High school students stand outside a local lawfirm on their Law and Business internship in China

Ungdomsprojekt med jura og business i Kina

Bo i Chengdu sammen med andre unge og få erhvervserfaring på advokatkontorer og i lokale virksomheder

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold for unge med jura og business i Kina og lær af professionelle på advokatkontorer og i virksomheder. Du får indsigt i den indre struktur i virksomheder i Kina, mens du oplever livet i et fremmed land og en anderledes arbejdskultur. Projektet er en spændende mulighed for at tilføje arbejdserfaring til dit CV, hvilket kan gavne din fremtidige karriere.

Du får masser af praktiske arbejdsopgaver som frivillig på ungdomsprojektet. Du foretager juridiske case studies, tager i retten og modtager forretningsopgaver. På den måde får du hjælp til at se, hvordan det daglige arbejde er for en advokat eller en forretningsmand er.

Du bor og arbejder i Chengdu, som er en by, der er kendt for sine pandaer. Her bor du i en lejlighed sammen med andre unge på din egen alder. Projects Abroads personale står klar til at vejlede og støtte dig hele vejen igennem.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med jura og business i Kina det rigtige for mig?

Erfaringsopholdet for unge er perfekt til eventyrlystne teenagere, som gerne vil have professionel erhvervserfaring inden for jura og business på deres CV. Du oplever samtidig livet og arbejdslivet i et hurtigt udviklende land og møder unge på din egen alder fra hele verden.

Hvis du overvejer at uddanne dig inden for jura eller business, er dette erfaringsophold en fantastisk mulighed for at udforske, hvordan disse fag fungerer i praksis. Når du har denne slags erfaring på dit CV, kan din ansøgning skille sig ud fra mængden og give dig spændende oplevelser at fortælle om til jobsamtaler.

Du behøver ikke at have kvalifikationer eller erfaring på området for at deltage på projektet. Vi lærer dig alt, hvad du skal vide, og du får støtte og vejledning igennem hele opholdet. Det eneste, du skal bruge, er en positiv indstilling og en vilje til at lære.

Ungdomsprojektet finder sted over to uger i løbet af sommeren. Vi tilbyder ekstra støtte fra personalet, så du er i trygge hænder og får masser af vejledning i løbet af dit ophold. Når du ikke arbejder, har vi arrangeret sociale og kulturelle aktiviteter, så din gruppe har masser at tage sig til. Du kommer også på en weekendtur sammen med gruppen og vores personale.

Business professionals working for a company in China involve teenage Projects Abroad interns in a meeting.

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med jura og business i Kina?

Du tilbringer to uger i Chengdu sammen med andre unge på din egen alder, hvor I arbejder i lokale virksomheder og advokatkontorer. Nogle af de ting, du kan lave, er at:


 • Møde og skygge advokater og professionelle inden for business
 • Få opgaver og præsentationer
 • Udforske Chengdu sammen med frivillige fra hele verdenPå et erfaringsophold for unge med jura og business i Kina, fokuserer du på de følgende områder:


Møde og skygge advokater og forretningsfolk


Du lærer af og skygger dygtige advokater og forretningsfolk, som deler deres personlige erfaringer og gode råd, hvilket kan hjælpe dig med at beslutte dig for, om det er en karriere, du vil forfølge. De besvarer også dine spørgsmål, så vi anbefaler dig at tage noter, så du kan huske alt, hvad du har lært af dem.  


Få opgaver og præsentationer


Du får spændende og lærerige præsentationer fra folk i branchen, som er designede til at give dig et bredere indblik og en dybere forståelse for, hvordan jura og business praktiseres i Kina.  Du fokuserer på emner som erhvervsret og selskabsret.


Du får også en række opgaver, som du skal udføre. Det kan være at:


 • Udarbejde case studies
 • Korrekturlæse dokumenter
 • Lave sammenligninger mellem det kinesiske og andre juridiske systemer


Udforske Chengdu sammen med frivillige fra hele verden


I weekenden har vores personale planlagt en sjov tur med sightseeing for dig og de andre unge. Du besøger et berømt reservat med pandaer, vandrer op af Qingcheng Mountain, og besøger the Giant Buddha. Projects Abroads personale sikrer, at du aldrig er alene på turen eller på de sociale og kulturelle arrangementer, som vi afholder i løbet af ugen.


Hvor i Kina skal jeg bo og arbejde?

Byen er kendt for opdrættelsen af pandaer samt byens smukke templer, kuperede dale og den enorme skulptur, Giant Buddha. Chengdu er blevet vurderet til at være i top tre af byer i Kina, hvor det er bedst at bo. Byen har også en af de mest succesfulde økonomier af alle kinesiske byer på fastlandet.


På ungdomsprojektet i Kina bruger du én uge på et advokatkontor og én uge i en lokal virksomhed. Vi giver dig muligheden for at udforske brancher som:

 • Konsulentarbejde
 • Finansøkonomi
 • Uddannelse
 • Teknologi
 • Marketing
 • Salg
 • IT
 • PR

Du bor sammen med andre unge og Projects Abroads personale på et lokalt hostel.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kina


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med ungdomsprojektet er at give dig muligheden for at få erhvervserfaring inden for jura og business. Projektet er en anderledes og spændende måde at booste dit CV på, og det hjælper dig også med at udvikle dine personlige kompetencer. Du forbedrer din kommunikation og viser, at du er omstillingsparat.


I giver dig en større indsigt i det kinesiske retssystem, hvor I fokuserer på erhvervsret og selskabsret. Du arbejder i virksomheder, hvor du ser med dine egne øjne, hvordan det daglige arbejdsliv er for en forretningsmand.


Tag på erfaringsophold for unge med jura og business og få værdifuld erhvervserfaring inden for jura og business på dit ophold i Kina.

A workshop held during our Law and Business internship for teenagers in China

Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Shanghai eller Chengdu.

På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid. Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du deler værelse med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vi har ikke nogen ledige datoer på dette projekt i øjeblikket. Kontakt os på +45¬¬ 35 15 21 20 for at snakke om mulige datoer eller alternative projekter

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer