You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hvad er et webinar?

Hvad er et webinar?

Hvad er et webinar?

Vil du høre mere om dine muligheder for et praktikophold i udlandet, er du velkommen på vores gratis webinar. Du skal blot have computer/smartphone og internet, og så er du klar. Et webinar er en online præsentation, hvor vi rådgiver om dine projektmuligheder. Både du og de øvrige deltagere er meget velkomne til at stille spørgsmål. For at kunne deltage skal du tilmelde dig vores webinar, således at vi kan sende dig link til at deltage i programmet

Hvordan forløber et webinar?

Vores webinar starter normalt med en kort præsentation af en af vores projektrådgivere. Allerede under præsentationen har du mulighed for at sende os spørgsmål online. Undervejs vil den ene af vores projektrådgivere besvare spørgsmålene. I slutningen af præsentationen gennemgår vi jeres spørgsmål og besvarer dem direkte ved hjælp af et chatprogram. Vi kan også følge op med en mere personlig e-mail omkring netop dine ønsker. Derudover er det selvfølgeligt altid muligt at ringe og skrive til os den næste dag for at få afklaret eventuelle personlige spørgsmål.

Webinar på vores hjemmeside

Vi uploader vores webinar efterfølgende på vores hjemmeside under ” Tidligere webinars”. Så har du mulighed for at gense det. Havde du ikke muligheden for at deltage er du også velkommen til at se det.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲