippinere nu bor i byerne. Det betyder at Filippinerne er et af de lande i Sydøstasien med flest urbane indbyggere.

Filippinerne oplever desværre også stadigt flere nye tilfælde af HIV-smittede, og hver tredje nye smittede er en yngre person. Børn er derfor særdeles sårbare, og ved at arbejde med børn på forskellige centre kan du være med til at forbedre deres fremtidsmuligheder.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Din rolle på projektet

Lokale børn på stranden

Som frivillig på et humanitært projekt i Filippinerne kan du arbejde i børnehaver for børn fra fattige kår eller på et center for børn med sygdomme eller handicap i Bogo City eller San Remigio.

Du kan forvente en arbejdsdag på 4-5 timer. Hvis du bor tæt på din arbejdsplads kan du smutte hjem til frokost, ellers får du en madpakke med.. De fleste frivillige arbejder mandag til fredag og har således fri i weekenden til at tage på sightseeing eller være sammen med andre frivillige.

Din vigtigste arbejdsopgave er at hjælpe det lokale personale med deres arbejde. Det er at drage omsorg for børnene, give dem mad, gøre dem klar til dagen og lære dem om personlig hygiejne. På nogle af vore humanitære projekter i Filippinerne er basal undervisning et element af arbejdet.

Det sociale aspekt er også meget vigtigt. Igennem venskab og støtte kan du hjælpe børnene med deres lektier, dyrke sport og ellers lave kreative aktiviteter sammen. Med din opmærksomhed og tålmodighed hjælper du disse børn med at opbygge selvværd og selvtillid som gavner deres sociale kompetencer.

Eftermiddagens arbejde var så undervisning i børnehaven i det nærliggende slumkvarter, her arbejdede jeg som supplement til læreren, primært skulle de skønne unger øve alfabet og talbegreber, det er førskolebørn og undervisningen var meget stillesiddende. Da jeg var halvt gennem min periode kom der to unge norske piger, så vii en periode var 3. Det var den rene fest vi kunne lære børnene sange og på den måde styrke deres engelsk.
Nanna, frivillig

Projects Abroad bidrager gerne med materialer til undervisning eller aktiviteter. Hvis du får en god idé og mangler papir, farveblyanter eller lignende, så sig gerne til. Vi er altid åbne for forslag.

For at sikre at vores frivillige og lokale partnere har de rette forventninger til hinanden og projekterne har vi udarbejdet en Care Management Plan, som alle frivillige på humanitære projekter forventes at følge. Du kan læse den her.

Philippines Care Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲