A child and Projects Abroad student work on an activity on the Physiotherapy internship for teenagers in Nepal.

Ungdomsprojekt inden for fysioterapi i Nepal

Brug din sommer i Nepal og lær af fysioterapeuter på et universitetshospital eller på en klinik for rygmarvsskader

Tag på et erfaringsophold for unge med fysioterapi i Nepal og lær af dygtige og erfarne fysioterapeuter. Du skygger fysioterapeuter i kliniske rammer, og du bor og arbejder sammen med en gruppe teenagere fra hele verden. Projects Abroads personale er ved din side hele vejen igennem.


Du skygger fysioterapeuter, når de arbejder med børn og voksne på et travlt universitetshospital eller på en klinik for rygmarvsskader i Chitwan. Du kommer til at se, hvordan procedurer og indgreb bliver foretaget, og hvordan patienterne bliver behandlet. Opholdet er en spændende og mindeværdig måde at tilføje erhvervserfaring til dit CV på, og det kan også hjælpe dig med at tage stilling til, om en fremtid inden for fysioterapi er det rigtige for dig.


Du bor på et hotel med din gruppe i Chitwan. Når du ikke arbejder, har vores personale arrangeret masser af sociale og kulturelle aktiviteter, som du kan deltage i, inklusiv en weekendtur.

Vi har ikke nogen ledige datoer på dette projekt i øjeblikket. Kontakt os på 01903­ 708 300 for at snakke om mulige datoer eller alternative projekter.

Projektoversigt

Trip Format:

Ungdomsprojekter - Bekymringsfrie, planlagte ture for 15-18-årige, der hjælper dig med at træde ud af din komfortzone

Project Name:

Nepal > Fysioterapi

Startdatoer:

Fastsatte datoer i skoleferier

Minimum varighed:

En uge

Lokation:

Chitwan (Læs mere)

Indkvartering:

Delebolig Læs mere

Krav :

This project is only for 15-18 year olds

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Indkvartering

 • Kost (tre måltider om dagen)

 • Rejse- og sygeforsikring

 • Transport til og fra lufthavnen

 • Fuld introduktion og orientering af en erfaren medarbejder ved ankomst

 • Transport til og fra din arbejdsplads

 • Støtte døgnet rundt på destinationen fra vores team af lokale fuldtidsmedarbejdere

 • Nødhjælp fra vores internationale beredskabsteam

 • Projektudstyr og materialer, inklusiv adgang til vores database med tusindvis af ressourcer

 • Oplæring og workshops fra vores erfarne lokale personale

 • Jævnlige sociale begivenheder og aktiviteter i lokalsamfundet sammen med andre frivillige og praktikanter

 • Adgang til vores lokale kontor med internetadgang

 • Diplom for gennemførelse af projekt

 • Adgang til vores services og rabbater for tidligere frivillige

 • Støtte og rådgivning i forhold til visum

 • Fundraising støtte, inklusiv din egen personlige fundraising side

 • Forberedelse før afgang af din egen specialiserede frivilligrådgiver

 • Personlig MyProjectsAbroad website med al relevant information om dit projekt, indkvartering og destination

 • Et gratis interaktivt kursus om kulturen på din destination

 • Medlemskab i vores grupper på sociale medier, hvor I kan dele oplysninger og holde kontakten

 • Arrangerede weekendture med sightseeing

 • Dedikerede fuldtidsmedarbejdere hos dig døgnet rundt

Hvad er ikke inkluderet?
 • Flybilletter

 • Visumomkostninger (når relevant)

Er et ungdomsprojekt med fysioterapi i Nepal det rigtige for mig?

Hvis du er mellem 15-18 år gammel og gerne vil have en større forståelse for fysioterapi, så er ungdomsprojektet en fantastisk mulighed for dig. Projektet er også velegnet til dig, hvis du er ivrig efter at udforske fysioterapi som en potentiel karriere. Du får relevant erhvervserfaring, som du kan skrive på dit CV, og du får spændende oplevelser at fortælle om i uddannelsesansøgninger og til jobsamtaler.


Du behøber ikke at have erfaring på området for at deltage på projektet. Din rolle er udelukkende observerende, og personalet tager sig tid til at forklare dig, hvad de gør og hvorfor. Derudover kan du altid række ud til vores team, hvis du skulle få brug for støtte, eller hvis du har spørgsmål.


Vores ungdomsprojekt med fysioterapi i Nepal finder sted på bestemte datoer i to uger i løbet af sommeren. Opholdet følger en tidsplan, hvor Projects Abroads personale står klar til at give vejledning, og der er dagligt tilsyn. Når du ikke arbejder, har du det sjovt sammen med resten af gruppen på aktiviteter og ture, som vi har arrangeret.

A child and Projects Abroad student read a book on the Physiotherapy internship for teenagers in Nepal.

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med fysioterapi i Nepal?

Når du er på ungdomsprojektet med fysioterapi i Nepal, har du mange muligheder for at lære og udforske. Nogle af de ting, du kan lave på projektet, er at:

 • Observere fysioterapeuter på hospitalet eller centret, når de arbejder med patienter
 • Opbygge din praktiske, medicinske viden
 • Udforske et nyt land og få nye venner til sociale arrangementer og weekendture


Dit arbejde fokuserer på følgende:


Observere fysioterapeuter på hospitalet eller centret, når de arbejder med patienter


Du lærer om fysioterapi ved at skygge terapeuterne, når de arbejder med deres patienter. Du kan se på, når terapeuterne arbejder med patienter med rygmarvsskader, eller når de lærer børn med særlige behov, hvordan man strækker en muskel ud. Udnyt muligheden for at stille spørgsmål og lære så meget, som du kan. Vi opfordrer dig til at tage noter, så du kan huske alt, hvad du så og lærte i løbet af dagen.


Opbygge din praktiske, medicinske viden


På erfaringsophldet for unge i Nepal, lærer vi dig om muskel- og skeletsystemet, og hvordan det relaterer til fysioterapi. Du får mulighed for at udvikle din praktiske viden inden for medicin, og du kan også snakke med ortopædiske kirurger, sygeplejersker og andet lægefagligt personale, og stille spørgsmål i forhold til fysioterapi.


Udforske et nyt land og få nye venner


I løbet af din tid i Nepal, får du rig mulighed for at udforske og rejse. Projects Abroads personale er med dig, når dig og din gruppe laver ting som:


 • Traditionel danseundervisning
 • Yoga
 • Tur til historiske templer
 • Købe souvenirs på et lokalt marked
 • Tur til Chitwan nationalpark i weekenden


Disse spændende aktiviteter giver dig muligheden for at være social sammen med unge på din egen alder fra hele verden, samtidig med at du også lærer om Nepals kultur.

Hvor i Nepal skal jeg bo og arbejde?

Chitwan

Dit erfaringsophold finder sted i Chitwan, Nepal. Du bor på et hotel og observerer lokale læger på at universitetshospital eller på en klinik for rygmarvsskader.

Når du ikke arbejder, arrangerer vi sociale og kulturelle aktiviteter for dig, samt en weekendtur til Chitwan nationalpark.

AFHENTNING I LUFTHAVN, FLY OG VISUM

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Nepal

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at give dig erhvervserfaring inden for fysioterapi i et udviklingsland.


Du lærer af fysioterapeuterne på et stort universitetshospital eller på en klinik for rygmarvsskader. Vi viser dig forskellige behandlingsmetoder, og lærer dig, hvilke teknikker der bruges til at behandle bestemte lidelser og sygdomme. Når du har muligheden for det, kan du undersøge, om man bruger de samme metoder hjemme i Danmark, og du kan overveje, hvorfor der måske er forskelle mellem behandlingsmetoderne.


De steder, som vi samarbejder med, bestræber sig på at give udsatte lokalsamfund adgang til sundhedspleje af god kvalitet. Det kan være en udfordring at få adgang til sundhedspleje i disse lokalsamfund, især da 25% af Nepals befolkning lever under fattigdomsgrænsen.


Hjælp, lær og udforsk et nyt land, på ungdomsprojektet med fysioterapi i Nepal.

Students on the Physiotherapy internship for teenagers in Nepal, enjoy cultural activities on the weekend.

Management Plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans

Measuring Our Impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.


Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.


Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport. 

KOST OG LOGI

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Chitwan. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid. Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du deler værelse med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold

SIKKERHED OG PERSONALESUPPORT

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!