Teenagers volunteering with children on one of Projects Abroad's programmes in South Africa

Ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Sydafrika

Arbejd sammen med en gruppe unge på din egen alder i Cape Town, hjælp børn med at lære gennem leg og udfør lettere renoveringsarbejde

Projektoversigt

Rejs til Afrika med en gruppe unge på din egen alder for at arbejde frivilligt med børn i Sydafrika. Du arbejder i børnehaver og dagcentre og støtter de lokale lærere og pædagogers arbejde. Dit fokus er på at hjælpe børnene med at lære gennem leg samt at udføre lettere renoveringsarbejde, som for eksempel at male et farverigt vægmaleri i børnehaven.


De børnehaver, vi arbejder med i Sydafrika, er overfyldte, og lærerne har brug for ekstra hænder til at hjælpe. Du hjælper dem ved at finde på lege til børnene og at lave lærerige og kreative aktiviteter med dem. Du bliver også en del af vores arbejde i lokalsamfundet, som for eksempel at hjælpe til i et suppekøkken. Oplevelsen er med til at udvikle dine personlige kompetencer som teamwork og planlægning, hvilket kan gavne din fremtidige karriere.


Du bor og arbejder sammen med andre teenagere i den smukke kystby, Cape Town. Under opsyn fra vores personale får du masser at lave i din fritid, som at besøge Table Mountain og et lokalt marked.

Startdatoer: 

Fastsatte datoer i skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Krav: 

This project is only for 15-18 year olds


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Sydafrika det rigtige for mig?

Ungdomsprojektet er perfekt for dig, hvis du kan lide at arbejde med børn, og hvis du ikke har noget imod at bruge dine hænder til at hjælpe lokalsamfundet. Projektet er også ideelt for unge på din alder, som gerne vil rejse på en tryg måde, velvidende at Projects Abroads personale står ved din side hele vejen igennem.


Du behøver ikke at have erfaring for at deltage på projektet. Du støtter de lokale lærere og pædagogers arbejde, og vores personale står også klar til at vejlede dig, hvis du får brug for det. Det eneste, du skal bruge, er masser af energi og engagement til at gøre læringen sjov for børnene.


På ungdomsprojektet i Sydafrika får du mulighed for at få erhvervserfaring med børnepasning til dit CV, samtidig med at du udvikler personlige kompetencer som teamwork og planlægning. Oplevelsen giver dig også spændende samtaleemner til jobsamtaler og i ansøgninger.


Projektet varer i to til fire uger på faste datoer hen over sommeren. Turen har en fastsat tidsplan, og vi har planlagt alt for dig fra det øjeblik, du ankommer i lufthavnen i Cape Town. I weekenden tager vi dig med på en tur til nogle af de mest berømte attraktioner i Cape Town. Alle disse aktiviteter finder sted i en gruppe og under opsyn fra lokale Projects Abroad medarbejdere.

A student spends his summer vacation volunteering with children in South Africa as part of Projects Abroad's placement for teenagers

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Sydafrika?

Som ung frivillig i Sydafrika, fokuserer du på yngre børns uddannelse og at arbejde sammen med lokale lærere og pædagoger. Du kan forvente at lave ting som at:


  • Hjælpe børn med at lære gennem leg ved at finde på lege og lærerige aktiviteter
  • Opfordre børnene til at få gode, daglige hygiejnevaner for at holde dem sunde og raske
  • Assistere med lettere renoveringsarbejde i lokalsamfundet som rengøring og maling
  • Arbejde og udforske sammen med andre unge frivillige fra hele verden

Dit arbejde som frivillig fokuserer på de følgende områder:


Hjælpe børn med at lære gennem leg


Pædagoger og lærere har svært ved at give alle børnene lige meget støtte og opmærksomhed, fordi mange af børnehaverne er overfyldte. Du giver en hjælpende hånd og ekstra øjne på børnene, så personalet kan nå at tage sig af flere børn i løbet af en dag.


Du udfører også opgaver om at:


  • Hjælpe børn med at lære gennem sange, lege og flashcards
  • Arrangere lektioner med billedkunst og håndværk for at opmuntre børnenes kreative evner
  • Dyrke sport for at holde børnene aktive og arbejde på hånd-øje-koordination
  • Læse for børnene for at forbedre deres læsefærdigheder


Din projektkoordinator har masser af ideer til aktiviteter, og du kan også brainstorme med de andre frivillige for at finde på nye ideer. Du får også støtte og vejledning fra de lokale lærere.


Opfordre børnene til at få gode, daglige hygiejnevaner


Hygiejne er en vigtig del af arbejdet for at holde børn sunde og raske. Du kan opfordre børnene til at vaske hænder jævnligt og at børste deres tænder grundigt. Du hjælper også med at implementere en rutine med at vaske hænder inden måltider og efter toiletbesøg. På den måde hjælper du børnene med at få sunde vaner tidligt i livet.  


Assistere med arbejde i lokalsamfundet


En del af dit arbejde består af at hjælpe med praktisk arbejde i lokalsamfundet. Du kan give et klasseværelse et lag maling, hjælpe i et lokalt suppekøkken, eller hjælpe med at rengøre og vedligeholde folks hjem i området.


Arbejde og udforske sammen med unge frivillige fra hele verden


Du arbejder frivilligt sammen med unge fra hele verden. Du kan lære en hel masse fra dine nye venner, blandt andet kulturen og traditionerne i deres hjemlande. I lærer om livet i Cape Town til de sociale aktiviteter, vi har arrangeret for jer, som også foregår under opsyn fra vores lokale personale.


Hvor i Sydafrika skal jeg bo og arbejde?

Cape Town

Du arbejder i en af de børnehaver, vi samarbejder med i Cape Town. Vi fokuserer vores indsats på udsatte områder kaldet townships i området. Disse townships er voldsomt ramt af arbejdsløshed og fattigdom, og der er meget lidt infrastruktur. De fleste dagcentre er underbemandede, overfyldte, og har behov for ekstra hænder til at klare det daglige arbejde.


Cape Town udgør en god base for dig som frivillig. Når du ikke arbejder, kan du se de lokale attraktioner, købe souvenirs og udforske byen sammen med din gruppe og Projects Abroads personale. Du får dit livs oplevelse, om du så besøger pingvinerne på Boulders Beach eller udforsker noget af den legendariske Garden Route.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sydafrika


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med ungdomsprojektet er at støtte uddannelsen af små børn ved at arbejde tæt sammen med lokale lærere og pædagoger i udsatte områder.


De dagcentre, vi arbejder med, er ofte overfyldte og har ikke nok ressourcer. Lærere og pædagoger kæmper ofte med at nå rundt til alle børnene, og du støtter deres arbejde ved at hjælpe børnene med at lære gennem leg og sjove, lærerige aktiviteter og spil.


En anden vigtig grund til, at vi har dette projekt, er for at skabe et rum for en kulturel udveksling og personlig udvikling for dig. På dit ophold i Sydafrika, lærer du om den lokale kultur på første hånd ved at bo og arbejde sammen med lokalbefolkningen.


Tag med os til Sydafrika og gør en forskel ved at arbejde med børn, der har brug for ekstra støtte.

High school students prepare meals during volunteer work in South Africa for teenagers

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cape Town. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Sydafrika og at få en virkelig unik oplevelse.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig hos din værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer