A Projects Abroad volunteer working with children in the Philippines teaches colouring exercises.

Ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Filippinerne

Arbejd sammen med en gruppe unge for at støtte uddannelsen af lokale børn i Sydøstasien

Projektoversigt

Tag med os til Filippinerne som ung frivillig i lokalsamfundet. Du støtter lokale lærere og arbejder sammen med udsatte børn og hjælper dem med at lære gennem leg. Du kan arrangere sjove, lærerige aktiviteter og give præsentationer om vigtige emner som god hygiejne.


Du deltager også i praktisk arbejde i lokalsamfundet, som inkluderer strandoprydninger og let renoveringsarbejde på skolen. Når du arbejder sammen med andre unge, hjælper du med at forbedre læringsmiljøet for børn i overfyldte skoler.


Dette ungdomsprojekt giver dig chancen for at rejse til et nyt land og dykke ned i en helt anderledes kultur. Vi arrangerer jævnlige sociale arrangementer og en spændende weekendtur, så du kan få mest muligt ud af din tid i udlandet. Vores personale tager med dig på alle aktiviteter og ture i løbet af projektet. Du får nye venner fra hele verden og skaber uforglemmelige oplevelser og minder for livet i Filippinerne.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Filippinerne det rigtige for mig?

Vores ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Filippinerne er en ideel mulighed for dig, hvis du er mellem 15-18 år gammel og gerne vil rejse til udlandet og arbejde frivilligt med børn.


Du får erhvervserfaring, som du kan skrive på dit CV, og samtidig får du chancen for at hjælpe andre, mens du udvikler vigtige kompetencer som teamwork, lederskab og planlægning.


Det kan være nervepirrende at rejse alene, men bare rolig. Du rejser sammen med en gruppe unge på din egen alder, og vores personale står klar til at støtte jer hele vejen igennem.


Du behøver ikke at have erfaring for at deltage på projektet, da vi lærer dig alt, hvad du skal vide, når du ankommer. Derudover er opholdet fuldt superviseret, så der er folk til at guide dig hele vejen igennem.


Projektet varer i to til fire uger og finder sted på faste datoer, afhængig af, hvad du vælger. Vi har forskellige startdatoer, så du kan vælge den dato, der passer dig bedst.

A Projects Abroad volunteer works with children in the Philippines as part of our project for teenagers

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Filippinerne?

Du deltager i en lang række aktiviteter på ungdomsprojektet, som gavner de lokale børn. Det kan være at:


  • Hjælpe lærere i klasseværelset og støtte deres arbejde
  • Deltage i praktisk arbejde i lokalsamfundet, for eksempel strandoprydninger
  • Opleve den lokale kultur sammen med teenagere på din egen alder

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Hjælpe lærere i klasseværelset


Som frivillig giver du en hjælpende hånd til lokale lærere, og sikrer, at de har tid til at give eleverne den opmærksomhed og støtte, de har brug for. Du kan arrangere sjove, kreative aktiviteter for at holde børnene beskæftigede, mens de lærer gennem leg. Du fokuserer også på at lære dem livsfærdigheder, give præsentationer om emner som klimaforandringer, forebyggelse af tuberkulose, og mobning.


Deltage i praktisk arbejde i lokalsamfundet


Du arbejder sammen med andre unge frivillige for at forbedre de fysiske forhold på skolen, blandt andet ved at lave oprydninger og lettere renoveringsarbejde. I de landsbyer, vi arbejder i, er strandene ofte fyldt med skrald, og der er ikke nogen affaldshåndtering i byen. Du deltager i oprydningsinitiativer i området for at håndtere problemet.


Opleve den lokale kultur


Selvfølgelig er det hele ikke hårdt arbejde. Du arbejder sammen med unge frivillige fra hele verden og får nye venner og uforglemmelige oplevelser. Vi arrangerer en række aktiviteter for jer i jeres fritid, så I kan opleve den filippinske kultur. I kan komme på en weekendtur til Santa Fe og til aftenarrangementer som spilleaftener eller danseundervisning. Vores personale fører opsyn med alle aktiviteter og på alle ture.


Hvor i Filippinerne skal jeg bo og arbejde?

Bogo City

Vores ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund har base i San Remigio og Bogo City, som er to byer i den nordlige del af øen, Cebu. De ligger omkring 12 km fra hinanden, så det er nemt at komme frem og tilbage. Du arbejder med børn på en lokal skole. Disse skoler er ofte overfyldte, og nogle gange mangler de grundlæggende ressourcer, som du ville forvente at se på en moderne skole.


Cebu Island er kendt for dens smukke strande, historiske monumenter og spændende aktiviteter som dykning, vandring og øhop.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Filippinerne.


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?


Målet med projektet er at give ekstra støtte til børn og lærere i skoler, som ofte er overfyldte.


Det er svært for lærerne at give hvert enkelt barn støtte og opmærksomhed med de høje antal elever i klasseværelserne på disse skoler. Som frivillig tilbyder du en hjælpende hånd, som gør det nemmere for lærerne at afholde lektioner, og børnene får faglig støtte i højere grad. Læring gennem leg er en god måde for børn at udvikle deres færdigheder på.  


Frivilligt arbejde i lokalsamfundet på ungdomsprojektet i Filippinerne består også af at arbejde sammen med de andre unge frivillige på at hjælpe med at forbedre de fysiske forhold på skolen og gøre det til et rart sted at være og lære. Arbejdet kan inkludere at rydde op og deltage i lettere vedligeholdelse.  


Sidst men ikke mindst er det også vigtigt at lære børn om emner, som påvirker deres daglige liv. Du giver præsentationer om en lang række emner som hygiejne, mobning, og forebyggelse af tuberkulose. På den måde bliver børnene udstyret med den viden, de skal bruge for at tage informerede valg.  


Tag med på vores ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund og hjælp med at skabe et forbedret uddannelsesmæssigt miljø for yngre børn i Filippinerne.

High school students prepare for their volunteer work in the Philippines

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Bogo City. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Filippinerne og at få en virkelig unik oplevelse.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig hos din værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer