A young boy learns to play baseball during our volunteer sports coaching in schools in Belize

Frivilligt arbejde med skolesport i Belize

Bo i Belize og undervis skolebørn i idræt, som opfordrer dem til at holde sig sunde

Arbejd frivilligt som sportstræner i belize og arbejd med børn fra trange kår for at forbedre deres kondition og fitness. Du arbejder på en skole, hvor du opfordrer børn til at have det sjovt med daglig motion. Du lærer dem også om, hvorfor det er vigtigt at have en sund livsstil. Det frivillige arbejde er en god måde at få erhvervserfaring inden for sportstræning på, samtidig med at du hjælper andre.


Overvægt blandt børn er stigende i Belize, fordi familierne ikke har råd til at købe sund mad. Der er også mangel på struktureret idrætsundervisning på skolerne. Som frivillig planlægger og udfører du undervisning, som hjælper børnene med at komme i form og at forbedre deres færdigheder i forskellige sportsgrene.


Du arbejder på en ø i den smukke by San Pedro, hvor du bor hos en lokal værtsfamilie. Her får du dit andet hjem, som også giver dig de perfekte omgivelser for at udforske Belize og dets gæstfrihed, kultur og traditioner.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på 01903 708300 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Projektoversigt

Trip Format:

Fleksible rejser - Et fleksibelt projekt, som giver dig den støtte og selvstændighed, du skal have som frivillig.

Project Name:

Belize > Skoleidræt

Startdatoer:

Helt fleksible datoer

Minimum varighed:

To uger

Lokation:

San Pedro (Læs mere)

Indkvartering:

Værtsfamilie Læs mere

Krav :

Alle over 16 år kan deltage

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Indkvartering

 • Kost (tre måltider om dagen)

 • Rejse- og sygeforsikring

 • Transport til og fra lufthavnen

 • Fuld introduktion og orientering af en erfaren medarbejder ved ankomst

 • Transport til og fra din arbejdsplads

 • Støtte døgnet rundt på destinationen fra vores team af lokale fuldtidsmedarbejdere

 • Nødhjælp fra vores internationale beredskabsteam

 • Projektudstyr og materialer, inklusiv adgang til vores database med tusindvis af ressourcer

 • En koordinator/mentor på din arbejdsplads

 • Oplæring og workshops fra vores erfarne lokale personale

 • Jævnlige sociale begivenheder og aktiviteter i lokalsamfundet sammen med andre frivillige og praktikanter

 • Adgang til vores lokale kontor med internetadgang

 • Diplom for gennemførelse af projekt

 • Adgang til vores services og rabbater for tidligere frivillige

 • Støtte og rådgivning i forhold til visum

 • Fundraising støtte, inklusiv din egen personlige fundraising side

 • Forberedelse før afgang af din egen specialiserede frivilligrådgiver

 • Personlig MyProjectsAbroad website med al relevant information om dit projekt, indkvartering og destination

 • Et gratis interaktivt kursus om kulturen på din destination

 • Medlemskab i vores grupper på sociale medier, hvor I kan dele oplysninger og holde kontakten

 • Støtte til udfyldelse af registreringsdokumenter eller praktikdokumenter, hvis det er nødvendigt

Hvad er ikke inkluderet?
 • Flybilletter

 • Visumomkostninger (når relevant)

A Projects Abroad volunteer gets sports coaching work experience in Belize

Er frivilligt arbejde med skolesport i Belize det rigtige for mig?

Hvis du går meget op i sport, gerne vil hjælpe dem, der har brug for det, og godt kan lide at arbejde med børn, så er dette projekt perfekt for dig. Du får mulighed for at hjælpe, samtidig med at du får erhvervserfaring inden for sportstræning i Belize, som du kan skrive på dit CV. Projektet hjælper dig også med at udvikle kompetencer som lederskab, planlægning, målsætning og at motivere andre.

Du arbejder som idrætslærer på en folkeskole, hvor du underviser i sportsgrene som fodbold, basketball, volleyball og atletik.


Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage på projektet, da vores personale står klar til at hjælpe og vejlede dig. Alt, hvad du skal bruge, er en passion for sport og fitness.


Du kan tilmelde dig projektet næsten hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Vær dog opmærksom på, at projektet holder lukket fra slutningen af juni til begyndelsen af september på grund af sommerferie.

Opholdet varer i mindst fire uger, og vi anbefaler dig at blive længere for at kunne gøre en større forskel og lære mere.

Hvad bliver min rolle på projektet?

Som frivillig sportstræner i Belize, underviser du i idræt på underfinansierede skoler. Her er nogle af de arbejdsopgaver, du kan forvente at få på projektet:  

 • Træne og undervise børn i sport på skoler i udsatte områder
 • Bruge kreative undervisningsmetoder til at træne børnene
 • Udvide din horisont ved at udvikle nye færdigheder i et nyt miljø

Dit arbejde fokuserer på de følgende aspekter:  


Afholde sportslektioner


Den vigtigste del af din tid som frivillig sportstræner i Belize er at undervise skolebørn. Du arbejder med lokale trænere for at udvikle børnenes kompetencer inden for sportsgrene som fodbold, basketball, volleyball og atletik. Du arbejder sammen med de lokale medarbejdere på skolen for at koordinere træningsprogrammer, som opfordrer børnene til at bruge deres evner, komme i bedre form, og som opmuntrer børnene til at bevæge sig dagligt. Din undervisning skal være innovativ og sjov.


Undersøge og planlægge kreative træningsmetoder


Lokale trænere har måske ikke adgang til den samme information, som du har. Før og under dit frivillige arbejde kan du undersøge de seneste tendenser inden for træning i netop din sportsgren. Du kan introducere de nye metoder for trænere og elever og dele din viden, som de kan bruge i mange år fremover.


Udvid din horisont ved at lære nye færdigheder


Det kan give dig stor værdi fremadrettet, når du får muligheden for at implementere, udføre og finpudse dine træningsmetoder. At bo i belize er også en fantastisk mulighed for at lære spansk eller at forbedre dine sprogkundskaber, hvis du allerede kan tale lidt spansk.

Hvor i Belize skal jeg bo og arbejde?

San Pedro

Du arbejder i den tidligere fiskerby, San Pedro. Byen har en traditionel, caribisk charme og en skøn, afslappet stemning. San Pedro er også blevet den mest populære destination i det nordlige Belize på grund af de fantastiske dykkersteder, muligheder for at se på fugle, og muligheder for vandsport i området.


Du arbejder på en folkeskole, og som så mange andre skoler i Belize, mangler den støtte for at kunne ansætte uddannede sportstrænere, og derfor kan du hjælpe. Samtidig får du praktisk erhvervserfaring inden for sportstræning i Belize, som du kan bruge i fremtiden.

A volunteer gains sports coaching work experience in Belize by organising a baseball game

Hvordan ser en typisk dag på projektet i Belize ud?

Du arbejder fra mandag til fredag fra klokken 8.30-14.30 på forskellige skoler.


Hver idrætslektion varer i 45 minutter. Du planlægger og afholder lektionerne selv, så det er op til dig at vælge fokus for hver lektion. Du burde prøve på at skabe kreative rammer, som understreger vigtigheden af at være i god form og leve en sund livsstil.


Når skoledagen slutter klokken 14.30, kan du hjælpe lærerne med sportsaktiviteter efter skole omkring klokken 15.00-17.00. Om aftenen tager du hjem til din værtsfamilie og spiser aftensmad. Vi anbefaler dig at bruge tiden her på at lære din nye familie bedre at kende, og at fortælle, hvad du har oplevet.


Du har fri i weekenderne, hvor du kan udforske San Pedro. Du kan slappe af på stranden eller tage ud at dykke i havreservaterne langs md Belize Barrier Reef.

A Projects Abroad volunteer coaching sports in schools in Belize encourages players

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at fremme vigtigheden af en sund livsstil og bevægelse for børnene.


I San Pedro er de fleste skoler støttet og finansieret af regeringen, og de har begrænsede midler til lærernes løn. Du kommer til at opleve, at de samme lærere underviser i alle fag, inklusiv idræt. Der er intet personale ansat, som er specifikt dedikeret til idrætsundervisning og at videreformidle viden om vigtigheden ved motion. Derudover er overvægt blandt børn stigende i Belize.


Derfor har vi brug for frivillige til at træne eleverne i sportsgrene. Du planlægger og afholder undervisning, som opfordrer børnene til at have det sjovt, mens de kommer i form og træner deres evner inden for en sportsgren. Dit arbejde som frivillig hjælper også børnene med at forbedre deres færdigheder inden for teamwork og selvtillid.


Bliv frivillig på vores projekt med skolesport i Belize, og hjælp med at opfordre skoleelever til at blive sundere og stærkere.


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 

KOST OG LOGI

Du bor hos en værtsfamilie i San Pedro. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Belize og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold

AKTIVITETER OG FRITID

Belize er et smukt, tropisk land, som ligger ud til det klare, blå caribiske hav. Du har masser af spændende valgmuligheder for fritidsaktiviteter, om du så er til afslapning på stranden, kulturelle oplevelser eller oplevelser med mere action og eventyr.


Når du har fri, kan du tage ud at snorkle langs det farverige Belize Barrier Reef, eller du kan tilbringe tiden på en af de hvide sandstrande, hvor du kan slappe af og drikke friskpresset papayajuice i solen.


Der er også masser af kulturelle aktiviteter, så du kan få et smugkig ind i landets historie og kulturarv. Du kan besøge Mayaruiner eller bruge dagen på at tage på et kunstmuseum eller en udstilling.


Du kommer til at være sammen med andre frivillige fra hele verden på dit ophold, så du kan vælge at tage på opdagelse selv eller sammen med frivillige fra vores forskellige projekter i Belize. 

SIKKERHED OG PERSONALESUPPORT

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!