A volunteer painting tyres with children in Argentina on our project for high school students

Ungdomsprojekt med børnepasning og spansk i Argentina

Bo i Córdoba og hjælp lokale børn med at lære gennem leg, mens du bliver bedre til spansk

Projektoversigt

Rejs til Sydamerika og arbejd frivilligt med børn i Argentina sammen med en gruppe unge på din egen alder.

Du støtter lærerne og pædagogernes arbejde på underprivilegerede børnehaver og dagcentre, og fokuserer på at hjælpe børn med at lære gennem leg. Du får også spanskundervisning på turen, hvor du lærer det grundlæggende ved sproget eller forbedre, hvad du allerede kan.


Brug din energi og entusiasme til at hjælpe børn ved at finde på lærerige lege, lave billedkunst og håndarbejde osv. Arbejdet er en del af vores indsats for at støtte børns tidlige udvikling og at lære børnene vigtige færdigheder. For eksempel kan du lege en sjov leg med bolde for at træne børnenes hånd-øje-koordination.  


Du bor og arbejder sammen med en gruppe på din egen alder i den livlige by, Córdoba. Når du ikke arbejder, arrangerer vi sociale og kulturelle aktiviteter, som du kan deltage i, samt en spændende weekendtur. Projects Abroads personale står klar til at støtte og vejlede dig og din gruppe hele vejen igennem.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og spansk i Argentina det rigtige for mig?

Ungdomsprojektet er perfekt for dig, hvis du kan lide at arbejde med børn og gerne vil støtte lokalsamfund, mens du samtidig lærer spansk. Det bedste ved det hele er, at du kan gøre alt dette, mens du rejser med Projects Abroads personales støtte og vejledning.


Du får også muligheden for at tilføje praktisk erfaring med børnepasning og undervisning til dit CV, hvilket kan gavne din fremtidige karriere. Oplevelsen får dit CV til at skille sig ud og giver dig spændende ting om fortælle om i ansøgninger og til jobsamtaler.  Du udvikler også dine personlige kompetencer som teamwork, planlægning og kommunikation, som du kan bruge i enhver karriere, du vælger senere hen.  


Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage på projektet, da du aldrig bliver overladt til dig selv. Du arbejder sammen med det lokale personale, og din koordinator fra Projects Abroad er der til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.


Ungdomsprojektet finder sted på faste datoer i løbet af sommeren, og du kan vælge de datoer, der passer dig bedst. Opholdet har en fastsat tidsplan, så alt er timet og tilrettelagt fra du træder ud af flyet. Vores team står klar til at vejlede dig hele vejen igennem.

A group of volunteers work with children in Argentina on our placement for high school students

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og spansk i Argentina?

De unge, der arbejder frivilligt med børn i Argentina, støtter lærerne og pædagogernes arbejde og hjælper børnene med at lære gennem leg i en børnehave eller dagcenter. Nogle af de opgaver, du er med til, er at:   

  • Hjælpe børn med at lære gennem leg og finde på lærerige aktiviteter og sjove spil
  • Opfordre børn til at få gode, daglige hygiejnevaner
  • Deltage i spanskundervisning med en kvalificeret sproglærer
  • Udforske Argentina sammen med frivillige på din alder fra hele verdenDit projekt bliver inddelt i fire hovedområder:


Hjælpe børn med at lære gennem leg


Din primære rolle på projektet er at hjælpe børnene med at lære gennem leg. Børnene bliver mere engagerede og kan nemmere huske, hvad de har lært, når de lærer gennem sjove og lærerige aktiviteter og lege. Du kan for eksempel:


  • Synge en sang for at lære dem engelske ord
  • Øve at tælle ved at lave lege med tal
  • Lege en leg med bolde for at træne deres hånd-øje-koordination
  • Læse historier i små grupper for at træne deres læsefærdigheder

Opfordre børn til at få gode, daglige hygiejnevaner


Hygiejne er en meget vigtig del af at holde børn sunde og raske. Da forældre og familiemedlemmer ofte arbejder hele dagen, kan du hjælpe med at opfordre børnene til at få gode hygiejnevaner. Husk dem på at vaske hænder, når de har været på toilettet, og før de skal spise. Du kan også vise dem, hvordan man børster tænder grundigt.


Deltage i spanskundervisning med en kvalificeret sproglærer


På dit ophold i Argentina får du intensiv spanskundervisning hver dag i mindst tre timer. Lektionerne afholdes af en kvalificeret lærer, og timerne bliver tilpasset dit niveau. Du kan derfor deltage som begynder eller som let øvet, der gerne vil blive bedre og øve sine samtaleevner.


Arbejde med frivillige fra hele verden


Du arbejder med teenagere fra hele verden, og I deler denne spændende oplevelse med hinanden. Der er masser for dig at lære fra dine nye venner, for eksempel traditioner og kulturen i deres hjemlande. Når I deltager i sociale og kulturelle aktiviteter, lærer I om livet i Córdoba, og alle jeres aktiviteter, inklusiv weekendturen, er Projects Abroads personale altid til stede.


Hvor i Argentina skal jeg bo og arbejde?

Cordoba

Du bor i Córdoba på dit erfaringsophold for unge i Argentina. Byen har næsten 350.000 indbyggere, og når du udforsker byen sammen med din gruppe og vores personale, ser du, at byen har masser at byde på i forhold til historie, kultur og arkitektur.

Du arbejder med børn i børnehaver og dagcentre, som er mindre udviklede og har færre ressourcer end, hvad du er vant til hjemmefra.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Argentina.


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med ungdomsprojektet er at støtte de dedikerede, lokale lærere og pædagoger i børnehaver og dagcentre i Argentina.


De børnehaver og dagcentre, vi arbejder med i Argentina, har begrænset finansiering og uddannelsesmaterialer. Der er også et stort antal børn pr. Lærer, og de har brug for ekstra hænder til at give hvert enkelt barn den opmærksomhed og støtte, de har brug for.


Vi har brug for din hjælp til at sørge for den ekstra støtte, og den giver du ved at hjælpe børnene med at lære gennem leg, og ved at arbejde sammen med lærerne for at sikre, at børnene udvikler de færdigheder, de skal bruge. Dette arbejde er en del af vores indsats for at støtte børns tidlige udvikling. Vi arbejder også på at forbedre hygiejnestandarderne og forbedre læsefærdigheder og talforståelse hos børnene.


Det sekundære mål med projektet er at give dig muligheden for at rejse og udvide din horisont som teenager. Du lærer spansk, hvilket hjælper dig med at kommunikere med lokalbefolkningen. Vi lærer dig også om kulturen og traditionerne i Argentina gennem forskellige aktiviteter med din gruppe.


Tag med os til Argentina på vores ungdomsprojekt, og bliv en del af vores langsigtede indsats for at give underprivilegerede børn den støtte, som de har brug for.

A teenager spends time with children as part of his volunteer work in Argentina

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Córdoba. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Argentina og at få en virkelig unik oplevelse.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig hos din værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer