This image depicts a Projects Abroad volunteer photographing a shark during their marine conservation work in Belize.

Frivilligt arbejde med havbevaring i Belize

Tag et PADI dykkercertifikat og arbejd med miljøforkæmpere for at beskytte livet i havet i Belize Barrier Reef

Projektoversigt

Hjælp med at beskytte Belize Barrier Reef ved at lave vigtigt havbevaringsarbejde i Belize. Du får et PADI dykkercertifikat og lære ved at arbejde sammen med eksperter i hav- og naturbevaring. Du indsamler data for at give information til offentlige bevaringsindsatser, mens du dykker i det krystalklare, turkise vand i det caribiske hav.


Når du har set og oplevet det smukke caribiske hav, hjælper du med at skabe opmærksomhed og sprede budskabet om, hvordan man beskytter livet i havet. Arbejdet inkluderer præsentationer, workshops, eller endda dukketeater for børn for at opfordre til en miljøvenlig livsstil.


Projektet har base i Placencia, som er en halvø langs den sydlige kyst i Belize. Når du har fri, kan du nyde at bo tæt på havet. Du kan slappe af på de hvide sandstrande, spille beachvolley eller smage på lokal mad på en restaurant på stranden.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Krav: 

Alle over 16 år kan deltage


Er frivilligt arbejde med havbevaring i Belize det rigtige for mig?

Projektet er åbent for alle, der er interesserede i havbevaring og at beskytte vores planet. Det er en fantastisk mulighed for at få erfaring med dykning og research. Projektet er især nyttigt for dig, der er interesseret i en karriere som marinebiolog eller lignende.


Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage. Vores erfarne team af dive masters og marinebiologer står klar til at guide dig igennem dit arbejde med havbevaring.


Du behøver heller ikke at have erfaring med dykning for at blive frivillig i Belize. Som en del af projektet, tager du et PADI dykkercertifikat. Hvis du allerede har et certifikat, kan du tage advanced kurser for at udvikle dine dykkerevner.


Du kan tilmelde dig projektet hele året rundt, så du bestemmer selv, hvornår du gerne vil afsted. Dit ophold skal være på mindst én uge, og vi anbefaler dig at blive længere, så du kan gøre en større forskel.

A volunteer and local experts take a boat trip to gather some data whilst on a diving and marine conservation work experience project in Belize with Projects Abroad.

Hvad bliver min rolle på havbevaringsprojektet i Belize?

Alt dit arbejde som frivillig drejer sig om at beskytte Belize Barrier Reef og at udvikle din oplevelse med marinebiologi. Her er nogle af de opgaver, du kan forvente:


 • Tag dit PADI Open Water Diver eller Advanced certifikat
 • Dyk for at indsamle data om dyrelivet i koralrevet
 • Arranger og udfør kampagner om vigtigheden ved havbevaring
 • Deltag i bjærgninger og oprydningsprojekter på strandene for at mindske forureningen i området

Dit arbejde vil fokusere på følgende områder:


PADI dykkercertifikat


Du tager dit PADI Open Water dykkercertifikat i den første uge på projektet. Hvis du allerede har et certifikat, kan du tage PADI Advanced certifikatet. Du tager også et specialkursus i artsbestemmelse for at sikre, at du er klar til at lave dataindsamling under vandet. Disse internationale certifikater er inkluderede i projektprisen, så der er ingen ekstraudgifter.


Med disse dykkercertifikater er du klar til at bidrage til indsatsen for havbevaring, når I dykker for at indsamle data. Du får også færdighederne og erfaringen til at dykke forskellige steder i hele verden, når du er færdig på projektet.


Dataindsamlingsdyk


Når du har dit certifikat i hus, er du klar til at bidrage til vores indsats ved at indsamle data på jeres dyk omkring Belize Barrier Reef. Som frivillig på havbevaringsprojektet i Belize tæller du forskellige dyrearter og fører log over ting som lokation og vandtemperatur. Vi indtaster data fra dykkene i en database, som det lokale fiskeriministerium bruger til at informere bevaringspolitikken.


Kampagner og opsøgende arbejde i lokalsamfundet


Dit arbejde med havbevaring slutter ikke, når du træder op på land. Du tager også ud i lokalsamfundene og skaber opmærksomhed om vigtigheden ved at leve bæredygtigt og miljøvenligt. Det opsøgende arbejde inkluderer at:


 • Lære skoleelever om genanvendelse og genbrug
 • Tale med lokale restauranter om at begrænse deres forbrug af sugerør
 • Lave bæredygtigt havbrug ved at plante tang med lokale fiskere


Bjærgningsdyk og strandoprydning


Affald, især plastik, ødelægger miljøet, og ved at deltage i bjærgninger og strandoprydning, hjælper du med at mindske ødelæggelsen. Du samler skrald op og genbruger eller genanvender det, så den negative forurening kan blive til en positiv ressource.

Vores samarbejdspartnere i Belize

Vi samarbejder med PADI for at sikre os, at du bliver kvalificeret til at deltage i vores bevaringsarbejde. På den måde får du mulighed for at arbejde på forreste linje af havbevaringsindsatsen, mens du dykker langs Belize Barrier Reef.


Vi samarbejder også med fiskeriministeret i Belize. Med hjælp fra det data, vi indsamler, kan de tage vigtige beslutninger om bevaringsindsatsen i landet. Med deres støtte kan vi sikre, at det arbejde, du udfører, bidrager til større, langsigtede mål.


Hvor i Belize skal jeg bo og arbejde?

Placencia

Havbevaringsprojektet i Belize har base i Placencia, som er en lille by på den sydlige kyst i Belize. Du deltager på dyk i marinereservater langs Belize Barrier Reef. Vi har særlige tilladelser fra fiskeriministeriet, som giver os lov til at arbejde i reservaterne.


Selv om du får base i Placencia, tager du også på dykkerture ved øer længere væk. Her er faciliteterne basale, men turene giver dig en unik indsigt i ølivet i det caribiske hav.


Når du har fri, er der masser at se og opleve i området. Du kan nyde at bo ved kysten ved at slappe af på stranden, snorkle eller sejle i kayak. Området har også et væld af historie fra Maya indianerne med seværdigheder som Mayflower Archaeological Reserve.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Belize


Hvordan ser en typisk dag på havbevaringsprojektet i Belize ud?

En typisk arbejdsdag på projektet er fra klokken 9-17, men når du er på dykkertur på de små øer, kan arbejdstiderne være fra klokken 7-16. Du arbejder mandag til fredag og har fri i weekenderne.


Du har normalt omkring fire til 10 dyk om ugen, hvor hvert dyk varer mellem 20 minutter og en time. Dit ugeskema ser nogenlunde sådan her ud:


 • Mandag: Dykkertur til afsides øer
 • Tirsdag: Dykning hele dagen
 • Onsdag: Tilbage i Placencia, hvor du forbereder det opsøgende arbejde i lokalsamfundet
 • Torsdag: Aktiviteter i lokalsamfundet som kampagner, oprydninger eller opdræt af tang
 • Fredag: Skriv data ind i vores Global Impact Database og Volunteer Resource Database


Om fredagen er der et ugentligt møde, hvor du kan snakke med det lokale personale om ugens forløb. Vi arrangerer også forskellige sociale aktiviteter fredag aften, som du er velkommen til at være med til.


Du har normalt fri om aftenen, hvor du kan være sammen med de andre frivillige der, hvor I bor sammen. I kan spille kort eller snakke om jeres forskellige hjemlande.

Projects Abroad volunteer is pictured diving and participating in data collection as part of his marine conservation work in Belize.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at hjælpe med at beskytte og bevare dyrelivet langs kysten i Belize.


Belize Barrier Reef er det næststørste koralrev i verden. Ifølge WWF (World Wide Fund for Nature), har Belize 1.400 forskellige arter i dets have, inklusiv 500 slags fisk og 100 slags koraller. Revet er også hjemsted for verdens største bestand af truede vestindiske søkøer.


Derudover afhænger Belize også af den indtægt, som revet giver gennem turisme og fiskeri. Ved at lave dataindsamling under vandet, som har indflydelse på regeringens bevaringspolitik, hjælper du med at beskytte det livsvigtige økosystem. Dit frivillige arbejde i lokalsamfundet opfordrer også den lokale befolkning til at fortsætte med at prioritere bevaringsindsatsen.


Vi stræber også efter at give dig praktisk erfaring med havbevaringsarbejde. Du lærer at identificere dyrearter, og du tager et PADI dykkercertifikat, som giver dig muligheden for at lære mere om marinebiologi.


For at sikre at vi arbejder hen mod en langsigtet vision, har vi defineret nogle projektmål i vores Conservation Management Plan for Belize. Målene er at:


 • Genskabe naturlige økosystemer
 • Beskytte det lokale dyreliv
 • Føre log over levesteder
 • Skabe opmærksomhed om vigtigheden ved at beskytte miljøet


Bliv frivillig i Belize og arbejd for at bevare de smukke og varierede dyr i koralrevet.

A male volunteer from Projects Abroad has pictured a project he set up to monitor sea grass growth as part of his marine conservation work in Belize.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Placencia. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren.Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Belize er et smukt, tropisk land, som ligger ud til det klare, blå caribiske hav. Du har masser af spændende valgmuligheder for fritidsaktiviteter, om du så er til afslapning på stranden, kulturelle oplevelser eller oplevelser med mere action og eventyr.


Når du har fri, kan du tage ud at snorkle langs det farverige Belize Barrier Reef, eller du kan tilbringe tiden på en af de hvide sandstrande, hvor du kan slappe af og drikke friskpresset papayajuice i solen.


Der er også masser af kulturelle aktiviteter, så du kan få et smugkig ind i landets historie og kulturarv. Du kan besøge Mayaruiner eller bruge dagen på at tage på et kunstmuseum eller en udstilling.


Du kommer til at være sammen med andre frivillige fra hele verden på dit ophold, så du kan vælge at tage på opdagelse selv eller sammen med frivillige fra vores forskellige projekter i Belize. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer