Projects Abroad Conservation volunteers working in the Himayalas take a break from activities in Ghandruk, Nepal.

Frivilligt arbejde med naturbevaring i Himalaya i Nepal

Bo og arbejd i Himalaya, og hjælp med at bevare og forøge biodiversiteten i det berømte område

Projektoversigt

Tag med til Nepal og arbejd frivilligt med bjergbevaring i Himalaya. Du hjælper med research af det lokale dyreliv og andre vigtige aktiviteter, og du arbejder sammen med bevaringseksperter. Dit arbejde er en del af vores indsats for at beskytte biodiversiteten i Annapurna-bjergkæden.


Du får en fantastisk mulighed for at skrive en unik oplevelse på dit CV, samtidig med at du hjælper med at beskytte vores planet, når du bor og arbejder i skyggen af de majestætiske Himalaya-bjerge. Du hjælper med at sætte kamerafælder op og lave optællinger af lokale dyrearter. Du hjælper også med at sprede budskabet om vigtigheden af at beskytte miljøet i lokalsamfundene.


Du bor på et hostel, som er drevet af en lokal familie i den lille landsby Ghandruk, som har udsigt til Himalaya hvor end, du går hen. Du får en oplevelse for livet, mens du bor og arbejder på toppen af verden!

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med bjergbevaring i Nepal det rigtige for mig?

Projektet i Nepal er et godt match til dig, der brænder for naturbevaring og gerne vil prøve at bo i et unikt og anderledes miljø som Himalaya.


Du bor og arbejder i en bjergregion omringet af knejsende bjergtoppe og skove, mens du lærer om bevaringsarbejde fra lokale eksperter. Projektet er en unik mulighed, da vi er den eneste organisation, som har et bevaringsprojekt i området og bidrager til den vigtige forskning af miljøet.


Projektet giver dig også mulighed for at skrive erfaring med bevaringsarbejde på dit CV, hvilket kan gavne din fremtidige karriere, eller bare give dig chancen for at gøre noget helt anderledes.


Du behøver ikke at have erfaring med naturbevaring for at deltage på projektet. Vores team lærer dig alt, hvad du skal vide, og du kan spørge dem til råds til hver en tid, mens du er på projektet. Vær opmærksom på, at du skal gå og vandre en del som frivillig på dette projekt, så du bør være i fornuftig fysisk form.


Du kan tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold skal være på mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive i mindst fire uger, så du ikke bruger al din tid på at rejse frem og tilbage.

Projects Abroad volunteers take a quick break and take in the view whilst participating in conservation work in the Himalayas in Nepal.

Hvad bliver min rolle på projektet med naturbevaring i Nepal?

Du arbejder sammen med eksperter i naturbevaring for at bevare biodiversiteten i Annapurna-området i Himalaya. Dine arbejdsopgaver kommer an på, hvilken tid på året du vælger at tage til Nepal på. Her er nogle af de aktiviteter, du kan forvente at lave som frivillig i Himalaya. Du kan:


 • Hjælpe med fugleoptællinger og logføring af sommerfugle
 • Identificere og studere reptiler og padder
 • Hjælpe med at optælle og måle rhodondendron (Rhododendron Regeneration Survey)
 • Sprede budskabet om vigtigheden af at beskytte miljøet
 • Sætte kamerafælder op og holde øje med optagelserne

Dit arbejder bliver inddelt i tre hovedkategorier:


Research af dyrelivet


Du hjælper med og deltager i flere af vores forskningsprojekter for det lokale dyreliv, mens du er frivillig i Nepal. Gennem disse aktiviteter kan vi holde øje med bestanden af vilde dyr i området. På den måde kan vi se, hvordan balancen i økosystemerne er, og vi kan skabe en solid database, som kan bruges, når der skal laves strategier for naturbevaring. Du indsamler data via:


 • Rapporter og optællinger af fugle
 • Rapporter og optællinger af sommerfugle
 • Forskning i reptiler og padder
 • Rapporter fra kamerafælder
 • Rapporter om artsbestemmelse
 • Opsætning og logføring af kamerafælderne


Miljømæssig forskning


Du kommer sikkert til at deltage i projektet om rhodondendroner (Rhododendron Regeneration Survey), mens du er frivillig i Nepal. Målet med projektet er at finde ud af, om Annapurna-området er levested for verdens største rhodondendronskov. Du hjælper med at måle træer og notere data.


Sprede budskabet om vigtigheden af at beskytte miljøet


Som frivillig er det en del af dit arbejde at skabe opmærksomhed omkring naturbevaring og miljø. Du hjælper ved at arrangere og afholde workshops og events i lokalsamfundet, hvor du undervise nepalesere om deres naturlige miljø og vigtigheden af at bevare det. Du fortæller også om genbrug og genanvendelse, og hvordan skrald og forurening skader naturen. Vi afholder også jævnlige oprydninger i området, hvor man samler skrald.

Hvem er vores samarbejdspartnere på bjergbevaringsprojektet i Himalaya?

I Nepal arbejder vi sammen med Annapurna Conservation Area Project (ACAP) på vores bevaringsprojekt.


ACAP er en offentlig organisation, som arbejder for at bevare og forøge biodiversiteten i området. Vi hjælper dem med at indsamle data, som beviser behovet for naturbevaringsstrategier og efterfølgende hjælper vi dem med at implementere disse strategier. ACAP bruger også de data, vi indsamler, til at måle fremskridtene i området og indflydelsen og resultaterne af vores fælles indsats.


Hvor i Nepal skal jeg bo og arbejde?

Ghandruk

Du bor og arbejder i Ghandruk, som er en smuk, lille landsby i bjergkæden Annapurna i Nepal. Ghandruk har fantastiske udsigter til Himalaya bjergene og en utroligt venlig befolkning. Du bor på et familiedrevet hostel i landsbyen.


Pokhara, som er en af de største byer i Nepal, er den nærmeste by. Pokhara er både livlig og afslappet på samme tid, og byen byder på masser af attraktioner og restauranter, som du kan nyde på en weekendtur.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Nepal


Hvordan ser en typisk dag på projektet i Nepal ud?

En typisk arbejdsdag som frivillig starter med morgenmad på dit hostel, før du tager afsted.


Du arbejder omkring fem til otte timer om dagen fra mandag til fredag. Din dag er delt op i en formiddagsaktivitet og en eftermiddags- og aftenaktivitet. Aktiviteterne varer mellem to og fire timer, og du kan f.eks. bruge en dag på at føre log over vilde dyr, som udløser kamerafælderne om formiddagen og hjælpe med skovforskning om eftermiddagen.


Du får et ugeskema i begyndelsen af hver uge, og du kommer nok til at arbejde på flere forskellige initiativer i løbet af en uge, så dagene er aldrig ens. Du kan også deltage i nogle aktiviteter og ture, som varer hele dagen og som har en overnatning. I så fald ændrer dit skema sig.


Du får alle dine måltider på dit hostel, så du tager hjem for at spise frokost og aftensmad hver dag. Om aftenen har du fri og kan spille kort med de andre frivillige, tage en gåtur rundt i landsbyen, eller slappe af på dit værelse.

Projects Abroad volunteers are pictured taking a break and looking through binoculars during their conservation work in the Himalayas in Nepal.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at beskytte biodiversiteten i Annapurna-bjergkæden i Himalaya. Vi arbejder for beskyttelsen af området gennem en kombination af forskning og arbejde i lokalsamfundet.


Dette område i Nepal har et fantastisk plante- og dyreliv, inklusiv en række endemiske arter, som er skrøbelige og kun findes her. Området er truet på grund af ødelæggelse af levesteder, mislykket administration af naturlige ressourcer, og forandringer i livsstilen af den lokale, menneskelige befolkning.


Gennem dette projekt bestræber vi os på at mindske disse trusler og bevare den smukke biodiversitet i området. Vi prøver at nå vores mål ved at arbejde sammen med en lokal, offentlig organisation. Sammen udfører vi forskning og research og hjælper lokalbefolkningen til at forstå vigtigheden af at beskytte deres miljø.


Når du er frivillig med os i Nepal, bliver du en del af vores indsats. Vi har brug for din hjælp, da vi er den eneste organisation, som arbejder med bjergbevaring i Annapurna. Jo flere frivillige, vi kan få med, jo mere kan vi gøre for miljøet i Nepal.


Tag med som frivillig inden for naturbevaring i Nepal, og hjælp os med at beskytte og forøge den naturlige biodiversitet i Himalaya-bjergene.

A female Projects Abroad volunteer is pictured participating in a research study as part of her conservation volunteer work in the Himalayas in Nepal.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Ghandruk. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Når man tænker på Nepal, er det første, man kommer i tanke om, de majestætiske Himalayabjerge. Men det er bare ét eksempel på landets utroligt smukke natur, og kombineret med rig kultur, så er Nepal et unikt land at arbejde frivilligt og udforske i.


Der er et væld af muligheder for, hvordan du kan gå på opdagelse i de betagende og utroligt varierede landskaber i Nepal. Du kan køre off-road gennem Chitwan National Park, cykle gennem Kathmandu dalen eller vandre gennem bakkerne i Annapurna.


Om aftenen og i weekenden er det værd at bruge noget tid på seværdighederne i Kathmandu. Det inkluderer Durbar Square, hvor du kan stå i midten af et historisk palads. Det tårnhøje Boudhanath Stupa er også et must-see.


Nepal er en af vores mest populære destinationer, så der kommer til at være mange andre frivillige i landet sammen med dig på din rejse. Det giver dig friheden til at bruge din fritid alene eller i en gruppe sammen med andre frivillige. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer