Projects Abroad volunteers teach surfing in South Africa through warm up exercises.

Frivilligt arbejde med surfing i Sydafrika

Undervis underprivilegerede børn og voksne i surfing og hjælp med at udvikle lokalsamfundet

Projektoversigt

Arbejd frivilligt som surf instruktør i Sydafrika og arbejd med dårligt stillede børn og voksne på en lokal strand. Du fokuserer på at undervise dine elever i at svømme og surfe. Dit arbejde er en del af vores igangværende indsats for at støtte lokalsamfundets udvikling. 

Du arbejder også med børn, der lever med handicap, så vi lærer dig forskellige ergoterapeutiske teknikker.

De mennesker, vi arbejder med på dette projekt, kommer fra lokalsamfund, som kæmper med problemer som stofmisbrug, vold i hjemmet og banderelateret kriminalitet. Nogle deltagere på surfingprojektet er også tidligere kriminelle.  Surfing er en måde, hvorpå de kan udvikle deres fysiske færdigheder og at lære om teamwork og fordelene ved at have en sund livsstil. Du tilbyder også surfingterapi til børn med handicap.

Du bor i Cape Town hos en lokal værtsfamilie. Du bruger det meste af din tid i Muizenberg, som er en forstad til Cape Town helt ude til kysten, som mange anser for at være fødestedet for surfing i Sydafrika.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Krav: 

Alle over 16 år kan deltage


Er frivilligt arbejde med surfing i Sydafrika det rigtige for mig?

Vores projekt med surfing i Sydafrika er en fantastisk mulighed for dig, der er interesseret i surfing og gerne vil hjælpe folk med at udvikle sig gennem sport. Du kommer til at tilbringe masser af tid udendørs, og du får rig mulighed for selv at surfe.

Du får mulighed for at støtte lokalsamfundet, når du underviser børn og voksne i surfing, samtidig med at du kan skrive praktisk erhvervserfaring med sportstræning på dit CV. Du får også trænet dine evner i lederskab, da du bliver en slags mentor for børnene på projektet.

Du behøver ikke at have erfaring med surfing for at deltage på projektet. Hvis du ikke kan surfe, lærer vi dig det. Du skal dog være god til at svømme. Vi lærer dig også alt andet, som du skal vide for at kunne undervise i surfing i Sydafrika. Du arbejder under tilsyn fra en kvalificeret surfing instruktør fra International Surfing Association (ISA).

Du kan tilmelde dig projektet hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du skal afsted. Du skal arbejde frivilligt på projektet i mindst én uge, og vi anbefaler dig at blive længere, så du kan gøre en større forskel for de mennesker, du arbejder med.


Hvad bliver min rolle på projektet?

Som frivillig med surfing i Sydafrika, arbejder du med vores personale for at give dine elever strukturerede sportslektioner på stranden. Her er nogle af de aktiviteter, du kan forvente at deltage i som frivillig:

  • Lære at surfe og undervise underprivilegerede børn og voksne
  • Deltage i surfingterapi med den organisation, vi samarbejder med
  •  Afholde lærerige workshops om miljø og ernæring

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:

Lære dårligt stillede børn og voksne at surfe

Din primære rolle som surfinginstruktør i Sydafrika er at planlægge og afholde surfinglektioner for børn og voksne fra trange kår i lokalsamfundet. Du lærer dem at svømme, hvis de ikke kan i forvejen, og med at gøre dem gode til at surfe. Du deler også viden om vigtigheden ved at beskytte verdenshavene og økosystemerne i havet. Fredag morgen er dedikeret til at hjælpe med at opdatere vores database og indtaste oplysninger om dine elevers fremskridt. 

Arbejde med en lokal NGO i sessioner med surfingterapi

En af vores samarbejdspartnere på dette projekt er en lokal NGO, som arbejder med børn, der lever med handicap. Børnene har lidelser som autisme, Aspergers syndrom, spastisk lammelse og Downs syndrom. Vores samarbejdspartner oplærer dig i forskellige ergoterapeutiske teknikker, som du kan bruge, når du arbejder med børnene i tre sessioner om ugen, hvor du hjælper dem med at lære at surfe.

Planlægge og afholde lærerige workshops

Når du underviser i surfing i Sydafrika, kan dit arbejde blive påvirket af uforudsigeligt vejr, især i vintermånederne mellem juni og september. Hvis vejret er dårligt, eller hvis det ikke er muligt at surfe, så finder vi på alternative aktiviteter for deltagerne, som ikke foregår på stranden. 

Disse aktiviteter kan inkludere billedkunst og håndværk, spil, lege, og workshops. En workshop kan omhandle emner som ernæring og uddannelse om miljø. Du kan også fortælle om affald, og hvordan det påvirker dyrelivet i havet, når I afholder strandoprydninger og genbrugsaktiviteter. 


Hvor i Sydafrika skal jeg bo og arbejde?

Cape Town

Du bor i Muizenberg, Cape Town. Byens kystlinje har utallige gode surfingsteder, lige fra bugte med små, blide bølger til vidtstrakte strande med større bølger.

Muizenberg ligger i armhulen af False Bay. Den blidt skrånende sandstrand og det konstante bølgebrus gør det til en af de mest sikre og brugervenlige strande i verden for begyndende surfere. Du kan surfe her året rundt, og den nordvestlige vind giver giver optimale dønninger og lange, blide bølger.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sydafrika


Hvordan ser en typisk dag på projektet med surfing i Sydafrika ud?

Du starter dagen med morgenmad hos din værtsfamilie, hvorefter du tager offentlig transport hen til din arbejdsplads. En af vores medarbejdere fra Projects Abroad følger dig derhen på din første dag.

En typisk dag på projektet starter klokken 10.00 med forberedelse til morgenlektionen. De første grupper elever starter klokken 10.30 og varer indtil klokken 12.30.

Midt på dagen er der frokostpause, hvor du kan spise frokost og surfe selv. Du kan også hjælpe med vedligeholdelse af surfboards eller forberedelse af eftermiddagstimerne.

Eftermiddagslektionen starter klokken 15.30, hvor du træner eleverne i vandet og på stranden under tilsyn af en kvalificeret ISA surfinginstruktør.

Om fredagen har du fri til at surfe og indsamle data fra ugens arbejde. Vi opfordrer dig også til at tage initiativ og foreslå aktiviteter for børnene.

Children learn to stand on their surfboards through volunteer surf coaching in South Africa

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at hjælpe med at støtte lokalsamfund i Sydafrika ved at lære folk at surfe.

De mennesker, vi arbejder med, kommer fra lokalsamfund, som har udfordringer i forhold til kriminalitet, arbejdsløshed, stofmisbrug og vold i hjemmet. De har begrænset adgang til uddannelse og ressourcer, og de har ikke muligheden for at deltage i dyre sportsgrene som surfing. Vi arbejder også med børn, der lever med handicap, som tilbydes ergoterapi gennem surfing.

Vi har brug for hjælp fra frivillige som dig til at nå ud til så mange mennesker som muligt. Du støtter de mennesker, som deltager på surferskolen og hjælper dem med at udvikle deres fitness og deres evner. Du har også en rolle som mentor for børnene og de unge på projektet.

Bliv frivillig på vores surfingprojekt i Sydafrika og hjælp os med at introducere surfing for flere mennesker i lokalområdet. 

Volunteers work with surfers and teach children to surf in South Africa

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cape Town. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Sydafrika og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Sydafrika er kendt som regnbuenationen, fordi landet har en meget forskelligartet blanding af kulturer. Vores projekter finder sted i Cape Town, som er en region med et spændende udvalg af aktiviteter, som du kan lave i din fritid.

Du kan fange en bølge på Muizenberg strand eller slappe af på en restaurant ved vandet. Der er masser af mad fra det lokale køkken, som du kan smage, inklusiv den let krydrede Cape Malay karry og den cremede dessert, milk tart.

Sydafrika har en problemfyldt fortid, som du kan lære mere om på District 6 museet og på Robben Island.

Hvis du vil have en betagende oplevelse, kan du bruge en dag med at fare vild i de tårnhøje sioler, der udgør Zeitz Museum of Contemporary Arts Africa. Endelig er ingen tur til Cape Town fuldendt, uden en tur i kabelbanen op til Table Mountain.

Vi har mange forskellige projekter i Sydafrika, så der er helt sikkert andre frivillige i landet samtidig med dig. Du kan derfor vælge at rejse rundt sammen som gruppe, da du kan være sikker på at møde andre ligesindede frivillige, som vil med dig på eventyr. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer