Volunteers in South Africa assist with community maintenance work

Lav frivilligt arbejde med børn i Sydafrika med en gruppe frivillige

Arbejd med en gruppe frivillige i Cape Town, og hjælp lokale børn at lære gennem leg.

Projektoversigt

Tag til Sydafrika, og samarbejd med ligesindede frivillige i lokalsamfundet. I vil komme til at arbejde i dagcentre og børnehaveklasser, hvor i vil fokusere på at styrke børnene til at klare sig i grundskolen. Jo mere forberedte de bliver, des bedre vil de klare sig i grundskolen. 

Din gruppe bliver en del af vores længerevarende indsats med at hjælpe børn i Sydafrika. Disse børn vokser op i townships, og deres muligheder er ofte meget begrænsede. Du vil derfor komme til at hjælpe os med at forbedre sydafrikanske børns skrive- og regnefærdigheder, og arbejde på at de får en god hygiejne. Du får her mulighed for at få erfaring med børnepasning og lære nye færdigheder.     

Du vil derudover også forbedre deres læringsmiljø ved at lave praktisk arbejde såsom at male et vægmaleri eller plante en køkkenhave. Forbered dig på at få beskidte hænder og på at sprede god energi og entusiasme. 

Din gruppe og dig kommer til at arbejde og bo hos en lokal værtsfamilie i Cape Town. Når du er færdig med dit frivillige arbejde, vil vi organisere en masse forskellige sociale og kulturelle aktiviteter, og derudover organiserer vi en spændende weekendtur. Gennem hele forløbet vil medarbejdere fra Projects Abroad stå til din rådighed.

Startdatoer: 

Fastsatte datoer året rundt

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Krav: 

Alle over 18 år kan deltage


Er frivilligt arbejde med børn for grupper det rette valg for mig?

Hvis du er ivrig efter at arbejde med børn sammen med en gruppe frivillige fra hele verden for at støtte lokalsamfundet, så er dette projekt perfekt til dig. Du vil derudover også altid have vores medarbejderes fulde støtte. Dette projekt har opstart på fastsatte datoer, hvilket giver mulighed for at danne en gruppe med personer fra hele verden. Du får altså mulighed for at gøre en forskel samtidighed med, at du møder nye mennesker.    

I dette projekt vil alt være organiseret for dig, fra det øjeblik du stiger af flyet. Både frivilligt arbejde, eftermiddagsaktiviteter og weekendture til nogle af byens kendte seværdigheder vil være nøje planlagt for din gruppe. Du får altså tid til at arbejde og tage på sightseeing.  

Du behøver ikke have hverken erfaring eller kvalifikationer for at deltage. Du vil samarbejde med lokale undervisere og plejepersonale, og medarbejdere fra Projects Abroad vil altid stå til rådighed til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Du kan også brainstorme ideer med din gruppe. 

Et projekt som dette gavner din fremtidige karriere. Du vil selvfølgelig få erfaring med børnepasning, men projektet giver dig også færdigheder, som du kan bruge i et jobinterview eller en jobansøgning. Du vil derudover også udvikle dine personlige kompetencer inden for kommunikation og samarbejde med personer fra forskellige lande og kulturer.

Dette projekt har opstart på fastsatte datoer i løbet af året, og du kan vælge den dato, der passer dig bedst.

Volunteers in South Africa prepare for a local community day

Hvad kommer jeg til at arbejde med i dette projekt?

I Sydafrika kommer din gruppe til at støtte lokale undervisere og plejepersonale i dagcentre eller børnehaver. Du kan forvente at komme til at lave følgende:

  • Sikre børns tidlige udvikling gennem uddannelsesaktiviteter 
  • Lære børn om god hygiejne til hverdag
  • Deltage i renoveringsarbejde af læringsmiljøet
  • Lære om sydafrikansk kultur og livsstil
  • Møde ligesindede frivillige fra hele verden

Dit arbejde er inddelt i fem hovedområder: 

Sikre børns tidlige udvikling

Din rolle bliver først og fremmest at hjælpe lokale undervisere og plejepersonale, som fokuserer på børns tidlige udvikling. Gennem leg og uddannelsesaktiviteter vil du fremme børnenes fysiske, sociale og kognitive udvikling. De færdigheder børnene lærer såsom forbedre deres øje-hånd koordination, vil hjælpe dem til at klare grundskolen langt bedre. 

Hjælp med at forbedre skrive- og regnefærdigheder

Du vil også arbejde med at forbedre børns skrive- og regnefærdigheder. At kunne læse, skrive og regne er færdigheder, som alle bør beherske. Hvis vi fokuserer på disse færdigheder i en tidlig alder, er børnene bedre stillet, når de starter i skole.

Lære børn om god hygiejne til hverdag

Du vil også fokusere på at opmuntre børn til at praktisere en god hygiejne. Dårlig hygiejne er årsagen til mange sygdomme, hvilket vi kan reducere ved at få børn til at praktisere en god hygiejne hver dag. Derved kan vi reducere infektionsraten og forbedre det overordnede helbred i lokalsamfundet. 

Arbejd i lokalsamfundet

I Sydafrika vil du komme til at arbejde i lokalsamfundet. Du kan komme til at male et klasseværelse, hjælpe i et lokalt suppekøkken eller rengøre og vedligeholde boliger.

Når i arbejder sammen som gruppe, er det muligt at gøre en hel del i den korte tid, du er i Cape Town. 

Oplev Sydafrika med en gruppe af frivillige på din egen alder

Din gruppe og dig kommer også til at opleve livet i Cape Town. Når du ikke arbejder, er der masser af sociale og kulturelle events og aktiviteter, som du kan holde dig beskæftiget med. Du vil altid kunne få støtte og vejledning af medarbejdere fra Projects Abroad, som vil være der gennem hele dit ophold. Vi tager dig også med på en tur i weekenden. 


Hvor i Sydafrika kommer jeg til at arbejde?

Cape Town

Din base vil være i Cape Town, hvor du vil arbejde i lokalsamfundet og på et dagcenter. Vi samarbejder med mange forskellige dagcentre i Cape Town, og vores fokus er at hjælpe dårligt stillede townships. Townships er hårdt ramt af arbejdsløshed, fattigdom og en meget dårlig infrastruktur. De flest dagcentre er underbemandede, overfyldte og har altså altid brug for et par ekstra hænder.

Når du ikke arbejder vil din gruppe og dig have mulighed for at opleve Cape Town. Denne utroligt smukke by er omringet af bjerge, hvide strande og et utal af naturreservater. Du kan også udforske landets interessante historie på museer og gennem kunst og arkitektur. Derudover er der et utal af udendørsaktiviteter at kaste sig ud i.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sydafrika


Hvad er projektets formål og påvirkning?

Formålet med dette projekt er at få en gruppe af ligesindede personer til at hjælpe undervisere og plejepersonale i at sikre børns tidlige udvikling og uddannelse i Sydafrika. 

De dagcentre, vi samarbejder med i Cape Town, har begrænsede ressourcer og er underbemandede. De har brug for ekstra hjælp til at sikre, at børnene udvikler de nødvendige færdigheder før skolestart. Din gruppe bliver en del af vores længerevarende indsats med at hjælpe lokale undervisere og plejepersonale med at opnå dette. Hvert medlem af din gruppe er mere end velkommen, da der altid er brug for et par ekstra hænder. Du vil samarbejde med lokale medarbejdere for at forbedre børns tidlige udvikling og skrive- og regnefærdigheder. 

Din gruppe vil også hjælpe med at forbedre læringsmiljøet. Dette gør i ved at male en væg, et dekorativt vægmaleri eller plante en køkkenhave. 

Vores sekundære mål er kulturel udveksling af viden og færdigheder mellem gruppens medlemmer og lokale. 

Deltag i vores grupperejse, og lav frivilligt arbejde med børn og lokalsamfund i Sydafrika, og støt vores indsats for at hjælpe dårligt stillede børn og deres lokalsamfund.

Volunteer in South Africa sits with children during a lesson

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cape Town. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Sydafrika og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer