Projects Abroad volunteers in Thailand do outdoor activities with children at a kindergarten in Thailand.

Frivilligt arbejde med børn i Thailand

Arbejd frivilligt med børn og støt børns tidlige udvikling i børnehaver i fattige områder

Projektoversigt

Arbejd frivilligt med børn i Thailand og få praktisk erfaring med børnepasning, samtidig med at du gør en forskel for dem, der har brug for hjælp. Du arbejder i dagcentre og børnehaver, hvor du støtter børns tidlige udvikling. Du underviser også i engelsk, og du sørger for at børnene lærer gode hygiejnevaner.


Du arbejder med børn fra forskellige baggrunde, og dit fokus ligger på at støtte de lokale lærere og pædagogers arbejde. Mange af børnene kommer fra dårligt stillede familier.


Udover at hjælpe, hvor der er brug for det, får du erfaring med børnepasning og omsorgsarbejde, hvilket kan tilføjes til dit CV.


Du kan bruge din fritid og weekender på at udforske Krabi. Du kan svømme i det varme vand, smage lækker, lokal mad eller arrangere en dykkertur og udforske koralrevet og dyrelivet som gemmer sig under havoverfladen.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med børn i Thailand det rigtige for mig?

Frivilligt arbejde med børn i Thailand er perfekt for dig, hvis du kan lide at arbejde med børn, og gerne vil hjælpe dem, der har brug for det.


Projektet i Thailand passer til dig, hvis du er fuld af energi og brænder for at hjælpe. Frivilligt arbejde i Krabi er også et godt match til dig, som overvejer at arbejde med børn i fremtiden.  


Du behøver ikke at have erfaring med børnepasning for at deltage.


Du får en introduktion til projektet, når du starter, hvor vi lærer dig alt, hvad du skal vide. Du kan også altid spørge Projects Abroads ansatte til råds, og vi holder jævnligt workshops for alle vores frivillige, hvor du kan udveksle ideer og snakke om de udfordringer som du møder.


Det er muligt at tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv vælge, hvornår du vil afsted. Dit ophold skal mindst være på to uger, og vi anbefaler, at du bliver i længere tid, så du kan gøre en større forskel for børnene.

Projects Abroad Childcare volunteers work with children at a daycare centre in Thailand to complete a colouring activity.

Hvad bliver min rolle på projektet i Thailand?

Alle frivillige, der arbejder med børn i Thailand, arbejder i børnehaver eller dagcentre. Som frivillig i udlandet vil du:


 • Fokusere på børns tidlige udvikling
 • Forbedre børnenes samtaleevner på engelsk og gøre dem trygge ved sproget
 • Sikre at børnene lærer gode, daglige hygiejnevaner, så de holder sig sunde og raske  

Som frivillig fokuserer du på de følgende områder:


Børns tidlige udvikling


Det er afgørende for børn at udvikle sig i deres tidlige barndom. De færdigheder, som vi udvikler i disse år, lægger grundlag for vores senere uddannelse og udvikling.


Du hjælper børnene med at:


 • Lære geometriske figurer at kende
 • Lære farverne
 • Lave puslespil
 • Lære at tælle
 • Spille boldspil for at træne børnenes hånd-øje-koordination


Du kan finde på alverdens aktiviteter og arbejdsopgaver til dig selv og børnene, og vi har en masse ressourcer, som du kan trække på. Snak med din Projects Abroad koordinator, brug vores online database eller snak med de andre frivillige i Thailand for at få gode ideer.


Forbedre børnenes samtaleevner på engelsk, og gøre dem trygge ved sproget


I Thailand er turisme en afgørende indtægtskilde, og engelsk er det mest brugte sprog indenfor salg og kommunikation. Brug din rolle som frivillig til at gøre børnene trygge ved at tale engelsk med hinanden.


Du kan introducere dem for engelsk ved at lege med klodser med bogstaver på, hvor i skriver korte ord, spille engelsk bingo eller lære dem en nem remse på engelsk. Jo mere energi du viser i dit arbejde, jo mere engagement får du tilbage fra børnene og de ansatte.


Sikre at børnene lærer gode, daglige hygiejnevaner, for at de holder sig sunde og raske  


Frivilligt arbejde med børn i Thailand inkluderer også at lære børnene, hvordan man vasker hår og børster tænder ordentligt. Du hjælper lærere og pædagoger med aktiviteter, eller du bliver bedt om at finde på en sjov sang, leg eller aktivitet. Vær opmærksom på børnenes alder, så dine aktiviteter passer til aldersgruppen.


Hvor i Thailand skal jeg bo og arbejde?

Krabi

Du arbejder i børnehaver og dagcentre i Krabi. De har oftest kun de mest basale ressourcer, som tavle og kridt. Du må derfor tænke kreativt for at finde på sjove og lærerige aktiviteter, som ikke kræver for mange ressourcer.

Krabi er en by med omkring 400.000 indbyggere. Byen byder på en masse butikker, lokale markeder og restauranter.  


Du bor hos en lokal værtsfamilie, mens du er frivillig på projektet. Nogle værtsfamilier bor i traditionelle huse, mens andre bor i mere moderne huse i byen. Du kan også vælge at bo i en bungalow med andre frivillige.


Når du har fri, giver Thailand dig et utal af muligheder for spændende oplevelser, som er anderledes fra alt, hvad du nogensinde har prøvet. Lær at slappe helt af, mens du ser en smuk solnedgang med venner fra hele verden. Du kommer også til at opleve de smukkeste sandstrande og møde de venligste mennesker.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Thailand


Hvordan ser en typisk dag på projektet i Thailand ud?

Du spiser morgenmad med din værtsfamilie hver morgen, inden du tager afsted på arbejde. Husk at pakke tøj, der dækker dine skuldre, bryst, mave og ankler. Du kan have lukkede sko på, som nemt kan tages af.


En typisk dag som frivillig på projektet i Thailand er fra mandag til fredag fra klokken 8 til klokken 13. Du tager afsted hjemmefra klokken 7.30 hver dag for at være på arbejde til tiden. Du bliver hentet på et mødested og kørt til din arbejdsplads.


Du arbejder i et dagcenter eller i en børnehave. Frivilligt arbejde med børn i Thailand er hektisk, og du bliver holdt i gang med morgengymnastik og undervisning i billedkunst, engelsk, sundhed og hygiejne. Du kan også snakke med de ansatte om at finde på nye, spændende lege og aktiviteter til børnene.


Til frokost spiser du din madpakke sammen med de andre.


Om eftermiddagen er du mere end velkommen til at kigge forbi Projects Abroad kontoret inde i byen og lave undervisningsmaterialer til aktiviteterne næste dag. Lav dyremasker af paptallerkener, flashcards med ord eller tal eller snak med projektkoordinatoren om de nye ideer du har.


Du har fri om aftenen og i weekenderne, hvor du kan sole dig på Ao Nangs smukke sandstrande, arrangere en dykkertur eller tage på en long-tail bådtur ud til en nærliggende ø.

Female Childcare volunteer helps young boy build lego blocks in a day care centre during Care placement in Thailand.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at fremme børns tidlige udvikling i de dagcentre og børnehaver, som vi arbejder med. Vi vil også støtte de lokale læreres arbejde, da de har brug for ekstra arbejdskraft til at sikre, at hvert enkelt barn får mest muligt ud af de aktiviteter og øvelser, som centret arrangerer.


Vi har en række forskellige steder, som du kan arbejde frivillig hos i Thailand. I Krabi arbejder vi med dagcentre og børnehaver, som tager sig af børn fra forskellige miljøer. Mange af børnene kommer fra dårligt stillede familier.


At tale engelsk er en vigtig kompetence for de lokale i Krabi. Dette skyldes at turisme er afgørende for byens trivsel og for landets økonomi generelt. Du hjælper børn med at blive trygge ved at tale engelsk med hinanden og dig.


Som forklaret i vores Childcare Management Plan for Thailand, har vi defineret fire bæredygtige mål, som du vil arbejde hen mod i Thailand:


 • Fremme børns tidlige udvikling
 • Forbedre engelskkundskaber
 • Forbedre hygiejnerstandarder hos børnene
 • Forbedre niveauet af læring og stimulering hos hvert enkelt barn


Hjælp os med at nå vores langsigtede mål ved at være frivillig i Thailand.

A volunteer working with children in Thailand crouches under a parachute during an activity with kids at her Childcare placement.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Krabi. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Thailand og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Du har også mulighed for at bo sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i delte lejligheder eller huse.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Oplev de smukke landskaber og de rige kulturer i Sydøstasien. Thailand er et uforglemmeligt land med masser af fristende aktiviteter, som du kan lave i din fritid.

Et af de største highlights ved at arbejde frivilligt i Thailand er de fantastiske strande. Det er en perfekt destination at vælge, hvis du er interesseret i dyrelivet i havet med enestående muligheder for snorkling og dykning. For andre er der altid muligheden for at slappe af på stranden i den varme sol.

Templet, Tiger Cave Temple, er et must-see, når du er i Thailand. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af med den rige historie og udsmykkede statuer. Forbered dig på en stejl trappe med 1.237 trin. Men når du først er på toppen, er udsigten det hele værd.

Det er den perfekte måde at bruge en lørdag eller en søndag på, at udforske nationalparken, Khao Phanom Bencha, med dens mystiske grotter og funklende vandfald.

Vi har mange forskellige projekter i Thailand, så der er sikkert andre frivillige, som nyder den unikke oplevelse samtidig med dig. Du kan vælge at rejse rundt alene i din fritid, eller tage afsted sammen med andre frivillige.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer