You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig i Latinamerika & Caribien

Dine muligheder for frivilligt arbejde i Latinamerika & Caribien

I Costa Rica og andre latinamerikanske lande møder du aber i naturen

Du kan rejse til Latinamerika & Caribien for at arbejde som ulandsfrivillig på en række spændende projekter i Belize, Costa Rica, Jamaica og Mexico.

I denne region finder du et spændende mix af kulturer og traditioner fra mange forskellige kilder, lige fra oprindelige indbyggere til kolonister fra Spanien, Portugal og Storbritannien.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi har også gode erfaringer med at sende familier af sted som frivillige.

Dine muligheder for frivilligt arbejde i Latinamerika & Caribien

En frivillig er klar til at feste på latinamerikansk manér i Mexico på De Dødes Dag

I Latinamerika & Caribien har vi en række forskellige projekter, som passer til enhver frivillig. Især inden for natur og miljø er der spændende muligheder, i det regionen byder på nogle af de smukkeste områder i verden.

Du kan f.eks. arbejde i tropisk skov i Costa Rica, hjælpe marinelivet i Belize eller støtte vores arbejde med at beskytte havskildpadder i Mexico. Uanset hvor du arbejder, vil du gøre en vigtig forskel for naturen, imens du selv får storslåede oplevelser med hjem.

Vi har projekter inden for humanitært arbejde og undervisning i alle lande i Latinamerika & Caribien, og de spænder ganske bredt. Du kan arbejde på centre for gadebørn i Mexico, på plejehjem i Jamaica, i børnehaver i Costa Rica og meget mere.

Frivillige på trekking ved vandfald i Latinamerikas naturperle Jamaica

Det er også muligt at arbejde på mere fagspecifikke projekter, det kan f.eks. være inden for Medicin & Sundhed, Business eller International udvikling. Du vil helt sikkert få en lærerig oplevelse.

Du behøver ikke at kunne tale spansk for at rejse til Latinamerika & Caribien. I Belize og Jamaica er engelsk et officielt sprog og sammen med et eller flere lokale sprog det mest fremtrædende.

I Costa Rica og Mexico er spansk mere udbredt end engelsk, så her er det en fordel at kunne nogle spanske gloser på enkelte projekter.

Oplev mere som frivillig i Latinamerika & Caribien

Du har altid fri i weekenden, så der er rig mulighed for at udforske denne region nærmere. Du kan tage på grottevandring i Belize, besøge Costa Ricas gudesmukke strande, udforske Mexicos aztekerruiner eller tage på opdagelse i sporene fra Jamaicas kolonitid. Der er rigeligt med muligheder!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲