An older volunteer participates in a pottery class as part of her Khmer cultural experience in Cambodia.

Khmer kulturprojekt i Cambodja

Oplev Khmer-kulturen og lær om landets historie, mens du udforsker Cambodja

Projektoversigt

Deltag på et kulturelt projekt og lær om Khmer kulturen, mens du rejser rundt i Cambodja. Vores Khmer kulturprojekt er lærerigt og praktisk, og du får brugt alle dine sanser. Du ser, hører, smager, lugter, og dykker ned i livet i Cambodja.


Du lærer om en anderledes måde at leve på gennem dine daglige aktiviteter. Vi lærer dig også om Cambodjas historie, og du får en større indsigt i landets kampe og sejre. Du deltager i traditionelle madlavningskurser, lærer Khmer for begyndere, udforsker Angkor Wat templerne og meget mere.


Selv om du bor i Phnom Penh, udforsker du andre byer som Siem Reap og Kampot. Du bor i en lejlighed med andre frivillige i Phnom Penh. Når du rejser rundt, bor du på hoteller, hostels, og hjemme hos en familie i en lille landsby.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Krav: 

Alle over 16 år kan deltage


Er Khmer kulturprojektet i Cambodja det rigtige for mig?

Hvis du er interesseret i at udforske et nyt land, mens du lærer om en kultur, som er helt anderledes end din egen, så er vores Khmer kulturprojekt perfekt til dig. Projektet er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil udvide dit syn på verden gennem rejse og eventyr. Du bliver meget mere end en turist.


Dit fokus er på at lære om Khmer-kulturen og deres historie, så der er ingen krav for at deltage på projektet. Alt, du skal bruge, er motivation og en masse nysgerrighed.


Det kulturelle projekt i Cambodja bidrager også til dit CV. Det viser fremtidige arbejdsgivere og universiteter, at du er åbensindet og klar til nye udfordringer. Du viser, at du kan komme ud af din comfort zone og er ivrig efter at lære. Det viser også selvstændighed og selvtillid.


Du kan tilmelde dig projektet året rundt, og du kan deltage i så lidt som én uge. Vi anbefaler dog at du bliver i længere tid, så du kan udforske og lære mere.

Female Culture and Community Volunteer carves leather to create puppets in a centre during a Khmer cultural immersion project in Cambodia.

Hvad bliver min rolle på Khmer kulturprojektet i Cambodja?

Når du deltager på kulturprojektet, kan du opleve forskellige aspekter af Khmer kulturen, mens du lærer om Cambodjas historie samtidig. Nogle af de ting, du kan være med til, er at:


  • Finde ud af mere om Cambodjas historie og de hjerteskærende historier fra tiden med de Røde Khmerer
  • Lære mere om Khmer kulturen gennem madlavningskurser, kurser i at lave dukker, dansetimer og meget mere
  • Bruge et par dage på at hjælpe og lære om kulturen i en traditionel Khmer landsby
  • Udforske Cambodjas mange byer og the unikke egenskaber, de hver især har
  • Lære nyttige ord og gloser på Khmer fra de lokale cambodjanere

Dit projekt fokuserer på de følgende områder:


Find ud af mere om Cambodjas historie


Fra 1975-1979 førte den marxistiske leder Pol Pot en borgerkrig i Cambodja sammen med de Røde Khmerer. Det brutale regime tog op til to millioner menneskers liv og resulterede i et af de værste folkedrab i verdenshistorien. Du besøger museer og hører historier fra lokale cambodjanere, og du får en større indsigt i de udfordringer, som stadig plager Cambodja i dag, som fattigdom og mangel på uddannelse.


Lære om Khmer kulturen gennem forskellige inddragende aktiviteter


Når vi lærer dig om Khmer kulturen, har du rig mulighed for at bruge hænderne. Du deltager i aktiviteter som:


  • Madlavningskurser
  • At lave traditionelle dukker
  • Pottemageri
  • Khmer danse- og sangtimer


Tilbringe et par dage i en lille, traditionel Khmer landsby


Du bor et par dage i en traditionel, cambodjansk landsby. På den måde får du en større forståelse for, hvordan livet er for familier ude på landet. Du giver en hjælpende hånd i landsbyen, og alt efter årstiden kan du hjælpe med at plante eller høste ris, eller at undervise de lokale børn i engelsk.


Udforske cambodjanske byer og deres unikke seværdigheder


Din tur ville ikke være komplet uden et besøg til nogle af de seværdigheder, som gør Cambodja så speciel. Du kan lære, hvorfor de majestætiske Angkor Wat templer blev bygget i Siem Reap. Du ser hvordan man høster peber i Kampot, og du lærer om pottemageri i Kampong Chhnang.


Lære nogle ord og gloser på Khmer

Som en del af kulturprojektet i Cambodja, starter du med at deltage i et sprogkursus på Khmer. Vi lærer dig basale gloser, som du kan bruge, når du taler med de lokale indbyggere, hvilket er ekstremt nyttigt, da mange cambodjanere ikke taler engelsk.


Hvor i Cambodja skal jeg bo?

Phnom Penh

Vores Khmer kulturprojekt har base i hovedstaden Phnom Penh, som ligger langs Mekong floden.


Byen har over 1,5 millioner indbyggere, som er nogle af de venligste i Asien. Phnom Penh er under konstant forandring for at følge med i den voksende turisme. Du ser smuk arkitektur og spændende, historiske steder, når du går langs med flodbredden eller gennem de travle gader. Byen har masser af restauranter, hvor du kan smage lokal, cambodjansk mad.


Der er ikke to dage, der er ens på kulturprojektet i Cambodja. Du besøger mange af de historiske seværdigheder og oplever livet som landsbyboer i Cambodja. Selv om du bruger en del tid i Phnom Penh, besøger du også andre byer og Siem Reap, Kampong Chhnang og Kampot.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Cambodja


Hvordan ser en typisk dag på Khmer kulturprojektet ud?

Du vågner op til hjemmelavet cambodjansk morgenmad hver morgen i lejligheden, som du deler med andre frivillige. Husk at tage passende tøj på, som dækker skuldre og knæ, især hvis du skal besøge steder med religiøs eller royal betydning. Efter du har spist morgenmad, mødes du med din projektkoordinator og tager afsted i en tuk tuk.


En typisk dag på Khmer kulturprojektet starter normalt klokken 8.00 og slutter omkring klokken 17.00, mandag til fredag.

Du skal dog være forberedt på længere eller kortere dage alt efter dagens planer.


Hver dag på projektet vil være forskellig, og du får afprøvet mange spændende, nye ting i din tid i Cambodja, f.eks. At lave traditionel Khmer-mad og dukker og håndværk. Du dykker ned i Cambodjas historie i de smukke, buddhistiske templer, på det kongelige palads, the Killing Fields, og S21 museet.


Du deltager også i et par aktiviteter om aftenen som for eksempel et dukketeater og Apsara danseshows. Alt efter, hvor længe du bliver på projektet, kan du også besøge andre byer i landet. Når du f.eks. Besøger Siem Reap, får du mulighed for at se de fantastiske Angkor Wat templer.


I weekenderne har du fri og kan bruge tiden på at udforske de mange markeder rundt omkring i Phnom Penh eller arrangere din egen tur.

Female Culture and Community Volunteer is taught by local pottery makers how to mould clay during her volunteering placement in Cambodia.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at lade dig opleve en helt ny og fremmed kultur og udvide din horisont og din viden om verden. Projektet er en fantastisk mulighed for at udforske Cambodjas traditionelle kultur og se, hvordan det adskiller sig fra den moderne verden.


Når du deltager på vores Khmer kulturprojekt, deltager du i en masse forskellige aktiviteter. Nogle af dem lærer dig om Khmer kulturen og hvordan de lokale lever, mens andre lærer dig om Cambodjas historie. Du har endda muligheden for at bo sammen med en lokal værtsfamilie i en landsby.


Deltag på vores Khmer kulturprojekt i Cambodja, og grib chancen for at udforske og lære om en anderledes og fascinerende kultur.

Local people are posing for a picture in a river during a Cultural immersion project in Cambodia.

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Phnom Penh. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Tag på opdagelse i Cambodja, hvor du kan beundre blandingen af pulserende storbyer, uimodståeligt smukke landskaber og berømte, historiske landemærker. Cambodja har meget at byde på, som du kan udforske i din fritid.


Den verdensberømte gruppe af templer i området ved Siem Reap er et must-see for alle besøgende, især det enestående Angkor Wat. Du bliver en sand Indiana Jones, når du kravler over enorme trærødder for at komme ind af dørene til templet. Naturen er kravlet helt ind i templerne, og der hænger slyngplanter om bygningerne.


Cambodja er dog meget mere end historiske templer. Du kan tage på vandreture i junglen eller prøve at snorkle og se delfiner i havet omkring Sihanoukville. Hvis du vil have en afslappet eftermiddag, kan du tilbringe tid på de smukke sandstrande.


Derudover kan du bestemme dig for, om du vil bruge din fritid på at gå på opdagelse selv eller sammen med en gruppe andre frivillige. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer