A football lesson forming part of our volunteer sports coaching in schools in Peru

Frivilligt arbejde med skolesport i Peru

Undervis i forskellige sportsgrene i idrætsundervisningen på underprivilegerede skoler, og hjælp elever med at forbedre deres fysiske færdigheder

Projektoversigt

Arbejd frivilligt som sportstræner i Peru for at hjælpe underprivilegerede elever i skoler med at forbedre deres fysiske færdigheder og at lære om teamwork.

Du arbejder sammen med lokale trænere i idrætsundervisningen på en skole. Projektet er en fantastisk mulighed for at få erfaring med at arbejde med børn, mens du udvikler dine personlige kompetencer som lederskab og organisering.

Du arbejder på skoler, hvor der ikke er nok trænere til at undervise alle børnene. Du har en vigtig rolle her, da du hjælper flere børn med at blive glade for og gode til idræt, og med at udvikle deres evner. Du fokuserer på en række forskellige sportsgrene som fodbold, basketball og mere.

Du bor i Cusco hos en lokal værtsfamilie, og du har masser af fritid til at udforsk den fascinerende by, som engang var hovedstaden i det historiske Inkarige.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Krav: 

Alle over 16 år kan deltage


Er frivilligt arbejde som sportstræner i Peru det rigtige for mig?

Hvis du brænder for sport, nyder at være aktiv, og gerne vil have praktisk erfaring med at træne børn, så er vores projekt med frivilligt arbejde i skoler i Peru det helt rigtige for dig.

Dette projekt er en fantastisk mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du lærer mere om lederskab, planlægning, organisering, målsætning og motivering af andre. Du kan bruge disse erfaringer i din fremtidige karriere, og de hjælper dig med at give dit CV ekstra kant. Projektet er også en god mulighed for at få erfaring, hvis du overvejer en karriere inden for idrætsundervisning.

Du behøver ikke at have erfaring med skolesport for at deltage på projektet. Du arbejder sammen med lokale trænere, som vejleder dig, og vores personale står også klar til at støtte dig, hvis du får brug for det. Hvis du har tidligere erfaring inden for feltet, kan du vælge at træne hold på et højere niveau, hvis du vil.

Projektet er åbent hele året rundt, bortset fra nogle skoler på helligdage og i ferier. Du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted, men kontakt os for at høre mere om, hvilke måneder der er bedst at rejse til Peru i. Du skal arbejde frivilligt på projektet i mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive i længere tid for at kunne gøre en større forskel.

A volunteer coaching sports in schools in Peru demonstrates for her team

Hvad bliver min rolle som frivillig sportstræner på skoler i Peru?

Her er nogle af de aktiviteter, som du fokuserer på som træner i Peru:

  • Træning af elever i forskellige sportsgrene i idrætsundervisningen
  • Lav research og planlæg nye, kreative måder at træne sportsgrene på
  • Udvikling af personlige kompetencer som lederskab, teambuilding, planlægning og motivering af andre

Du kan fokusere på de følgende hovedaktiviteter som frivillig på projektet:

Træne skolebørn i forskellige sportsgrene i idrætsundervisningen

Du hjælper lokale trænere med at give idrætslektioner i løbet af skoledagen. Du arbejder sammen med skolebørn i forskellige aldre, og I fokuserer på at opbygge deres fitness og at træne dem i sportsgrene som:

●     Fodbold

●     Volleyball

●     Basketball

●     Gymnastik

●     Bordtennis

●     Cykling

●     Svømning

 

Hvis du dyrker andre sportsgrene, kan du også fortælle trænere og elever om dem samt lære dem om den nye sportsgren.

Lave research og planlægge nye og kreative måder at træne sportsgrene på

Du kan dele nye og innovative træningsteknikker med de børn og ansatte, du arbejder med. På den måde kan de få endnu mere glæde og gavn af deres yndlingssportsgrene.

Idrætslærere i Peru har ofte begrænset adgang til ressourcer og information. Du kan introducere dem for de nyeste tendenser indenfor forskellige sportsgrene og discipliner. Dit input kan endda inspirere udviklingen af spirende talenter og fremtidige sportsstjerner.

Udvikle personlige kompetencer som lederskab, teambuilding, planlægning og motivation af andre

Du udvikler vigtige livsfærdigheder, når du træner børn og unge i sport. Du kan styrke dine egne lederskabsevner, når du vejleder eleverne, og du øver dig på at motivere eleverne, opfordre til teamwork og hjælpe andre med at opnå deres mål. Du kan også forbedre dine evner inden for planlægning og organisering ved at forberede træning og lektioner og at udføre dine planer.


Hvor i Peru skal jeg bo og arbejde?

Cusco

Du arbejder på en lokal skole i byen Cusco. De skoler, vi arbejder med, underviser børn fra dårligt stillede lokalsamfund på trods af skolens underbemanding og begrænsede ressourcer.

Cusco er en fascinerende by, som er rig på kulturel og historisk betydning. Engang var byen hovedstad i det historiske Inkarige. I dag er byen på UNESCO’s verdensarvliste.

Cuscos gader er fyldt med smuk arkitektur fra århundreders civilisationer. De berømte Machu Picchu ruiner ligger ikke langt væk, så du kan tage en weekendtur i bjergene for at besøge det enestående sted.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Peru


Hvordan ser en typisk dag på projektet med skolesport i Peru ud?

Din dag starter med morgenmad sammen med din værtsfamilie. Derefter tager du på arbejde, enten med offentlig transport eller til fods. På din første dag, følger en af vores medarbejdere dig hen til skolen for at vise dig vej.

Dit frivillige arbejde finder sted i skoletiden, fra klokken 8.00-13.45, hvor du hjælper lokale trænere i idrætsundervisningen.

I undervisningen arbejder du med eleverne på at forbedre deres færdigheder i forskellige sportsgrene. Dine specifikke arbejdsopgaver kommer an på, hvilke sportsgrene du underviser i, og hvad skolens pensum er. Du kunne fokusere på forskellige aspekter af sporten, som teknik, strategi og teamwork. Du kan også arbejde på at udvikle børnenes motoriske evner og fysiske form.

Vi opfordrer dig til at bruge eftermiddagen på at planlægge undervisning og finde på nye ideer til at gøre træningen spændende og motiverende for eleverne. Om aftenen tager du hjem til din værtsfamilie og spiser aftensmad. 

Du har fri om eftermiddagen og i weekenderne, hvor du kan udforske den fantastiske by, Cusco. Gå ned af byens gader, nyd den enestående arkitektur og smag de lækre, lokale frokostretter, du kan købe i boder og på restauranter. Du kan også være eventyrlysten og tage en tur i det smukke landskab i Andesbjergene, hvor lamaer går frit omkring.

A volleyball instructor volunteers as a sports coach in schools in Peru

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at give underprivilegerede skolebørn i Peru en mulighed for at udvikle deres atletiske evner og fitness.

Mange skoler i Peru har begrænsede ressourcer og adgang til sportstræning. Derudover har de trænere, der tilbyder idrætsundervisning i skolerne, brug for ekstra støtte. Derfor har vi brug for frivillige som dig til at hjælpe børnene med at forbedre deres kondition, udvikle deres evner og opfordre dem til en sund livsstil.

Projektet har også indflydelse på dig, da du får muligheden for at skrive erhvervserfaring inden for sportstræning i Peru på dit CV, og at udvikle dine personlige færdigheder som lederskab og planlægning.

Bliv frivillig sportstræner på vores projekt i Peru, og hjælp os med at opfordre børn til at komme i form og at dyrke sport.

 

Projects Abroad volunteers gain sports coaching work experience in Peru by working with groups of students

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cusco. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Peru og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Peru er et vibrant land med en blanding af aktiviteter for enhver slags frivillig. Om du er interesseret i kunst, kultur, historie eller natur, så er der helt sikkert noget for dig.


En af de største attraktioner i Peru er landets historie med Inca og Maya indianere. Der er enestående arkæologiske udgravninger som Coricancha, Tambomachay, og selvfølgelig Machu Picchu.


I weekenden kan du tage en tur til landsbyen, Pisac, hvor du kan gå og kigge på farvestrålende, iøjnefaldende tekstilmarkeder. Du må ikke gå glip af de fritgående lamaer og alpakaer.


Der er også livlige restauranter, som giver dig det perfekte sted at tilbringe en aften med afslapning, hvor du kan spise lokale retter som ceviche.


Vi har en række forskellige projekter i Peru, så du møder sikkert mange andre frivillige på din rejse. Det giver dig den perfekte mulighed for at få nye venner, som du kan rejse sammen med som gruppe. Du kan dog også vælge at bruge din fritid på at gå på opdagelse på egen hånd. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer