Children at a school in China which is also placement for our teaching volunteers.

Frivilligt arbejde med engelskundervisning i Kina

Rejs til Kina og få praktisk undervisningserfaring ved at hjælpe børn med at lære engelsk

Projektoversigt

Arbejd frivilligt som underviser i Kina og arbejd med børn fra landområder i udkanten af Shanghai. Du fokuserer på at undervise i engelsk og at hjælpe lokale lærere med deres undervisning. Du har på dette projekt en fantastisk mulighed for at få erfaring med undervisning og samtidig hjælpe lokale børn.


I Kina arbejder du sammen med lokale lærere i børnehaveklasser og skoler. Du får erhvervserfaring med at lave undervisningsplaner og arrangere aktiviteter for at få børnene til at tale engelsk og lære nye ord. Du får også mulighed for at undervise i valgfag som musik, billedkunst og idræt.


Du bor og arbejder i Shanghai, som er en af Kinas største byer. Du bor i en lejlighed sammen med de andre frivillige.


Grib chancen for at udforske en fremmed kultur, spis dig mæt i dumplings og oplev de lokale, kinesiske traditioner.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Krav: 

Alle over 16 år kan deltage


Er undervisning i Kina det rigtige for mig?

Projektet er perfekt for dig, der gerne vil have undervisningserfaring. Du får praktisk erfaring i anderledes rammer, end dem, du er vant til, og du arbejder med kvalificerede lærere. Hvis du er interesseret i at arbejde som lærer, er projektet en ideel tilføjelse til dit CV. Du får også masser at fortælle om til jobsamtaler og i ansøgninger til uddannelse.


Ud over undervisningserfaring, er oplevelsen også med til at udvikle andre kompetencer som administration og planlægning, som du kan bruge i dit senere arbejdsliv.


Du behøver ikke at have erfaring med undervisning for at deltage, så længe du er interesseret i at undervise elever i engelsk. Du får en grundig introduktion af din projektkoordinator, og du får masser af vejledning af vores medarbejdere til dine undervisningsplaner og ideer til aktiviteter. Vi holder også jævnlige workshops for alle vores frivillige undervisere. Derudover kan du bruge vores online database, som er fyldt med ideer og inspiration.


Det er muligt at tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold skal dog mindst være på fire uger, og du må blive, så længe du vil.

Young students put up their hands to answer the Projects Abroad volunteer teaching English in China

Hvad bliver min rolle på undervisningsprojektet?

Som frivillig underviser arbejder du i en børnehaveklasse eller skole, sammen med de lokale lærere. Du vil være involveret i forskellige arbejdsopgaver, såsom at:


  • Lære børnene engelsk og gøre læring i klasseværelset sjovt
  • Støtte lærerne i valgfagsaktiviteter som musik, billedkunst og idræt
  • Samarbejde med lærerne om at forberede undervisningen og give den klare mål

Som frivillig engelskunderviser i Kina, fokuserer du på de følgende områder:


Forbedre niveauet af engelsk hos skoleelever


Din primære opgave er at undervise i engelsk i en børnehaveklasse eller skole. Du hjælper eleverne med at få styr på  engelske ord og gloser gennem udtaleøvelser og stavekonkurrencer. Du opfordrer dem til at tale engelsk ved at finde på sjove lege og synge engelske børnesange.


Hjemmelavede materialer som flashcards og plakater gør også en stor forskel, når eleverne skal lære engelsk. Du bidrager til stimuleringen af børnenes sanser og læring i klasseværelserne ved at lave materialer til dem, og det du laver, kan bruges af lærere og fremtidige frivillige i flere år.


Hjælp lokale lærere med fritidsaktiviteter efter skoletid


Din arbejdsoplevelse som frivillig slutter ikke, når undervisningen er færdig. Du kan hjælpe til på skolen med valgfag efter skoletid, og alt efter dine interesser, kan du lave lektioner med musik, billedkunst eller idræt. Børnene får enormt meget ud af aktiviteterne, og det giver dem trygge rammer, hvor de kan være aktive og kreative. Lærerne værdsætter også en hjælpende hånd.


Tag dig tid til at planlægge undervisningen


Hver undervisningstime skal have en klar plan og et mål. Du bliver mere selvsikker, når du ved, hvad og hvordan du skal undervise børnene dagligt. Planlægningen sikrer også at eleverne får mest muligt ud af din tilstedeværelse. Planlægning er en vigtig kompetence, og din erfaring med at planlægge undervisning og arrangere aktiviteter er en værdifuld tilføjelse til dit CV. Vi hjælper dig med planlægningen til vores workshops og ved at give dig adgang til skabeloner for undervisningsplaner.


Hvor skal jeg bo og arbejde i Kina?

Shanghai

Du bor i den kinesiske by, Shanghai, som er en by, der aldrig sover. Et konstant menneskemylder blandt neonlysene og skyskraberne gør byen spændende og levende.


Du oplever mere traditionelle rammer, når du opholder dig på den skole, du arbejder på, i udkanten af storbyen.


Befolkningen her har ikke den samme adgang til uddannelse, som befolkningen i byerne har. Vi hjælper eleverne på de skoler, vi samarbejder med, med at få den uddannelse, de skal bruge for at klare sig godt senere i livet.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kina


Hvordan ser en typisk dag på projektet i Kina ud?

En typisk dag begynder med at lave morgenmad og en madpakke i fælleskøkkenet i din lejlighed. Senere tager du toget fra centrum ud til din skole. Det tager omkring en time at komme derud.


Din arbejdsdag starter klokken 9 og slutter mellem klokken 16-18, mandag til fredag.


Alt efter dit skema, starter du enten med at planlægge undervisning eller går direkte ind til din første lektion. Du underviser sammen med skolens lærer, hvor du hjælper børn med engelsk udtale og med at holde dem engagerede i undervisningen. Lektioner tager mellem 35 og 45 minutter hver, og du har mellem 10 og 15 lektioner om ugen.


Mellem klokken 12 og 13.30 har du frokostpause. Her kan du snakke med lærerne og slappe af. Om eftermiddagen hjælper du med valgfagsaktiviteter.  


I weekenden kan du udforske byen sammen med de andre frivillige eller tage afsted for dig selv. Smag på traditionel, kinesisk mad og gå rundt på lokale markeder, når du ikke besøger templer og museer. Du kan også planlægge ture til steder som den kinesiske mur, en oplevelse du bestemt ikke må gå glip af.

A Teaching volunteer in China helps her student learn the lines of an English play

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at forbedre niveauet af engelsk i skoler på landet, og at give lokale lærere mere støtte i klasseværelset.


Mange kinesiske lærere og forældre tror på, at det kinesiske uddannelsessystem lægger unødvendigt pres på børnene. Pensummet har meget udenadslære og gentagelse, som bliver udmattende for eleverne, og det bliver svært for dem at huske, hvad de lærer. Derudover har eleverne i landområder ikke de samme muligheder for at lære engelsk fra udenlandske engelsklærere, som eleverne i de større byer har.


Med din hjælp kan vi sikre at eleverne uden for byerne får de samme muligheder for at lære engelsk, som eleverne i byerne. Vi har defineret tre bæredygtige mål, som vi håber at nå med vores undervisningsprojekt i Kina:


  • Forbedre niveauet af engelsk
  • Forbedre støtten i timerne
  • Opfordre til kreativ læring


Hjælp os med at nå vores mål ved at blive frivillig engelskunderviser i Kina.

A group photo of the students and Projects Abroad volunteers teaching English in China

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Shanghai eller Chengdu.

På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Kina er et enormt stort land, så det kommer nok ikke som en overraskelse, at landet har et bredt udvalg af turistaktiviteter og oplevelser. Når du er frivillig i Kina, får du rig mulighed for at lave sjove og spændende ting efter arbejde og i weekenderne.


Det særlige ved Kina er de store kontraster mellem det gamle og det nye, det landlige og det urbane. Du kan se tårnhøje skyskrabere som the Oriental Pearl Tower, som ikke ligger langt fra den fredfyldte Yuyuan have.


Der er masser at se og opleve i de pulserende byer, Shanghai og Chengdu, men det er også turen værd at tage ud på landet. Her kan du vandre langs den betagende silkerute eller besøge et buddhistisk kloster.


En rejse til Kina ville ikke være fuldendt uden at se landets naturlige vidundere og steder på verdensarvlisten. Det gælder den Kinesiske Mur, Yangtze floden og Terracotta hæren.


Der er altid mange frivillige afsted i Kina, og derfor har du muligheden for at rejse sammen med andre og udforske landet som en gruppe. Du er også velkommen til at tage på opdagelse i din fritid på egen hånd.  


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer