While learning Mandarin in China, students use free time to explore local attractions like a Buddhist temple.

Lær kinesisk (mandarin) i Kina

Lær mandarin hos en professionel sproglærer i moderne Shanghai eller traditionelle Chengdu

Projektoversigt

Tag på sprogkursus i mandarin i Kina, og dyk ned i sproget og kulturen. Mandarin er det officielle sprog i Kina, som også kaldes standard-kinesisk. Alle kinesere lærer det i skolen, og sproget bruges på de nationale tv-kanaler i landet.

At bo i Kina er den bedste måde at lære mandarin på, og du får en dybere indsigt i kulturen samtidig. Du har undervisning med en erfaring sproglærer, som tilpasser timerne til dit niveau. Du kan studere på fuld tid eller kombinere et deltidskursus med et andet af vores projekter. Du lærer og øver dig også med de nye, kinesisktalende venner, som du får.

Det er en uvurderlig kompetence at kunne mandarin i vores globaliserede verden i dag. Den kinesiske økonomi vokser hurtigt, og deres indflydelse i den globale forretningsverden er betydelig. Så hvis du lærer at tale mandarin, kan det gavne din fremtidige karriere. Det er også nyttigt for dig, hvis du arbejder frivilligt eller er praktikant hos os, eller hvis du gerne vil rejse i Kina.

Du bor i en lejlighed sammen med andre frivillige, studerende og praktikanter, i en af to travle byer i Kina. Du får rig mulighed for at tage på sightseeing, spise dig mæt i dumplings, og bedst af alt, at øve dine nye færdigheder på mandarin.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et sprogkursus i mandarin i Kina det rigtige for mig?

Vores sprogkursus i Mandarin i Kina er det helt rigtige for dig, der gerne vil lære et nyt sprog ved at tale med indfødte sprogbrugere til daglig.

Sprogkurset i mandarin er brugbart for dig, hvis du overvejer en karriere inden for fag som business eller internationale forhold. Du kan også tage på kurset, hvis du brænder for sprog, eller hvis du gerne vil rejse i Kina. Hvis du er frivillig eller praktikant på et af vores projekter i Kina, kan du også tage på sprogkursus for at lære grundlæggende gloser, som du kan bruge på projektet.

Du har privatundervisning sammen med en erfaren sproglærer. Din undervisning bliver skræddersyet til dit niveau, om du så er nybegynder eller allerede taler mandarin på samtaleniveau.

Du kan enten studere mandarin på fuldtid eller tage kurset som en tilføjelse til et af vores projekter i Kina. deltidskurser kan være på fem timer, 14 timer eller 30 timer.

Du kan tilmelde dig vores sprogkursus hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Du skal deltage på kurset i mindst én uge, og jo længere du bliver, jo mere kan du lære.

While learning Mandarin in China, students use free time to explore by cycling around the city.

Hvad bliver min rolle på sprogkurset i mandarin i Kina?

De aktiviteter, du deltager i, afhænger af, om du vælger et fuldtidskursus eller et deltidskursus. Her er, hvad du kan forvente at lave på sprogkurset i mandarin:


  • Lære mandarin af en kvalificeret underviser på et lokalt sprogcenter
  • Dyk ned i den kinesiske kultur ved at tale med de lokale og udforske dine omgivelser
  • Assistere med frivilligt arbejde eller som praktikant ved at kombinere dit sprogkursus med et andet projektHer er fokusområderne for sprogkurset i mandarin:


Lær mandarin


Du får undervisning i mandarin med kvalificerede lærere. Din undervisning bliver skræddersyet til dine færdigheder, og du kan bede læreren om at fokusere på de emner, du interesserer dig for, og at hjælpe dig med at blive bedre til udtalen på mandarin.


Du kan vælge at studere fuldtid eller at kombinere kurset med et af vores andre projekter i Kina. Vores fuldtidskursus giver dig 15 timers undervisning om ugen, og deltidskurserne kan have fem, 14 eller 30 timers undervisning i alt, afhængigt af dit behov.


Udforsk Kina


Når du lærer mandarin i Kina, får du mulighed for at studere sammen med en indfødt sprogbruger og at øve dig ved at tale med en masse mandarintalende indbyggere fra alle samfundslag. Vi opfordrer dig til at tale med så mange som muligt i din fritid for at få trænet dine nye sprogkundskaber på mandarin.

Du kan bestille mad på en kinesisk restaurant, snakke med de lokale turguider eller prutte om prisen med sælgerne på de lokale markeder.


Hjælp på vigtige frivilligprojekter


Du kan deltage på et kombineret sprogkursus, hvis du tilmelder dig et af vores projekter med frivilligt arbejde, erfaringsophold eller praktik i Kina. Du kan arbejde på et advokatkontor, observere læger på et regionalt hospital og meget mere.


Sprogkurset i mandarin vil gøre det nemmere at arbejde med indfødte sprogbrugere, og personalet på dit projekt respekterer den indsats, du har lagt i at kunne kommunikere med dem på deres eget sprog.


Hvor i Kina skal jeg bo og studere?

Her studerer du mandarin på et sprogcenter i byen Chengdu.

Chengdu ligger i udkanten af Kina og har en mere fredfyldt, traditionel stemning end de store byer i landet. Den mere rolige livsstil gør det nemmere for dig at interagere med de lokale på et mere personligt niveau, og du kan få muligheden for at øve dig, når du bestiller en kop te i et tehus eller spiser frokost på en café.

Shanghai

Her studerer du mandarin på et sprogcenter i storbyen.

Shanghai har over 25 millioner indbyggere og er den perfekte by at øve dine nye sprogkundskaber i. Der er masser at se og opleve, og du har rig mulighed for at øve dit mandarin i din fritid. Du kan prutte om prisen med sælgere på det lokale marked eller prøve at bestille mad på mandarin på en kinesisk restaurant.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kina


Hvordan ser en typisk dag på sprogkurset i Kina ud?

Dit skema afhænger af, om du vælger et fuldtidskursus eller en kombination af et sprogkursus og et andet projekt.

Du har undervisning på sprogcentret fra mandag til fredag, og du har fri i weekenderne. Dine undervisningstimer bliver aftalt og planlagt af dig og din lærer. Normalt har et fuldtidskursus 15 undervisningstimer om ugen.

Du spiser morgenmad sammen med de andre frivillige og praktikanter hver morgen i jeres lejlighed, hvorefter du tager toget hen til sprogcentret. Timerne kan ligge enten om formiddagen eller om eftermiddagen, og afhængigt af dine færdigheder, kan du få privatundervisning eller undervisning med en lille gruppe studerende.

Sprogkurset i mandarin i Kina lader dig udvikle dine færdigheder hurtigt, om du er nybegynder eller har studeret mandarin i mange år. Du kan bruge din fritid på at øve dig ved at tale med lokale mandarintalere, og du kan bruge dine nye kundskaber, når du taler med turguider på sightseeing eller bestiller aftensmad på en lokal, kinesisk restaurant.

After learning Mandarin in China, a student volunteers at a local school, teaching English.

Hvad er sprogkursets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at lære dig mandarin og at give dig muligheden for at øve dine nye kundskaber med indfødte sprogbrugere i Kina.

Mandarin er det sprog, som flest mennesker i verden taler, med over 1,2 milliarder mennesker med mandarin som modersmål. Kina er en af de største spillere i forretningsverdenen, så at kunne tale mandarin er især vigtigt og brugbart for dig, hvis du overvejer en karriere inden for business og international handel. Du kan ende med at arbejde med kinesiske virksomheder.

Du får mulighed for at lære grundlæggende ord og gloser på mandarin, og din lærer fokuserer på at forbedre din evne til at have en samtale på mandarin. Det, du lærer, afhænger af dine evner og dine interesser. Hvis du for eksempel planlægger et praktikophold inden for medicin i Kina, kan det være brugbart for dig at lære lægefaglige termer på mandarin.

Det er meget lettere at lære et nyt sprog, når du kan omgive dig med indfødte sprogbrugere. På den måde hører du konstant de forskellige dialekter og udtalen af ordene. Når du taler på mandarin er lokalbefolkningen også mere villige til at tale med dig, og de vil hellere end gerne hjælpe dig med at øve dig, så du kan lære mere og blive bedre.  

Boost dine mandarinkundskaber ved at deltage på vores sprogkursus i Kina.

While learning Mandarin in China, a student also volunteers in local school and coaches sports lessons.

The project runs all year round, you can start on any day, and it’s fully supervised. So all you need to do is decide on some dates, complete our application form with a £195 deposit and we’ll take care of the rest.


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Shanghai eller Chengdu.

På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Kina er et enormt stort land, så det kommer nok ikke som en overraskelse, at landet har et bredt udvalg af turistaktiviteter og oplevelser. Når du er frivillig i Kina, får du rig mulighed for at lave sjove og spændende ting efter arbejde og i weekenderne.


Det særlige ved Kina er de store kontraster mellem det gamle og det nye, det landlige og det urbane. Du kan se tårnhøje skyskrabere som the Oriental Pearl Tower, som ikke ligger langt fra den fredfyldte Yuyuan have.


Der er masser at se og opleve i de pulserende byer, Shanghai og Chengdu, men det er også turen værd at tage ud på landet. Her kan du vandre langs den betagende silkerute eller besøge et buddhistisk kloster.


En rejse til Kina ville ikke være fuldendt uden at se landets naturlige vidundere og steder på verdensarvlisten. Det gælder den Kinesiske Mur, Yangtze floden og Terracotta hæren.


Der er altid mange frivillige afsted i Kina, og derfor har du muligheden for at rejse sammen med andre og udforske landet som en gruppe. Du er også velkommen til at tage på opdagelse i din fritid på egen hånd.  


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer