Part of the Experiential Learning model in Cambodia for middle school students, is for students to help at a kindergarten.

Juniorprojekt med erfaringsmæssig læring i Cambodja

Tag med os til Cambodja og få en introduktion til frivilligt arbejde ved at støtte lokalsamfund sammen med en gruppe frivillige i alderen 12-15

Projektoversigt

Rejs til Asien sammen med en gruppe af 12-15-årige og Projects Abroads medarbejdere ved jeres side på vores juniorprojekt med erfaringsmæssig læring i Cambodja. Vi fokuserer på at hjælpe dig med at lære ved at arbejde frivilligt, og vi introducerer dig til den lokale kultur samt traditionerne og sproget i landet. Projektet er en fantastisk introduktion til frivilligt arbejde, og en tryg og sikker måde at rejse på, med supervision fra voksne.


Du deltager i diverse aktiviteter og arbejder med lokale lærere i en børnehave. Du hjælper yngre børn med at lære nye ord på engelsk, og du opfordrer dem til at øve sig på at tale engelsk med dig. Du laver også praktisk servicearbejde som en del af dit frivillige arbejde, for eksempel oprydninger i lokalsamfundet og lettere renovering og byggearbejde som at male væggene i børnehaven.


Du bor og arbejder i Phnom Penh, som er Cambodjas hovedstad, og du bor på et hotel sammen med din gruppe og Projects Abroads medarbejdere. Når du ikke får erfaringsmæssig læring ved at arbejde, har vi planlagt aktiviteter som for eksempel en tur til nogle buddhistiske templer og til det kongelige palads. Henover weekenden tager vi dig med på en spændende tur til Siem Reap. Projects Abroad tager med på turen og fører tilsyn med samtlige aktiviteter, så du har altid støtte og vejledning lige ved hånden.  

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

12-15


Er et juniorprojekt med erfaringsmæssig læring i Cambodja det rigtige for mig?

Vores juniorprojekt med frivilligt arbejde i Cambodja er det helt rigtige for dig, hvis du gerne vil opleve Asien og lære om frivilligt arbejde ved at deltage i det. Vores personale har designet turen specielt til at introducere 12-15-årige til frivilligt arbejde i udlandet. Projektet kombinerer rejse, læring og frivilligt arbejde i lokalsamfundet i én tur, som er under konstant tilsyn og vejledning af erfarne medarbejdere hos Projects Abroad.  


Projektet giver dig også mulighed for at starte udviklingen af dine personlige kompetencer som teamwork og planlægning, og læringen af vigtigheden af at hjælpe andre. Du lærer samtidig om et nyt og fremmed land, og om landets traditioner og kultur ved at bo og rejse rundt i landet.


Vores juniorprojekt i Cambodja finder sted på faste datoer i løbet af året, og turen varer i to uger. Alt er planlagt for dig, og hver eneste aktivitet har supervision af vores team. Projects Abroads personale står altid klar ved din side, og hvis du får hjemvé eller bliver syg, er vi dr for dig.

Part of the Experiential Learning model in Cambodia for middle school students, is for students to help by preparing activities in a kindergarten.

Hvad bliver min rolle på juniorprojektet med erfaringsmæssig læring i Cambodja?

Du arbejder sammen med børn i en børnehave, hjælper med basalt renoveringsarbejde, og deltager i oprydninger i lokalsamfundet for at redde miljøet. Alt foregår under supervision af vores team. Nogle af de opgaver, du kan forvente at få på opholdet, er at:


  • Opfordre børnene til at tale engelsk og lære dem nye ord
  • Hjælpe med basale renoveringsopgaver som havearbejde og maling
  • Deltage i oprydninger i lokalsamfundet og opfordre lokale til at beskytte miljøet
  • Lære om cambodjansk kultur, traditioner og sprog til en kulturel workshops
  • Besøge lokale seværdigheder og tage på ture sammen med din gruppe og personalet

Opgaver og aktiviteter inden for erfaringsmæssig læring for mellemskoleelever i Cambodja kan inddeles i tre hovedkategorier:


Hjælpe i en børnehave


Du bruger meget af din tid på at lege med børnene, hjælpe med lærerige aktiviteter og opfordre dem til at tale engelsk med dig. Du kan også lære dem nye engelske ord og synge sange med dem for at gøre dem trygge ved at tale på engelsk.


Gennem arbejdet med børnene får du også muligheden for at lære. Vores personale hjælper dig med at reflektere over dine oplevelser og erfaringer, at overkomme de problemer, du møder, og at tale med dig om resultaterne og effekterne af dit arbejde. På den måde kan du vokse og udvikle dig, mens du hjælper andre.


Vi involverer dig også i grundlæggende vedligeholdelse i børnehaven, som for eksempel at male et klasseværelse eller plante en køkkenhave.


Deltage i oprydninger og samle skrald i lokalsamfundet


Du er også med til et antal miljømæssige oprydningsprojekter i Cambodja. Her hjælper du os med at dele viden om vigtigheden af at beskytte miljøet.


Udforske og opleve Cambodja


Det er en stor del af projektet at lære om den lokale kultur og traditionerne i Cambodja. Vi afholder workshops, hvor du lærer om det lokale sprog, Khmer. Dine venner og familie bliver imponerede over dine nye sprogevner, når du kommer hjem igen.


Du får også muligheden for at udforske Phnom Penh ved at besøge lokale markeder og seværdigheder og tage på et par guidede ture i de omkringliggende områder sammen med vores team. Det bedste er, at du oplever det hele sammen med din gruppe af nye venner fra hele verden.


Hvor i Cambodja skal jeg bo og arbejde?

Phnom Penh

Du bor i Phnom Penh, som er Cambodjas hovedstad. Phnom Penh er en pulserende by, som ligger langs Mekong Floden, og det er også her, Projects Abroads kontor i Cambodja ligger.


Du arbejder sammen med din gruppe og vores personale i en børnehave. De områder, vi arbejder i, er fattige og underprivilegerede, og børnehaven har ikke de faciliteter, som du er vant til hjemmefra.


Efter hver travl arbejdsdag, tager du tilbage til hotellet, hvor du bor sammen med din gruppe og Projects Abroads personale.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Cambodja


Hvad er juniorprojektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at introducere teenagere mellem 12-15 som dig til frivilligt arbejde gennem en tryg, sjov og lærerig oplevelse. Vi fokuserer på servicelæring og erfaringsmæssig uddannelse, og vi lærer dig, hvordan du kan hjælpe andre.


Du bor i lokalsamfundet i Cambodja og lærer ved at arbejde frivilligt sammen med de lokale og din gruppe. Du bliver en del af vores indsats for at støtte lokalbefolkningen i området, særligt de yngre børn. Du får indsigt i de problemer, som menneskene her kæmper med hver eneste dag, og du lærer, hvordan du kan hjælpe dem. Du lærer også om den menneskelige påvirkning af miljøet.    


Vores personale støtter og vejleder dig gennem projektet. De hjælper dig med at vokse og udvikle dig ved at reflektere over dine oplevelser, at overkomme de udfordringer, du møder, og at tale med dig om resultaterne af dit arbejde. Du lærer om kulturudveksling og oplever det på egen krop ved at arbejde direkte sammen med lokalbefolkningen.


Tag med os til Cambodja på vores juniorprojekt med børnepasning og lokalsamfund og oplev Asien sammen med en gruppe unge på din egen alder, mens du lærer om frivilligt arbejde.

Part of the Experiential Learning model in Cambodia for middle school students, is for students to help in kindergartens.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor på et hotel sammen med andre Projects Abroad frivillige i løbet af dit ophold i Phnom Penh. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

På vores juniorprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du deler værelse med en anden frivillig af samme køn og på samme alder som dig.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer