A volunteer works with children on English exercises in Sri Lanka on our project for high school students

Ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Sri Lanka

Tag med andre unge fra hele verden til Sri Lanka og hjælp med at støtte underprivilegerede børn i børnehaver

Projektoversigt

Projects Abroad has been awarded the South Asian Sustainable Development Leadership High Award for Volunteerism

Brug din sommerferie på at gøre en forskel, samtidig med at du får erhvervserfaring, når du tager med os på ungdomsprojektet med frivilligt arbejde med børn i Sri Lanka. Du arbejder i børnehaver og dagcentre og støtter de lokale lærere og pædagogers arbejde. Dit fokus er på at hjælpe børnene med at lære gennem leg og at lave renoveringsarbejde.

 

De børnehaver, vi arbejder med i Sri Lanka, er overfyldte, og lærerne har desperat brug for ekstra hænder til at hjælpe med arbejdet. Du støtter dem ved at undervise børnene i engelsk med sange og flashcards og ved at finde på lege til børnene. Du laver også kreative projekter, som gavner den børnehave, du arbejder i. Du kan for eksempel male et farverigt vægmaleri, reparere eller bygge ting til legepladsen eller plante en køkkenhave.

 

Du bor og arbejder sammen med andre teenagere på din alder i en af flere små landsbyer i den sydvestlige del af Sri Lanka. Vi har planlagt aktiviteter under opsyn om aftenen og i weekenderne, hvor du kan lære mere om srilankansk kultur.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Sri Lanka det rigtige for mig?

Hvis du er mellem 15-18 år gammel og er eventyrlysten, så er ungdomsprojektet en perfekt måde at komme ud at rejse på en sikker måde på. Projektet er også en god mulighed for at få erhvervserfaring, som kan gavne din fremtidige karriere.


Du hjælper de lokale lærere og pædagoger i børnehaver langs den sydvestlige kyst i Sri Lanka. Her er det primære mål at hjælpe børnene med at lære gennem leg, mens deres forældre er på arbejde.


Hvis du er legesyg, nysgerrig omkring andre kulturer og kan lide at arbejde med børn, så får du dit livs oplevelse som ung frivillig med børnepasning og lokalsamfund i Sri Lanka.  


I weekenden tager vi dig med på en tur til de berømte palmestrande eller til en af de spektakulære, historiske byer i området. Alle aktiviteterne deltager du i sammen med din gruppe og under opsyn fra lokale Projects Abroads medarbejdere.

High school students prepare to volunteer with children in Sri Lanka over their vacation

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Sri Lanka?

Ungdomsprojektet handler om at hjælpe børn med at lære gennem leg i børnehaver og dagcentre i Sri Lanka. Dine opgaver inkluderer at:


 • Hjælpe lærere med at arrangere og udføre lærerige aktiviteter
 • Sikre dig at børnene har gode, daglige hygiejnevaner
 • Designe materialer som lærerige vægmalerier, som skolen kan bruge i mange år fremover
 • Udforske Sri Lanka og lære mere om kulturen sammen med de andre unge frivillige

Dit arbejde fokuserer hovedsageligt på:


Lærerige aktiviteter


Da mange af børnehaverne er overfyldte med børn, har omsorgspersonerne ofte ikke tid til at give alle børnene lige meget opmærksomhed og omsorg. Du fungerer som et par ekstra hænder og øjne og kan hjælpe dem med at nå at tage sig af flere børn i løbet af dagen.  


Du hjælper også med aktiviteter som at:


 • Hjælpe børn med at lære det engelske alfabet gennem sange, lege og flashcards
 • Arrangere kreative lektioner for at opmuntre børnenes kreativitet
 • Dyrke sport for at holde børnene aktive og træne deres koordinationsevner
 • Læse for børnene for at forbedre læsefærdigheder


Din Projects Abroad koordinator har masser af ideer til aktiviteter til dig. Du kan også brainstorme med de andre frivillige for at finde på nye lege og ideer. Du har også de lokale læreres støtte og vejledning ved hånden.


Sikre dig at børnene har gode, daglige hygiejnevaner


Du kan hjælpe med at opfordre til god personlig hygiejne ved hjælpe af sjove aktiviteter. Du kan hjælpe børnene med at lære, hvordan man vasker hænder før måltider og efter toiletbesøg, og hvordan man børster tænder grundigt to gange om dagen.


Frivilligt arbejde i lokalsamfundet


Du får også muligheden for at give værdi til den børnehave, du arbejder i, ved at bruge din egen kreativitet til at hjælpe med projekter som at:


 • Male farverige vægmalerier med lærerige budskaber
 • Dekorere et klasseværelse
 • Renovere legepladsen
 • Plante en have
 • Lave flashcards, plakater og andet undervisningsmateriale


Udforske Sri Lanka


Sidst men ikke mindst giver projektet dig også muligheden for at rejse, lære og udvikle dig i trygge rammer. Om aftenen hjælper vi dig med at lære mere om srilankansk kultur til workshops og gennem forestillinger. .


I weekenden får du chancen for at se lidt mere af landet, når vi tager dig og dine nye venner på en tur til Kandy, som er en by med stor historisk og kulturel betydning i landet.


Hvor i Sri Lanka skal jeg bo og arbejde?

Vores ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund har base langs den sydvestlige kyst i Sri Lanka. Du arbejder i en gruppe i forskellige små byer, hvor I arbejder i børnehaver og dagcentre, som er underbemandede og overfyldte.   


Du bliver forbløffet over den smukke natur i dine nye omgivelser i Sri Lanka, samt de historiske byer, landsbyer og templer, som du ser på turene sammen med din gruppe og vores personale.

Panadura

Panadura is a coastal town located around 40km south of Colombo. It’s a large town, with beautiful beaches that are popular with visitors and locals alike. There is an ancient Buddhist temple, over 200 years old.

Kalutara

Kalutara District is located in the south west of Sri Lanka. It’s famous for its beautiful beaches, forest reserves, rivers, and the bustling city of Kalutara.

Negombo

Negombo is a large city just north of Colombo.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sri Lanka


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med vores ungdomsprojekt med frivilligt arbejde med børnepasning og lokalsamfund i Sri Lanka er at berige livet for børn fra underprivilegerede områder ved at lave sjove og lærerige aktiviteter og fokusere på at forbedre den personlige hygiejne.  


De børnehaver og dagcentre, vi arbejder med, er ofte overfyldte og har ikke nok ressourcer. Lærere og pædagoger kæmper ofte med at give opmærksomhed og omsorg til hvert enkelt barn, og du støtter deres arbejde ved at hjælpe børnene med at lære ved at lege og lave sjove aktiviteter.


Du hjælper også med at forbedre børnenes læringsmiljø ved at lave havearbejde, renovere legepladser og lave materialer til klasseværelset. Et sundt og farverigt miljø er vigtigt for at inspirere kreativitet og nysgerrighed hos børnene.


Vi har også lavet dette ungdomsprojekt for at skabe rum til kulturudveksling og personlig udvikling for dig. På dit ophold i Sri Lanka, lærer du om den lokale kultur på første hånd ved at bo og arbejde sammen med lokalbefolkningen.


Tag med os på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Sri Lanka og lær mere om en ny kultur, mens du hjælper med at uddanne og passe lokale børn.

A teenager works through interactive English activities while volunteering with children in Sri Lanka

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i og omkring Colombo. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Sri Lanka og at få en virkelig unik oplevelse.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig hos din værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer