Volunteer gains teaching work experience in Thailand while working with children

Frivilligt arbejde med engelskundervisning i Thailand

Rejs til Thailand og hjælp dine elever med at blive bedre til engelsk, mens du får undervisningserfaring

Projektoversigt

Bliv frivillig engelskunderviser i Thailand, og hjælp elever fra trange kår med at forbedre deres samtaleevner gennem sjove aktiviteter. Du arbejder på en folkeskole i den smukke by, Krabi. Projektet er en god måde at få undervisningserfaring på, som du kan skrive på dit CV. Oplevelsen vil helt sikkert gavne din fremtidige karriere.


Thailandske skoler har en del udfordringer, når det kommer til at sikre engelskundervisning af god kvalitet. En af de udfordringer er, at eleverne ikke har mange muligheder for at øve sig på at tale engelsk med andre, og derfor mangler de ofte selvtilliden til at bruge sproget. Som frivillig kan du støtte lærerne i engelskundervisningen og booste elevernes selvtillid ved at tale engelsk med dem.


Du deltager også jævnligt i workshops om undervisning, og når der er tid til det, hjælper du med fag som musik, drama, billedkunst og idræt.


Du arbejder i Krabi og bor hos en lokal værtsfamilie eller i en bungalow med andre frivillige. Vi opfordrer dig til at få mest muligt ud af dit ophold i Thailand ved at udforske de smukke sandstrande og templer i weekenderne.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

Tre uger

Krav: 

Alle over 16 år kan deltage


Er frivilligt arbejde med undervisning i Thailand det rigtige for mig?

Frivilligt arbejde i Thailand er ideelt for dig, der kan lide at arbejde med børn og gerne vil have praktisk undervisningserfaring.


Det er især brugbart at få undervisningserfaring i Thailand, hvis du overvejer at blive lærer. Oplevelsen gavner dit CV og giver dig en masse spændende at fortælle om til samtaler og i ansøgninger. Selv om du ikke skal være lærer, udvikler du kompetencer som frivillig, som er relevante for din fremtidige karriere f.eks. planlægning.


Du behøver ikke at have undervisningserfaring for at deltage på projektet. Du får en grundig introduktion til projektet, når du ankommer, og vi afholder jævnligt workshops for at hjælpe dig. Her kan du snakke med de andre om undervisningsplaner og udfordringer, og I kan udveksle ideer til aktiviteter. Projects Abroad teamet står også klar til at støtte dig og give dig gode råd, når du har brug for det.


Du kan deltage på projektet i mindst en uge, og kan blive lige så længe du har lyst.  Jo længere du er frivillig, jo større en forskel kan du gøre for dine elever.

A volunteer corrects the work of her students during her teaching work experience in Thailand.

Hvad bliver min rolle på projektet?

Du arbejder med børn på en folkeskole i Krabi, og du kan blive involveret i en masse forskellige aktiviteter og arbejdsopgaver. Du kan:


  • Hjælpe elever på skolen med at forbedre deres samtaleevner på engelsk
  • Få værdifuld undervisningserfaring i Thailand ved at hjælpe lokale lærere eller ved at undervise selv
  • Deltage i undervisningsworkshops for at udveksle ideer med andre frivillige, og for at lære om nye undervisningsmetoder
  • Hjælpe med andre fag og fritidsaktiviteter som billedkunst, drama, musik og idræt
  • Hjælpe med engelskkurser for begyndere, børn eller voksne, i skoleferierne

Som frivillig fokuserer du på de følgende områder:


Hjælpe elever med at forbedre deres samtaleevner på engelsk  


Din primære opgave som frivillig underviser i Thailand er at booste dine elevers selvtillid, når de taler engelsk. Med velforberedt undervisning kan du tilbyde sjove, motiverende og lærerige lektioner. Du kan lave teaterstykker med karakterer, som eleverne kender, eller spille bingo med engelske ord.


Få værdifuld undervisningserfaring i Thailand


Du udvikler dig professionelt ved at observere, hjælpe og undervise i Thailand. Vi opfordrer dig til at bruge tid på at planlægge dine lektioner og række ud til lærerne for gode råd og støtte.


Deltage i undervisningsworkshops


Den anden torsdag i hver måned afholder vi en workshop og et møde, som du deltager i for at tale med andre frivillige og Projects Abroad medarbejdere om dit ophold. I kan snakke om de udfordringer, I møder, og udveksle ideer til aktiviteter, som har virket godt for dig.


Hjælpe med andre fag og fritidsaktiviteter


Afhængigt af dine interesser og den skole, du arbejder på, kan du blive bedt om at hjælpe med valgfagstimer. Tidligere frivillige har lavet en engelsk sprogklub og hjulpet med fodboldtræning. Snak med din Volunteer Advisor (frivilligrådgiver) inden du afsted, så vi kan matche dig med den skole, der passer bedst til dine interesser.


Hjælpe med engelskkurser for begyndere, børn eller voksne, i skoleferierne


Du kan hjælpe med at undervise i engelsk, når skolerne har lukket. I disse perioder arrangerer vi en række ferieaktiviteter i Krabi, blandt andet lektioner i grundlæggende engelsk. Vi arrangerer også engelsktimer for voksne i lokalsamfundet. Du får mere selvstændighed her, så du får brug for at planlægge og forberede din undervisning grundigt.


Hvor i Thailand skal jeg bo og arbejde?

Krabi

Du bor og arbejder i byen Krabi, hvor skolerne har meget basale ressourcer som tavler og kridt. Du får derfor brug for at tænke kreativt, når du skal planlægge lektioner og finde på aktiviteter.


Krabi er en by med omkring 400.000 indbyggere, og udover de lokale beboere, kommer du til at se mange turister i bybilledet. Udnyt din fritid til at udforske seværdigheder som det buddhistiske Tiger Cave Temple. Det unikke tempel er berømt for dets 1,237 trappetrin, som fører op til en gylden Buddha statue oppe på bjergsiden.


Som frivillig underviser i Thailand, bor du hos en venlig værtsfamilie eller i bungalows med andre frivillige. Du får et hyggeligt værelse med beskeden indretning og møblering.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Thailand


Hvordan ser en typisk dag på undervisningsprojektet i Thailand ud?

Din dag starter med morgenmad sammen med din værtsfamilie. Alle de frivillige bliver hentet og kørt på arbejde af en af Projects Abroads chauffører. Du bliver samlet op hjemme hos din værtsfamilie eller på et mødested, som I aftaler.


Din arbejdsdag som underviser i Thailand starter normalt omkring klokken 8.30 og slutter omkring klokken 13, mandag til fredag. Tiderne kan variere alt efter den skole, du arbejder på.


Lærerne i Thailand er fint klædt på, og det burde du også være. Vi anbefaler kvindelige frivillige at medbringe nederdele, som går ned over knæet, bukser, der dækker anklerne, og skjorter med krave eller bluser, der dækker bryst og skuldre. Mandlige frivillige kan ikke have shorts på, men bukser, der går til anklerne er okay. Derudover kan du medbringe skjorter. Både mænd og kvinder skal have lukkede, pæne sko med.


Når du ankommer på arbejde, kan du deltage i morgenceremonien med nationalsang og morgenbøn, eller du kan planlægge undervisning for dagen. Du starter som hjælpelærer, og i takt med at du bliver mere sikker i din rolle som lærer, tager du styringen i undervisningen eller med aktiviteter.


I frokostpausen spiser du en medbragt madpakke. Du kan også blive bedt om at arrangere aktiviteter med sport eller musik i pausen.


Alt efter hvilken skole, du arbejder på, kan du enten bruge eftermiddagen på at undervise eller på at planlægge til næste dag. Du får en undervisningskoordinator på skolen, som du kan spørge til råds. Når arbejdsdagen er slut, bliver du kørt hjem.


Du har fri om aftenen og i weekenderne til at rejse rundt i Krabi eller i hele landet. Spis dig mæt i lækker Pad Thai, drik frugtrige drikke på Ao Nangs smukke strande, slap af hjemme hos din værtsfamilie eller snak med de andre frivillige.

Students complete an art projects with a volunteer teaching English in Thailand.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at hjælpe lokale elever med at forbedre deres samtaleevner på engelsk. Eleverne får derved bedre jobmuligheder i fremtiden og muligheden for at skabe et globalt netværk med de besøgende i Thailand.


Der er mange udfordringer ved at undervise i engelsk i Thailand, blandt andet manglende udstyr i klasseværelserne og mangel på undervisningsmaterialer. Eleverne har ofte ikke selvtilliden til at tale engelsk med deres lærer eller klassekammerater. De har heller ikke mange muligheder for at øve sig i deres dagligdag.


Du kan tilbyde værdifuld hjælp ved at forbedre udtale og grammatik hos både lærere og elever.


Gode engelskkundskaber er bare ét af de mål, du arbejder hen mod som frivillig underviser i Thailand. Vi har defineret fire langsigtede, bæredygtige mål, som vi vil nå med vores projekt:


  • Forbedre engelskkundskaber
  • Styrke læsefærdigheder
  • Forbedre støtten i timerne
  • Opfordre til kreativ læring


Hjælp os med at nå vores mål ved at arbejde frivilligt med engelskundervisning i Thailand!

A Projects Abroad volunteer teaches her students head shoulders knees and toes when she volunteers as an English teacher in Thailand.

Frivilligt arbejde for professionelle

Dette projekt passer også perfekt for kvalificerede professionelle. Vi kan gøre en endnu større forskel sammen, når dine kompetencer kan bakke vores langvarige indsats op.

Vi matcher dig med det projekt, hvor dine evner er mest tiltrængte. Det betyder, at du kan dele din uddannelse og viden med andre. Du kan arbejde hånd i hånd med vores partnerorganisationer og lokalsamfund for at støtte bæredygtig udvikling.

Hvis du har relevante kompetencer eller kvalifikationer, kan du læse mere om, hvordan du kan gøre brug af dem med Projects Abroad. 


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Krabi. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Thailand og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Du har også mulighed for at bo sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i delte lejligheder eller huse.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Oplev de smukke landskaber og de rige kulturer i Sydøstasien. Thailand er et uforglemmeligt land med masser af fristende aktiviteter, som du kan lave i din fritid.

Et af de største highlights ved at arbejde frivilligt i Thailand er de fantastiske strande. Det er en perfekt destination at vælge, hvis du er interesseret i dyrelivet i havet med enestående muligheder for snorkling og dykning. For andre er der altid muligheden for at slappe af på stranden i den varme sol.

Templet, Tiger Cave Temple, er et must-see, når du er i Thailand. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af med den rige historie og udsmykkede statuer. Forbered dig på en stejl trappe med 1.237 trin. Men når du først er på toppen, er udsigten det hele værd.

Det er den perfekte måde at bruge en lørdag eller en søndag på, at udforske nationalparken, Khao Phanom Bencha, med dens mystiske grotter og funklende vandfald.

Vi har mange forskellige projekter i Thailand, så der er sikkert andre frivillige, som nyder den unikke oplevelse samtidig med dig. Du kan vælge at rejse rundt alene i din fritid, eller tage afsted sammen med andre frivillige.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer