A group of Community volunteers are outside being taught about Maasai Culture during their Community volunteer work in Tanzania.

Frivilligt arbejde med masai landsbykultur i Tanzania

Hjælp med byggeri og undervisning i en masai landsby og lær mere om deres spændende kultur

Projektoversigt

Bliv frivillig på vores projekt om masai-landsbykultur i Tanzania, og oplev hverdagslivet i en masai landsby. Du lærer om en kultur, som er meget anderledes fra din egen, og du bliver klogere på andre mennesker og på verden. Oplevelsen er også en chance for at prøve at leve i et andet tempo og have andre gøremål.


Du får et simpelt liv med masai folket, hvor du hjælper med de daglige opgaver i landsbyen som at malke køerne og gederne. Du støtter også lokalsamfundet ved at bygge værdifuld infrastruktur og undervise i engelsk. Det område du bor i, ligger midt i den smukke afrikanske savanne, hvilket giver dig en unik chance for at blive ét med naturen.


Du bor i Ngorongoro National Park, som ligger fem timers kørsel fra byen Arusha. Parken er et must-see for turister med de fantastiske landskaber og forskelligartede dyreliv. Parken giver dig de perfekte omgivelser til en autentisk afrikansk oplevelse. I din fritid kan du tage på safari, tage på vandretur eller kigge efter fugle, eller bare slappe af i skyggen fra et akacietræ.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med landsbykultur det rigtige for mig?

Frivillige i alle aldre kan deltage på vores kulturelle masai-projekt. Projektet er ideelt for dig, der brænder for at rejse og opleve forskellige kulturer. Det er den perfekte mulighed for at opleve et mere traditionelt og enkelt liv hos masai stammen, mens du samtidig giver din tid, energi og og dine evner til et lokalsamfund, der har brug for støtte.


Du behøver ikke at have erfaring eller kvalifikationer for at deltage på projektet. Faktisk er det en stor og lærerig oplevelse at være frivillig i landsbyen, hvor du lærer at tilpasse dig en fremmed kultur. Tilpasningsevner er vigtige at have i den globaliserede multikulturelle verden, vi lever i.


Du kan tilmelde dig projektet året rundt, bortset fra i December, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold vil være på mindst fire uger, og vi anbefaler, at du bliver længere for at få mest muligt ud af din oplevelse.

Young Female Community Volunteer poses for a photo holding a baby goat during her volunteering project in Tanzania.

Hvad bliver min rolle på projektet i Tanzania?

Du arbejder i en masai landsby, hvor du har mulighed for at hjælpe med en masse forskellige opgaver. Du kan for eksempel hjælpe med at:


  • Lære mere om masaierne og deres kultur
  • Hjælpe med daglige pligter som at lave mad og samle brænde
  • Undervise masai børnene i engelsk
  • Hjælpe med at bygge klasseværelser og andre skolebygninger

Som frivillig fokuserer du på de følgende områder:


Lær om masaierne


Du bor sammen med andre frivillige, men du bruger det meste af dagen ude i landsbyen. Du får rig mulighed for at snakke med landsbyboerne og lære om deres kultur og traditioner. Du lærer, hvordan livet er for masai folket ved at leve som dem.


Hjælp med daglige gøremål


Du hjælper med de daglige pligter i landsbyen for at dykke helt ned i lokalsamfundet. På den måde oplever du hvordan livet fungerer i de små lokalsamfund, og du får en smagsprøve på et mere traditionelt og simpelt liv. Du kan hjælpe med at malke køer og geder, samle brænde, hente vand, lave mad, og lave traditionelle masai-smykker.


Undervis i engelsk


En meget givende del af projektet er at hjælpe med at forbedre kvaliteten af undervisningen for lokale børn. Du kan finde på sjove, lærerige aktiviteter, som gør børnene bedre til engelsk. Du opfordrer børnene til at øve sig på engelsk sammen med dig ved at synge sange og lege på engelsk. Mens du underviser, kan du også lære lidt Swahili eller det lokale masai-sprog, Maa.


Du arbejder sammen med de lokale lærere og giver dem ekstra støtte i timerne. De kan også hjælpe dig i din rolle som lærer.


Hjælp med byggeri


Børnene i landsbyen, hvor vi arbejder, har ikke mange sikre klasseværelser at blive undervist i. Du hjælper med at bygge klasseværelser og andre skolebygninger for at bidrage til deres uddannelse. Alt efter hvor langt byggeriet af  klasseværelserne er, når du ankommer, kan du hjælpe med at lægge fundament eller bygge væggene. Du kan også hjælpe med at lægge tag, pudse vægge eller male.


Hvor i Tanzania skal jeg bo og arbejde?

Endulen

Du bor i Ngorongoro National Park, som er et urgammelt område fyldt med smuk natur og vildt dyreliv. Dit frivillige arbejde foregår i en masai landsby i nationalparken, hvor du arbejder midt på den afrikanske savanne. Masaierne, som er halvnomadiske, bor i traditionelle huse uden elektricitet og rindende vand, så du får oplevet en meget anderledes livsstil end den, du er vant til.


I weekenderne er der masser at opleve i området. Lokationen er perfekt til vandreture eller en spændende safari.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Tanzania


Hvordan ser en typisk dag på masai projektet i Tanzania ud?

Som frivillig i Tanzania arbejder du normalt fra omkring klokken 8.30-16.00, mandag til fredag. Skemaet er dog ret fleksibelt, så du kan forvente en del variation. I weekenderne har dig fri, hvilket giver dig mulighed for at rejse.  


En typisk dag starter med at undervise børnene i den lille, lokale skole. Du arbejder med lærerne på at lave undervisningsplaner, hvorefter du fungerer som hjælpelærer i timerne.


Du kan dele børnene op i små grupper efter timerne, så I kan lave nogle sjove aktiviteter. Vi giver dig masser af vejledning og ideer til lege og aktiviteter, som kan hjælpe børnene til at forbedre deres færdigheder på engelsk.


Du kan også bruge noget tid i landsbyen, hvor du hjælper med nogle af de daglige pligter eller lærer, hvordan man laver farverige, traditionelle smykker.


Om eftermiddagen, når luften er køligere, kan du hjælpe med byggearbejde i landsbyen. Du kan blande cement, bygge vægge, eller male klasseværelserne i nye, flotte farver.


Du har fri om aftenen, hvor du kan slappe af og nyde dine omgivelser. Du kan ikke gå rundt i landsbyen, når det er mørkt, fordi de vilde dyr lever tæt omkring jer, men det gør bare oplevelsen endnu mere spændende.


Du kan bruge dine aftener på at spille kort med de andre frivillige eller kigge på stjerner på den klare nattehimmel.

Male Culture and Community Volunteer helps build a house for teachers at a school holding a peice of wood during a volunteering project in Tanzania.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med projektet er at give dig muligheden for at dykke ned i masai-kulturen ved at hjælpe dem med deres daglige arbejde og lære om deres unikke traditioner. Du arbejder på at bevare deres livsstil, mens du udvider din egen horisont og dine evner.


Vi har også et mål om at tilbyde kvalitetsundervisning til børnene i masai-landsbyen. Du arbejder for at opnå målet ved at hjælpe de lokale lærere med engelskundervisning.


Du hjælper også med at sørge for et sikkert læringsmiljø til børnene. Det byggeri, du laver, giver børnene muligheden for at lære i stimulerende og trygge omgivelser.


Bliv frivillig på det kulturelle projekt i Tanzania, og oplev hverdagen i en masai-landsby.

Group of Culture and Community staff enjoy a group activity at a day visit to the Maasai Community during their Community Volunteer Work in Tanzania.

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Endulen. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende og dele jeres oplevelser ved at bo og arbejde sammen med masaierne.

Din bolig kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

En rejse til Tanzania giver dig chancen for at opleve livet i hjertet af Afrika. Der er masser at se og gøre her, når du har fri fra dit projekt.

Et projekt i Tanzania ville ikke være fuldendt uden en safari. Her får du chancen for at se det smukke dyreliv i landet som elefanter, næsehorn og løver.

Derudover er Tanzania hjemsted for det højeste bjerg i Afrika, Kilimanjaro. Du kan bruge en fredfyldt eftermiddag med at vandre rundt om foden på bjerget gennem den frodige vegetation.

Det er et must at gå og kigge på et farverigt, livligt, lokalt marked, når du er i Tanzania. Du kan også tilbringe noget tid i en masai landsby, hvor du kan lære om en helt anderledes livsstil.

Der er højst sandsynligt mange andre frivilligt i Tanzania samtidig med dig, så du har muligheden for at udforske landet på egen hånd eller med en gruppe ligesindede frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer