You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Menneskerettigheder i Tanzania

Oversigt

Projektet foregår i byen Arusha, og er en spændende mulighed for at arbejde med menneskrerettigheder i lokalsamfund hvor der er behov for viden om rettigheder inden for uddannelse, sundhed, rådgivning og retshjælp.

Frivillige under fredelig demonstrationSom frivillig på menneskerettighedsprojektet arbejder du sammen med kvalificerede og dedikerede medarbejdere på vores menneskerettighedskontor i Arusha.

Vi fokuserer på at hjælpe lokale kvinder og børn med deres basale rettigheder. Du vil møde grupper af lokale kvinde og opsøge unge i et ungdomsfængsel. 

Vi samarbejder med en lokal NGO, som især fokuserer på at hjælpe enkekvinder. Her hjælper du kvinderne med at gøre krav på deres retmæssige arv og ejendom, ligesom at du hjælper kvinder som er blevet uretfærdigt behandlet.

 

Din rolle som frivillig

Som frivillig vil du arbejde med nogle af følgende emner:

  • Assistere ved regelmæssige besøg hos kvindegrupper og i ungdomsfængslet;
  • Research af juridiske anliggender;
  • Forberede juridisk rådgivning til lokale kvindegrupper;
  • Yde juridisk rådgivning til kvinder i lokalsamfundet;

Frivillige rådgiver lokalsamfundet i menneskerettighederSom frivillig vil dine interesser og tidligere erfaring have indflydelse på hvilke områder du kommer til at arbejde med. Det er vigtigt at du er fleksibel, god til at kommunikere og ivrig efter at lære.

Vi arrangerer praktik i udlandet for relevante studieretninger på dette projekt, og du kan også arbejde frivilligt på projektet i Tanzania selvom du ikke har relevant erfaring. Det vigtigste er at du er villig til at arbejde og til at lære. 

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲