You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ansøgningsproces & forberedelse til dit ophold

Sådan tilmelder du dig

Sådan tilmelder du dig

På denne side kan du læse om ansøgningsprocessen, om forberedelsen til dit ophold, og endelig kan du nederst på siden finde vores Betingelser & Vilkår, som indeholder vigtig information omkring regler i forbindelse med ændringer og aflysninger. Vi anbefaler, at du læser denne side grundigt igennem inden du ansøger.

1. Vælg

 • Dit land
 • Dit projekt
 • Din afrejsedato
 • Længden af dit ophold

Der kræves som udgangspunkt ingen kvalifikationer for at deltage på vores projekter – dog er der enkelte undtagelser beskrevet under de enkelte projektkategorier. Med andre ord: der er ingen udvælgelsesproces. Du kan også kombinere forskellige projekter og lande. Kontakt os på e-mail info@projects-abroad.dk for nærmere information omkring specifikke projekter og lande. Du kan deltage på alle projekter hele året rundt, og prisen inkluderer alle måltider, din indkvartering, forsikring (frivillige på 65 år eller yngre) og støtte fra vores lokale ansatte i det pågældende land døgnet rundt. Minimumslængden er 2 uger.

2. Ansøg

 • Benyt ansøgningsskemaet
 • Et depositum på 2950 kroner er påkrævet for at kunne arbejde videre med din ansøgning og for at kunne godkende dit projekt. Depositummet er en del af den samlede pris for projektet (som du kan se på prislisten) og bliver selvfølgelig fratrukket den pris du kan se på prislisten. Du bedes betale dit depositum ved tilmelding. Depositummet er dermed ikke en ekstra udgift, men det første afdrag på den samlede pris.
 • Inden for 2-5 arbejdsdage modtager du en bekræftelse på, at du er accepteret på dit valgte projekt. Sammen med denne bekræftelse vil du modtage et loginnavn til MyProjectsAbroad (se nedenfor: ”Forbered dig på dit projekt”). Hvis vi af forskellige årsager ikke kan efterkomme dit ønske, kontakter vi dig med alternative forslag, eller med henblik på at refundere dit depositum. For refusionsregler se punkt 5 herunder.

3. Forbered dig på dit projekt

Når du er godkendt til et projekt, opretter vi en individuel internetside til dig i MyProjectsAbroad, vores onlinesystem. Her kan du finde al information omkring dit projekt, som bl.a. inkluderer:

 • Generel information om dit destinationsland: klima, kultur, lokale sprog mm.
 • Information omkring Projects Abroads ansatte, kontorer mm.
 • Din faktura (invoice) - du vil betale gennem din MyProjectsAbroad
 • Information omkring din forsikring og din egentlige forsikringspolice
 • Vores ressourcedatabase med ressourcer til dit projekt
 • Et spørgeskema, som du skal udfylde og sende til os, for at vi bedre kan matche projektet til dig
 • Information omkring indrejse- og visumregler samt anvisninger til hvordan du søger om visum til din(e) destination(er) hvis dette er nødvendigt

Information omkring visum og generel rejseinformation vil også blive uploaded og tilsendt 1-4 måneder før din afrejse. Denne tidsramme afhænger af ambassader, flyselskaber mm. Omkring en måned før din afrejse modtager du den fulde information omkring dit projekt og din værtsfamilie.

Vi anbefaler, at du læser din MyProjectsAbroad grundigt igennem inden du tager afsted, således at du er bedst muligt forberedt på dit ophold og den oplevelse, der venter dig forude.

Hvis du ikke har en e-mail adresse, eller ganske enkelt ikke ønsker information via internettet, så fortæl os det, og vi vil fremsende al information via post.

Før din afrejse vil du være i kontakt med vores lokale ansatte i dit valgte land, således at du kan få svar på eventuelle spørgsmål omkring projektet. Denne dialog er primært til for at vi kan matche dine ønsker og kompetencer med behovet i vores partnerorganisationer.

4. Rejs trygt af sted

En ansat fra vores lokale kontor vil møde dig i lufthavnen og introducere dig for din værtsfamilie og dit projekt. Dette gælder naturligvis også hvis du selv arrangerer fly.

5. Vigtigt at vide før du ansøger

Det er vigtigt at læse Projects Abroad's formelle regler og betingelser - vores såkaldte "Betingelser & Vilkår" - inden du ansøger. På den måde er du klar over eventuelle omkostninger i forbindelse med ændringer og aflysninger af dit ophold, skulle du være nødsaget til dette.

Definitionen af et projekts varighed

Din projektperiode og dermed forsikring starter den dag du rejser fra Danmark. Det vil sige, at hvis du ønsker at arbejde på et projekt i otte uger med startdato 24. juli, så vil din sidste projektdag være 18. september.  Rejsedatoerne ligger altså inden for din projektperiode for at du er dækket af forsikringen (frivillige på 65 år eller yngre) fra du forlader Danmark, til du er hjemme igen.

Hvis du bliver på dit projekt længere end din opholdslængde, vil vi opkræve dig 50 USD dagligt (100 USD for Dyrepasningsprojektet i Kina samt Natur- & Miljøprojekter i Belize, Fiji og Thailand) som tillægsgebyr for at kunne dække din kost, indkvartering, forsikring og støtte.

Regler ved ændringer og aflysninger

Hvis du af akademiske eller personlige årsager bliver nødt til at ændre dine projekter (datoer, længde el.lign.), kan dette normalt blive gjort med ingen eller relativ lille omkostning. Men prisen for ændringer varierer, så kontakt os venligst, så vi kan diskutere din situation.  Du må lave én ændring gratis i perioden op til to måneder før din afrejsedato. Herefter vil du blive pålagt et gebyr for hver en ændring du foretager. Gebyret vil variere, så kontakt os endelig omkring din situation. 

Ændringer og aflysninger skal meddeles skriftligt.

Desværre kan omkostninger ved aflysninger normalt ikke undgås. Prisen for aflysning afhænger af, hvor tæt på din oprindelige afrejsedato, vi bliver informeret om din aflysning:

 • Aflysning mere end tre måneder inden din planlagte afrejsedato: 950 DKK
 • Aflysning mellem 2 og 3 måneder inden din planlagte afrejsedato: en tredjedel af den samlede pris
 • Aflysning mellem 1 og 2 måneder inden din planlagte afrejsedato: to tredjedele af den samlede pris
 • Aflysning mindre end 1 måned inden din planlagte afrejsedato: ingen refusion

Bemærk venligst at de ovennævnte ændrings- og aflysningsgebyrer er gældende uanset om en ansøgning foretages over tre måneder før den ønskede afrejsedato eller under tre måneder før den ønskede afrejsedato. Depositum betalt i forbindelse med en afrejse under tre måneder efter kan ikke refunderes. 

Bemærk venligst, at hvis du har betalt det endelige beløb, dækker din afbestillingsforsikring kun i nogle tilfælde. Husk venligst, at vi ikke er ansvarlige for alt. Vi anbefaler, at du læser din forsikringspolice grundigt igennem.

Hvis du vælger at deltage på et af vores projekter, kan vi ikke garantere for alle tænkelige scenarier. Du rejser til steder, der kan være både eksotiske og uforudsigelige. Livsstilen og forholdene vil være anderledes, end du er vant til – ikke nødvendigvis dårligere, bare anderledes. Forbered dig på det uventede mht. lokale skikke og mangler, med variationer inden for vejr, rejse og folk generelt. Almindelig sund fornuft og en god humoristisk sans vil hjælpe dig igennem det meste.

Vi anbefaler du læser vores Betingelser & Vilkår inden du tager afsted. Læs dem her: Betingelser & Vilkår

Projects Abroad Denmark har CVR nummer 32881181. Bemærk venligst at Projects Abroad Denmark kun er et informationskontor. Køb af ophold i vores destinationer sker via vores hovedkontor, Projects Abroad i England (Projects Abroad Europe Ltd). Projects Abroad er dermed ikke dækket af Rejsegarantifonden.

Projects Abroad er firmanavnet for Teaching Abroad Ltd (registreret i England, nummer 0-2478906) og Teaching Abroad Travel Ltd (registreret i England, nummer 0-3746636).

Tilbage til toppen ▲