You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ansøgningsproces & forberedelse til dit ophold

Forsikring & Vaccinationer

Forsikring, visum og vaccinationer

Som frivillig hos Projects Abroad får du god rådgivning under dine projektforberedelser. Det er vores fornemste opgave at klæde dig godt på til at rejse ud som ulandsfrivillig på et af vore projekter.

Forsikring

Vi har valgt at inkludere en omfattende rejse-, syge-, og ansvarsforsikring (frivillige på 65 år eller yngre) fra Endsleigh i din projektpris. Så ved vi nemlig, at du er tilstrækkeligt dækket ind i forhold til de arbejdsopgaver og fritidsaktiviteter, som vores frivillige typisk er med i.

Forsikringen (frivillige på 65 år eller yngre) dækker blandt andet udgifter til medicin, lægebehandling og ledsaget hjemtransport, tab af bagage og personlige ejendele, personligt ansvar, aflysning og udskydelse, og meget mere. Det er en særdeles god idé at læse policen igennem. Den vil ligge på din personlige MyProjectsAbroadside.

Skulle du være uheldig og få brug for forsikringen (frivillige på 65 år eller yngre), kan vores lokale personale hjælpe dig på stedet, idet de har kendskab til de mest gængse forsikringsbetingelser og ved, hvordan de hurtigt kontakter Endsleigh for at hjælpe dig bedst og hurtigst.

Er uheldet ude, så gem alle kvitteringer, sørg for at få dokumentation i form af lægeerklæring, politirapport, kvittering fra flyselskabet, og lignende. Både vores lokale personale på destinationen og de danske rådgivere kan hjælpe dig med at lave et forsikringskrav.

Forsikringen (frivillige på 65 år eller yngre) kan forlænges således, at hvis du rejser rundt som turist efter endt projekt, så kan du også være dækket her. Der er fordele ved at være dækket af denne samme forsikring (frivillige på 65 år eller yngre) under hele sin rejse, og du kan kontakte det danske kontor for at få priser på forlængelse.

Har du eller nogen i din nærmeste familie sygdomme eller eksisterende diagnoser som kan få indflydelse på dit projektophold, skal Endsleigh have besked om dette snarest efter din tilmelding. De vil så tage stilling til, om du skal have ekstra dækning. Forsikringen (frivillige på 65 år eller yngre) er først gældende, når vi har modtaget den fulde betaling fra dig.

Du bør være opmærksom på, at Endsleigh er en ekstern partner, og Projects Abroad har ingen indflydelse på afgørelser om forsikringskrav eller dækningsgrad.

Endsleigh dækker ikke frivillige over 65 år, så frivillige ældre end 65 år skal selv arrangere forsikring.

Visum, arbejdstilladelser og andre påkrævede dokumenter

Til nogle destinationer, især i Afrika og Asien, skal du have visum for at få lov til at rejse ind i landet. Et visum er et personligt dokument som sættes ind i dit pas, og du skal derfor selv sende visumansøgning og pas. Efter du har tilmeldt dig vores projekter, vil vi sende dig alle relevante dokumenter samt udførlige instrukser til din visumansøgning.

Du skal blot tjekke at det stemmer overens med visumkravene, idet vi før har oplevet at kravene ændres fra den ene dag til den anden, og dernæst sender du din visumansøgning afsted. Vi gør hvad vi kan for hele tiden at have opdaterede instrukser til dig.
Flere destinationer kræver, at frivillige har en arbejdstilladelse eller at de registreres hos myndighederne. Destinationernes krav er ret forskellige, og vi sørger derfor for at du får de rette instrukser. I nogle destinationer hjælper vi dig med arbejdstilladelsen efter du er ankommet, i andre tilfælde skal du sende en række dokumenter inden afrejse. Du kan også blive bedt om at sende eksamenspapirer eller andre officielle dokumenter, og vi hjælper dig selvfølgelig med det hele.

Alle instrukser, ansøgninger og påkrævede dokumenter vil du finde på din personlige MyProjectsAbroadside.

Vaccinationer

Vi er ikke uddannet sundhedspersonale, så derfor må vi ikke rådgive specifikt om vaccinationer. Vi anbefaler derfor at du kontakter egen læge, Statens Seruminstitut eller en rejsevaccinationsservice for at høre mere om de vaccinationer som gældende for din destination. Tjek gerne med din egen læge om du har nogle af vaccinationerne i forvejen.

Tilbage til toppen ▲