Female intern measuring a child and gaining valuable work experience with Projects Abroad giving nutriton advice whilst on a nutritional internship in South Africa.

Erfaringsophold med ernæring i Sydafrika

Få erhvervserfaring og skab oplysning om vigtigheden ved sund ernæring i lokalsamfund i townships

Tag på erfaringsophold inden for ernæring i Sydafrika og spred oplysning om vigtigheden ved sund ernæring. Opholdet er en god mulighed for at tilføje erhvervserfaring til dit CV og samtidig hjælpe folk med at få en sundere livsstil.


Du får mulighed for at lave en masse praktisk arbejde på erfaringsopholdet og at arbejde sammen med professionelle inden for dit felt. Du hjælper med at lave næringsrige måltider, afholde workshops og udføre sundhedstjek.


Vores indsats fokuserer på områder, hvor følgesygdomme af en usund livsstil er stigende. Det inkluderer sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. Din rolle er afgørende, da lokalområderne, vi arbejder med, mangler ressourcer og adgang til jævnlig, grundlæggende sundhedspleje.


Når du bor og arbejder i Cape Town, får du uden tvivl en uforglemmelig og kulturel oplevelse omgivet af smukke bjerge og et kæmpemæssigt hav.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på 01903 708300 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Projektoversigt

Trip Format:

Fleksible rejser - Et fleksibelt projekt, som giver dig den støtte og selvstændighed, du skal have som frivillig.

Project Name:

Sydafrika > Ernæring

Startdatoer:

Helt fleksible datoer

Minimum varighed:

En uge

Lokation:

Cape Town (Læs mere)

Indkvartering:

Værtsfamilie Læs mere

Krav :

Alle over 16 år kan deltage

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Indkvartering

 • Kost (tre måltider om dagen)

 • Rejse- og sygeforsikring

 • Transport til og fra lufthavnen

 • Fuld introduktion og orientering af en erfaren medarbejder ved ankomst

 • Transport til og fra din arbejdsplads

 • Støtte døgnet rundt på destinationen fra vores team af lokale fuldtidsmedarbejdere

 • Nødhjælp fra vores internationale beredskabsteam

 • Projektudstyr og materialer, inklusiv adgang til vores database med tusindvis af ressourcer

 • En koordinator/mentor på din arbejdsplads

 • Oplæring og workshops fra vores erfarne lokale personale

 • Jævnlige sociale begivenheder og aktiviteter i lokalsamfundet sammen med andre frivillige og praktikanter

 • Adgang til vores lokale kontor med internetadgang

 • Diplom for gennemførelse af projekt

 • Adgang til vores services og rabbater for tidligere frivillige

 • Støtte og rådgivning i forhold til visum

 • Fundraising støtte, inklusiv din egen personlige fundraising side

 • Forberedelse før afgang af din egen specialiserede frivilligrådgiver

 • Personlig MyProjectsAbroad website med al relevant information om dit projekt, indkvartering og destination

 • Et gratis interaktivt kursus om kulturen på din destination

 • Medlemskab i vores grupper på sociale medier, hvor I kan dele oplysninger og holde kontakten

 • Støtte til udfyldelse af registreringsdokumenter eller praktikdokumenter, hvis det er nødvendigt

Hvad er ikke inkluderet?
 • Flybilletter

 • Visumomkostninger (når relevant)

An intern on a nutritional internship in South Africa pictures a trio of women cooking healthy meals as part of a cooking competition.

Er et erfaringsophold med ernæring i Sydafrika det rigtige for mig?

Vores erfaringsophold med ernæring i Sydafrika er det rigtige for dig, hvis du gerne vil have erhvervserfaring, samtidig med at du hjælper dårligt stillede lokalsamfund. Projektet er åbent for folk i alle aldre og på alle erfaringsniveauer. Du behøver ikke at være uddannet eller have erfaring i forvejen. Alt, hvad du skal bruge, er en passion for sundhed.


Brug dit erfaringsophold med ernæring i Sydafrika til at forfølge din drøm om at arbejde inden dette felt, og brug oplevelsen til at få flere kompetencer og erfaringer på dit CV, som du kan bruge til at søge ethvert slags arbejde. Du kan også fortælle om dine oplevelser i Sydafrika til jobsamtaler og i ansøgninger.


Opholdet er en fantastisk mulighed for at få indsigt i de sundhedsmæssige udfordringer, som befolkningen i et udviklingsland møder. Du lærer mere om fejlernæring, overvægt og kroniske sygdomme som diabetes, når du arbejder direkte med patienter og professionelle.

Hvad bliver min rolle på erfaringsopholdet med ernæring i Sydafrika?

Din rolle er at støtte lokalsamfund i området og at dele viden om sunde livsstilsvaner. Her er nogle af de arbejdsopgaver, du kan forvente at få på dit ophold. Du kan:


 • Afholde lærerige ernæringskurser og udføre sundhedstjek
 • Holde øje med vækst og udvikling blandt skolebørn for at identificere fejlernæring
 • Afholde idrætslektioner for at opfordre til fysisk aktivitet og sundhed
 • Lave køkkenhaver for at dyrke sunde madvarer til lokalsamfundene
 • Forberede næringsrige måltider til deltagere på vores Surfing Project

På erfaringsopholdet med ernæring i Sydafrika bliver dit arbejde inddelt i de følgende områder:


Afholde lærerige ernæringskurser og udføre sundhedstjek


Du arbejder med specifikke grupper i lokalsamfund og opfordrer dem til at tage sunde valg i forhold til ernæring og livsstil. Du kan rådgive ammende mødre og tilbyde vejledning om sundhed til nyfødte på postnatale klinikker. Du giver gode råd om ernæring til folk med kroniske sygdomme, og du arbejder med grupper af udsatte unge. Du udfører også sundhedstjek med måling af blodtryk, blodsukker samt notering af højde og vægt på patienter.


Før tilsyn med vækst og udvikling hos skolebørn


Du besøger skoler for at måle og veje eleverne i forhold til deres alder for at tjekke deres ernæringsmæssige status. En del børn i Sydafrika er fejlernærede, lave af vækst eller overvægtige. Disse data deles med skolens ledelse for at kunne rådgive forældrene. Du hjælper også med at lave grøntsagskasser, så skolerne kan dyrke deres egne, sunde madvarer.


Afholde idrætslektioner for at opfordre til fysisk aktivitet og sundhed


Du afholder også idrætslektioner for at opfordre til fysisk aktivitet blandt beboere i lokalsamfund, som er i risikogruppen for at blive overvægtige eller at udvikle andre livsstilssygdomme. Find din indre personlige træner frem og undervis beboerne i simple øvelser, som de kan lave derhjemme.  


Lave køkkenhaver


Du hjælper med at plante og passe køkken- og urtehaver for at give institutioner en bærdygtig kilde til friske madvarer.


Forberede næringsrige måltider


Du hjælper med at ofrberede måltider til folk på vores Surfing Project. De børn, der deltager i disse lektioner, er ofte enten overvægtige eller fejlernærede. Du leverer også måltider til de dagcentre, vi samarbejder med og afholder sunde madlavningskurser for nogle af de grupper i lokalsamfundene, som vi arbejder med. Alle måltiderne følger ernæringsmæssige retningslinjer og bliver brugt til at lære børnene om fordelene ved at spise sundt.


Alle de ovenstående aktiviteter bliver tilset af vores professionelle personale. Vi giver dig ressourcer, oplæring og workshops for at gøre dig kvalificeret til arbejdet.

Hvor i Sydafrika skal jeg bo og arbejde?

Cape Town

Vores erfaringsophold med ernæring i Sydafrika finder sted i Cape Town. Du bruger det meste af tiden på projektet i segregerede bosættelser kaldet townships. Disse områder er dybt påvirkede af fattigdom og sygdom.


Mange indbyggere i disse områder overspiser eller får ikke nok næring og bliver fejlernærede. Folk her er også tvunget til at håndtere bivirkningerne af sygdomme som diabetes selv, da lægehjælp og sundhedstjek er dyrt og ligger langt væk. Dit arbejde hjælper med at forebygge udbredelsen af disse tendenser og hjælper folk til et sundere liv.

A female intern from Projects Abroad is pictured teaching a group of children about growing vegetables as part of her nutrition internship in South Africa.

Hvordan ser en typisk dag på erfaringsopholdet med ernæring i Sydafrika ud?

Arbejdsdagene på projektet er fra klokken 9.00-17.00, mandag til torsdag. Om fredagen arbejder du fra klokken 9.00-13.00. Alle dage på projektet vil være forskellige, afhængig af de daglige aktiviteter.


En typisk dag kunne bestå af at forberede et sundt måltid til børnene på vores Surfing Project, hvorefter du afholder en workshop om ernæring for mødre med små børn. Andre dage hjælper du med at udføre sundhedstjek, undervise idrætslektioner eller bygge køkkenhaver. Nogle dage besøger du også skoler for at føre tilsyn med børnenes vækst. Uanset hvilke aktiviteter, du deltager i, er du en del af vores indsats for at fremme en sund livsstil i townships omkring Cape Town.


Når du ikke arbejder, har du rig mulighed for at udforske Cape Town sammen med andre frivillige og praktikanter. Du bor hos en lokal værtsfamilie, så du får en enestående mulighed for at lære dem at kende og lære om deres kultur, når I spiser sammen.

Pictured is a small vegetable garden planted by Projects Abroad interns during their nutrition internship in South Africa.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med erfaringsopholdet med ernæring i Sydafrika er at forbedre den generelle sundhed for folk, der bor i townships, og at hjælpe folk med at håndtere ikke-smitsomme sygdomme. Vi arbejder hen mod målet ved at skabe opmærksomhed omkring farerne ved overvægt og sygdomme som diabetes, og ved at arbejde sammen med mødre, spædbørn og små børn. Vi arbejder også sammen med andre i lokalsamfundet for at gøre vores arbejde mere effektivt.


Gennem oplysningskampagner, overvågning af vækst og gratis sundhedstjek, udvikler vi en bæredygtig strategi for indgriben. Vi har tænkt os at måle, hvilke metoder, der fungerer bedst og er mest effektive til at gøre noget ved sundhedsproblemerne i området, hvorefter vi vil implementere vores model i andre lokalområder omkring Cape Town.


Vores arbejde med skolebørn arbejder også hen mod FN’s tredje, bæredygtige udviklingsmål - at sikre sunde liv og at fremme velvære og sundhed for alle.  


For at sikre at vi holder os til vores langsigtede vision, har vi defineret tre mål i vores Nutrition Management Plan:


 • Forbedre den ernæringsmæssige status af gravide, mødre, nyfødte og små børn
 • Mindske tilfældene, udbredelsen, og komplikationerne i forbindelse med overvægt og ikke-smitsomme sygdomme
 • Fremme en sund livsstil og et sundt miljø for skolebørn


Tag på erfaringsophold inden for ernæring i Sydafrika og få en førstehåndsoplevelse i arbejdet med ernæring og sundhed i et udviklingsland.

Management Plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 

KOST OG LOGI

Du bor hos en værtsfamilie i Cape Town. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Sydafrika og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold

AKTIVITETER OG FRITID

Sydafrika er kendt som regnbuenationen, fordi landet har en meget forskelligartet blanding af kulturer. Vores projekter finder sted i Cape Town, som er en region med et spændende udvalg af aktiviteter, som du kan lave i din fritid.

Du kan fange en bølge på Muizenberg strand eller slappe af på en restaurant ved vandet. Der er masser af mad fra det lokale køkken, som du kan smage, inklusiv den let krydrede Cape Malay karry og den cremede dessert, milk tart.

Sydafrika har en problemfyldt fortid, som du kan lære mere om på District 6 museet og på Robben Island.

Hvis du vil have en betagende oplevelse, kan du bruge en dag med at fare vild i de tårnhøje sioler, der udgør Zeitz Museum of Contemporary Arts Africa. Endelig er ingen tur til Cape Town fuldendt, uden en tur i kabelbanen op til Table Mountain.

Vi har mange forskellige projekter i Sydafrika, så der er helt sikkert andre frivillige i landet samtidig med dig. Du kan derfor vælge at rejse rundt sammen som gruppe, da du kan være sikker på at møde andre ligesindede frivillige, som vil med dig på eventyr. 

SIKKERHED OG PERSONALESUPPORT

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!