A student on the Physiotherapy internship for teenagers in the Philippines, observes as staff assist a man.

Ungdomsprojekt inden for fysioterapi i Filippinerne

Arbejd sammen med teenagere på din egen alder og lær direkte af erfarne fysioterapeuter

Projektoversigt

Bliv frivillig på vores ungdomsprojekt med fysioterapi i Filippinerne og lære af erfarne fysioterapeuter. Du arbejder på et rehabiliteringscenter, som er grundlagt af Projects Abroad, og observerer forskellige sygdomme og behandlingsformer. Projektet er en enestående mulighed for at udforske fysioterapi som en mulig karriere. Du får også erhvervserfaring inden for medicin, som kan gavne dit CV.  


Du arbejder sammen med andre teenagere på din egen alder med en række spændende aktiviteter, for eksempel lærerige workshops, hjemmebesøg og opsøgende arbejde. Dette ungdomsprojekt er en god måde at lære om praksissen af fysioterapi i et udviklingsland på. Du får også en dybere indsigt i de udfordringer, som mennesker med handicap står overfor.   


Når du er på dit udlandsophold med os, bor du hos en venlig værtsfamilie i San Remigio. De sikrer sig, at du føler dig velkommen og hjemme, mens de lærer dig om deres livsstil. Vi arrangerer weekendture og sociale aktiviteter for at få mest muligt ud af din fritid. Du møder andre, som har de samme interesser som dig, og får venner fra hele verden.

Startdatoer: 

Fastsatte datoer i skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Krav: 

This project is only for 15-18 year olds


Er et ungdomsprojekt med fysioterapi i Filippinerne det rigtige for mig?

Hvis du overvejer en karriere inden for fysioterapi, hvis du gerne vil finde ud af, hvad fysioterapi indebærer, eller hvis du måske allerede har besluttet dig og gerne vil have erhvervserfaring, så er erfaringsopholdet for unge i Filippinerne det helt rigtige for dig.


Projektet er en fremragende måde at booste dit CV til ansøgninger til universitetet på. Du lærer om, hvordan man praktiserer fysioterapi i nogle rammer, som er anderledes end dem, du er vant til hjemmefra. Du observerer uddannede professionelle, når de arbejder. Du får også mulighed for at lære grundlæggende, medicinske færdigheder. Når du deltager i opsøgende arbejde, viser det din dedikerede indsats til sundhedspleje og at hjælpe andre.


Det kan være intimiderende at rejse til et fremmed land alene, men vi passer på dig. Vores søde personale er tilgængeligt døgnet rundt for at støtte dig. Derudover arbejder du sammen med en gruppe teenagere fra hele verden. Turen er fuldt planlagt og bliver ført tilsyn med hele vejen igennem. Du følger et skema med både arbejdsopgaver og fritidsaktiviteter.

During an outreach, a student on the Physiotherapy internship for teenagers in the Philippines, takes notes.

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med fysioterapi i Filippinerne?

Dette helhedsorienterede erfaringsophold for unge giver dig muligheden for at deltage i en række forskellige aktiviteter, som blandt andet kan være at:


  • Observere uddannede fysioterapeuter på arbejde
  • Deltage i lærerige workshops og opsøgende sundhedsarbejde
  • Opleve den lokale, filippinske kultur sammen med teenagere på din egen alder

Dit arbejde fokuserer på de følgende hovedområder:


Observere uddannede fysioterapeuter på arbejde


Du får chancen for at observere uddannede fysioterapeuter, når de udfører det daglige arbejde på et rehabiliteringscenter i lokalsamfundet. Opholdet er en fantastisk måde at lære af eksperter på, samt at få en idé om, hvordan det er at arbejde inden for dette fag.


Du kan overvære konsultationer og se, hvordan fysioterapeuter arbejde på at hjælpe deres patienter med at få det bedre. Du kan også tage med terapeuter på hjemmebesøg i lokalsamfundet. Du får en spændende mulighed for at se, hvordan fysioterapi fungerer i et afsidesliggende område, der ikke har mange ressourcer tilgængelige. Vi opfordrer dig til at tage noter og stille spørgsmål, så du kan lære så meget som muligt.


Deltage i lærerige workshops og opsøgende sundhedsarbejde


På dette erfaringsophold deltager du i lærerige workshops om forskellige emner i forhold til fysioterapi. Her lærer du mere om, hvordan denne terapiform praktiseres i Filippinerne, og om forskellige behandlingsmetoder.


Projects Abroad afholder også jævnligt opsøgende sundhedsarbejde i underprivilegerede lokalområder. Her tilbyder vi grundlæggende ydelser som sundhedstjek og mindre behandlinger. Du får mulighed for at assistere det lokale personale, hvor der er brug for det, om det så er at tage blodtryk eller uddele medicin. Alt arbejdet udføres under tilsyn fra lægefaglige professionelle.


Opleve den lokale, filippinske kultur sammen med andre teenagere på din egen alder


Nu da du har rejst helt til Filippinerne, vil vi gerne sikre os, at du får mest muligt ud af din tid i dette smukke land. Vi har arrangeret en fantastisk weekendtur til Bantayan Island, som har hvide sandstrande og krystalklart vand. Vi har også jævnligt sociale arrangementer om aftenen, hvilket giver dig muligheden for at lære mere om den lokale kultur, mens du har det sjovt med de andre og bliver ført tilsyn med af vores lokale personale.


Hvor i Filippinerne skal jeg bo og arbejde?

San Remigio

Du bor i kystbyen San Remigio, som ligger i den nordlige del af øen, Cebu. San Remigio har alle de moderne faciliteter, du skal bruge, som for eksempel supermarkeder, banker og restauranter.


Som frivillig på ungdomsprojektet arbejder du på et lokalt rehabiliteringscenter, som tilbyder et antal ydelser for mennesker med handicap i et lokalsamfund, som ikke har råd til at tage ind til byen for at få behandling. Centret blev grundlagt med hjælp fra Projects Abroad, og det er den første af sin slags i dette områder i Filippinerne. Du bruger meget af din tid uden for centret, hvor du besøger forskellige landsbyer og foretager hjemmebesøg.


Filippinerne er et land med smukke landskaber og masser at tilbyde besøgende og turister. Du kan udforske de lokale seværdigheder og kultur på vores arrangerede sociale arrangementer og weekendture.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Filippinerne.


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Der er to primære mål for dette projekt: at give dig en lærerig oplevelse og at hjælpe udsatte mennesker med at få adgang til grundlæggende sundhedsydelser.


Mange af de unge, der tager med os, vil gerne have en oplevelse med erhvervserfaring i anderledes, kulturelle rammer. Vi tilbyder dig et struktureret erfaringsophold, hvor du lærer af professionelle. Du deltager i en række spændende aktiviteter, som giver dig en dybere indsigt i praksissen af fysioterapi.  


Du arbejder også med patienter, som har brug for fysioterapeutisk behandling, under tilsyn fra en erfaren fysioterapeut. Arbejdet involverer at hjælpe med behandlinger med hydroterapi eller med hjemmebesøg.


Der er over 1.000 individer med en form for handicap i San Remigio, og omkring 10% har brug for rehabilitering. Desværre har mange mennesker i Filippinerne ikke adgang til den behandling, de har brug for, fordi behandlingen er for dyr, eller fordi der ikke er nogen klinikker eller sundhedscentre i nærheden.


Det center, du arbejder på, blev grundlagt med hjælp fra Projects Abroad, og er det eneste rehabiliteringscenter i denne del af landet. Centret tilbyder livsvigtige ydelser inden for fysioterapi til lokalbefolkningen gratis.


Tag med os på ungdomsprojektet med fysioterapi i Filippinerne og få værdifuld erhvervserfaring, mens du hjælper med at forbedre sundhedsplejen i udsatte områder.

During an outreach on the Physiotherapy internship for teenagers in the Philippines, students visit local homes with staff.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.


Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.


Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Bogo City. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Filippinerne og at få en virkelig unik oplevelse.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig hos din værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer