Projects Abroad Intern doing stretches with local children during her occupational therapy internship in Tanzania.

Praktikophold med ergoterapi i Tanzania

Få værdifuld erhvervserfaring med ergoterapi, mens du skygger personalet på et rehabiliteringscenter

Projektoversigt

Tag dit praktikophold inden for ergoterapi i Tanzania og lær om faget ved at arbejde med en kvalificeret ergoterapeut. Du skygger det lokale personale og lærer den daglige rutine på et rehabiliteringscenter. Opholdet er en enestående mulighed for at tilføje erhvervserfaring til dit CV, samtidig med at du lærer om sundhedssystemet i et udviklingsland.

 

Selv om du er her for at lære, giver du samtidig livsvigtig støtte til børnene på centret. Du hjælper med at udtænke og implementere behandlingsplaner for børn med autisme eller spastisk lammelse. Dit arbejder bliver en del af vores langsigtede indsats for at rehabilitere disse børn og forbedre deres livskvalitet.

 

Du bor i Arusha. I din fritid kan du udforske området og tage på vandreture og safari.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

18 eller derover
You should have completed at least one year of occupational therapy related studies or training.


Er et praktikophold med ergoterapi i Tanzania det rigtige for mig?

Praktikopholdet med ergoterapi i Tanzania er åbent for praktikanter i alle aldre, og opholdet er ideelt for dig, hvis du gerne vil have en karriere inden for ergoterapi. Du får praktisk erhvervserfaring, og du lærer ved at skygge en erfaren terapeut. Opholdet giver dit CV kant og gavner din jobsøgning og din ansøgning til videre uddannelse.


Du skal have færdiggjort mindst ét års studier inden for ergoterapi eller lignende for at deltage.


Projektet er åbent året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Du skal deltage på opholdet i mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive længere for at få mest muligt ud af dit praktikophold inden for ergoterapi i Tanzania.

Projects Abroad experienced intern is pictured helping a boy learn to draw whilst on her medical occupational therapy internship in Tanzania.

Hvad bliver min rolle på praktikopholdet?

Din praktikplads er enten på et behandlingscenter eller et rehabiliteringscenter i Arusha. Nogle er af opgaver, du kan forvente at få, er at:

 

  • Observere og assistere en kvalificeret ergoterapeut
  • Arbejde med lokalt, klinisk personale for at udarbejde behandlingsplaner
  • Hjælpe med at vurdere patienters evner og finde ud af, hvor de har brug for ekstra støtte
  • Nedskrive tilstandsrapporter for at hjælpe den langsigtede behandling

D hovedområder, som dit arbejder fokuserer på, er at:


Skygge en professionel ergoterapeut


Få klinisk erhvervserfaring ved at skygge en ergoterapeut og observere deres behandlingsmetoder. Du kan lære mere om, hvordan det lokale personale håndterer at arbejde på et underfinansieret sundhedscenter. Du får mulighed for at se de innovative metoder de bruger til at skabe og genbruge redskaber til rehabilitering. Du kan også lære, hvordan dagligdagen for en ergoterapeut i Tanzania er.


Hjælpe med at udvikle behandlingsplaner


Arbejd sammen med det lokale personale for at udvikle behandlingsplaner til patienterne. Du kan bruge dine egne vurderinger eller rapporter, som tidligere praktikanter har skrevet for at fastslå, hvilke udfordringer hver enkelt patient har. En ergoterapeut på centret hjælper dig derefter med at udarbejde en behandlingsplan og implementere disse planer med patienterne.


Logføre patienternes udvikling og fremskridt


Du vurderer patienter og holder øje med deres fremskridt, hvilket hjælper os med at fastslå, hvilke behandlingsformer virker, og hvad vi skal arbejde videre med. Du skriver også rapporter om bestemte patienter, hvilket bliver en værdifuld ressource for fremtidige praktikanter, som kan bygge videre på dit arbejde på centret. Vi logfører patienters udvikling ved hjælp af vores Global Impact Database.


Hvor i Tanzania skal jeg bo og arbejde?

Arusha

Arusha Description

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Tanzania


Hvordan ser en typisk dag på praktikopholdet med ergoterapi i Tanzania ud?

Dine arbejdstider er normalt fra klokken 8.00-16.00, mandag til fredag. Du har fri i weekenderne, hvor du kan udforske det smukke, naturlige Tanzania.

 

Du starter din dag med at hjælpe med fysiske og motoriske aktiviteter, hvor du arbejder specielt med børn, som har motoriske vanskeligheder. Du kan lave alt fra udendørs idrætslektioner til et spil med lego og legetøj for at træne finmotorikken. Du har en kort formiddagspause klokken 10.00.

 

Efter pausen arbejder du med børn, som har talefejl. Du kan også undervise voksne patienter i erhvervsfaglige færdigheder og lave aktiviteter med planlægning og problemløsning. Om eftermiddagen hjælper du normalt patienterne med træning i egenomsorg.

 

Du kan også tage dig tid til at udarbejde fremskridtsjournaler og vurdere patienter. Du har altid en ergoterapeut ved din side, som vejleder og støtter dig i dit arbejde.

 

Du har fri om aftenen, hvor du kan rejse rundt i Arusha. Du kan besøge et lokalt marked og købe farverige Batik-souvenirs eller spise aftensmad og have en hyggelig aften sammen med din værtsfamilie.

A group of Projects Abroad interns are pictured at a medical outreach during their occupational therapy internship in Tanzania.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at give dig en lærerig oplevelse med erhvervserfaring inden for ergoterapi for at hjælpe dig i din fremtidige karriere. Du udvikler de kompetencer, som du skal bruge i din karriere som ergoterapeut ved at arbejde sammen med erfarne terapeuter i Arusha.

 

Vi bestræber os også på at tilbyde rehabilitering og pleje til udsatte børn i Arusha. Mange af disse børn kommer fra familier, som ikke har råd til at betale for behandling. Du støtter personalet i at tilbyde børnene tiltrængt pleje og hjælp. Du hjælper også med at styrke personalets kapacitet og forbedre den generelle kvalitet af pleje på centret.

 

For at sikre, at vi altid arbejder hen mod vores langsigtede vision, har vi defineret fem mål i vores Medicine Management Plan for Tanzania. Målene er at:

 

  • Forbedre adgangen til grundlæggende sundhedspleje for underprivilegerede befolkningsgrupper
  • Fremme oplysningen om ikke-smitsomme sygdomme
  • Forbedre hygiejnestandarder
  • Forbedre kvaliteten af den sundhedspleje, der gives til patienter
  • Opfordre til en forståelse af medicinske fremgangsmåder og at fremme en udveksling af medicinsk viden

 

Tag med os til Tanzania og tag dit praktikophold med ergoterapi, mens du hjælper os med at nå vores mål.

Interns with Projects Abroad helping a local lady fill out a medical note during their time on a occupational therpay internship in Tanzania.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Arusha. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Tanzania og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

En rejse til Tanzania giver dig chancen for at opleve livet i hjertet af Afrika. Der er masser at se og gøre her, når du har fri fra dit projekt.

Et projekt i Tanzania ville ikke være fuldendt uden en safari. Her får du chancen for at se det smukke dyreliv i landet som elefanter, næsehorn og løver.

Derudover er Tanzania hjemsted for det højeste bjerg i Afrika, Kilimanjaro. Du kan bruge en fredfyldt eftermiddag med at vandre rundt om foden på bjerget gennem den frodige vegetation.

Det er et must at gå og kigge på et farverigt, livligt, lokalt marked, når du er i Tanzania. Du kan også tilbringe noget tid i en masai landsby, hvor du kan lære om en helt anderledes livsstil.

Der er højst sandsynligt mange andre frivilligt i Tanzania samtidig med dig, så du har muligheden for at udforske landet på egen hånd eller med en gruppe ligesindede frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer