A group of Business Interns pose for a group photo infront of a reception desk at a law office in China.

Erfaringsophold med business i Kina

Få erhvervserfaring og lær om business fra professionelle i en økonomi i stejl udvikling og vækst

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold med business i Kina, og hjælp dig selv på vej mod en succesfuld karriere inden for business. Du lærer mere om feltet på et internationalt niveau og arbejder sammen med erfarne professionelle. Du kan også skrive erhvervserfaring med en af de største økonomiske drivkræfter i verden på dit CV.


Du kan vælge at arbejde hos én af mange forretningsindustrier, som findes i Kina. Det kan være rådgivning, finans, teknologi og meget mere. Din koordinator vil stå klar til at vejlede dig hele vejen igennem.


Afhængig af hvilken industri, du vælger at arbejde i, får du base enten i den travle storby Shanghai eller i mere traditionelle Chengdu. Bo sammen med andre på erfaringsophold i en delelejlighed, og brug din fritid på at udforske de ikoniske seværdigheder og historiske templer.

Startdatoer: 

Helt fleksible datoer

Læs mere

Minimum varighed: 

Fire uger

Krav: 

Alle over 18 år kan deltage


Er et erfaringsophold med business i Kina det rigtige for mig?

Erfaringsopholdet med business i Kina er det helt rigtige for dig, hvis du gerne vil have erhvervserfaring hos en international virksomhed i udlandet. Du kan skrive opholdet på dit CV, og du får mange spændende oplevelser at fortælle om til jobsamtaler og i ansøgninger. Du udvikler også vigtige kompetencer som planlægning og en god tilpasningsevne, som du kan bruge i dit fremtidige arbejdsliv.


Du behøver ikke at have erfaring med business for at deltage på projektet. Du skal bare være mindst 18 år gammel, kunne tale nogenlunde engelsk og have din egen bærbare computer, som du kan tage med.


Du kan tilmelde dig erfaringsopholdet hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold skal være på mindst fire uger, og jo længere du bliver, jo mere lærer du, og jo mere erhvervserfaring får du, mens du er i Kina.


Hvad bliver min rolle på projektet i Kina?

På dit erfaringsophold i Kina, arbejder du hos en lokal virksomhed og:


 • Observerer og lærer fra professionelle forretningsfolk for at udvikle din viden
 • Hjælper virksomheden med markeds- og konkurrentanalyse for at sikre en målrettet forretningsindsats
 • Bliver involveret i gruppemøder med kunder og medarbejdere for at udveksle viden og ideer

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Observere og lære fra professionelle forretningsfolk


På erfaringsopholdet observerer du de lokale medarbejdere i starten, og vi opfordrer dig til at stille spørgsmål for at lære, hvordan virksomheden fungerer. Medarbejderne bliver mere motiverede til at lære fra sig, hvis du viser interesse og engagement for arbejdet. I takt med at du lærer mere om feltet, får du mere ansvar.


Hjælpe virksomheden med markeds- og konkurrentanalyse


Det er afgørende at kende sin målgruppe, når du vil have en succesfuld virksomhed. Ved at fordybe dig i virksomhedens markedsundersøgelser kan du lære mere om virksomheden og kundernes behov og præferencer. Du kan implementere de bedste forretningsmetoder i virksomheden ved at analysere disse markedsundersøgelser, og på den måde målsætte markedsføringen til virksomhedens målgruppe. Du bruger også tid på at analysere konkurrenternes styrker og svagheder, og du lærer, på hvilke områder virksomhedens marketingstrategier kan forbedres, hvilke gode beslutninger, virksomheden kunne tage, og hvordan man fører en virksomhed.


Blive involveret i gruppemøder med kunder og medarbejdere


Du får jævnligt lov til at være med til møder, enten med medarbejdere eller kunder. Her kan du involvere dig i møderne og hjælpe med at brainstorme sammen med personalet. Du skal ikke holde dig tilbage fra at sige din mening om dagens emne eller om mulige løsninger, når I snakker åbent om det. På den måde opbygger du også din egen selvtillid som en professionel.  


Hvor i Kina skal jeg bo og arbejde?

Afhængigt af, hvilken sektor du vælger at arbejde inden for, får du chancen for at arbejde i én af to store kinesiske byer.

Chengdu ligger højt på listen over de bedste byer i Kina at bo i, og hverdagen her er mere afslappet end i Shanghai. Chengdu er en oplevelse i sig selv, og byen formår både at være traditionel og moderne på samme tid. Når du går ned af gaderne, ser du en international virksomhed lige ved siden af et lille, kinesisk tehus. I Chengdu har du muligheden for at arbejde inden for de følgende felter:


 • Rådgivning og konsulentarbejde
 • Økonomi
 • Uddannelse
 • Teknologi
 • Marketing
 • Salg
 • IT
 • PR

Shanghai

Shanghai er den største og mest veludviklede metropol i Kina, og det er ikke overraskende, at byen er samlingspunkt for international business. Der sker altid noget i Shanghai hele døgnet rundt. Du kan møde andre lokale eller udenlandske professionelle inden for business, og du kan endda opbygge dit professionelle netværk ved at tilbringe tid med dem i din fritid. På dit erfaringsophold kan du arbejde inden for de følgende felter i Shanghai:  


 • Rådgivning og konsulentarbejde
 • HR
 • Økonomi
 • Arkitektur
 • Mode
 • Teknologi
 • Handel
 • Marketing
 • PR
 • og meget mere…

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kina


Hvordan ser en typisk dag på erfaringsopholdet i Kina?

Du står tidligt op hjemme i lejligheden, som du deler sammen med andre frivillige og praktikanter, og laver morgenmad sammen. Du klæder dig smart på før arbejdet, du behøver ikke jakkesæt eller høje hæle, men du skal have et sæt tøj med, som passer til de professionelle omgivelser, du arbejder i. Tag toget til din arbejdsplads og gør dig klar til at erobre dagen. På din første dag følger en Projects Abroad medarbejder dig på arbejde for at vise dig vejen.


Du arbejder normalt mandag til fredag fra klokken 9.00-18.00.


Ikke to dage er ens på dit erfaringsophold. Dine arbejdsopgaver varierer alt efter, hvilket felt du vælger at arbejde inden for og dine erfaringer og evner. Du mødes med din projektkoordinator hver dag og gennemgår dagens arbejde. Husk at sætte dine arbejdsopgaver i prioritering, så du når de vigtige deadlines, som findes i den travle industri. Besvarelse af e-mails, deltagelse i møder med kunder og medarbejdere, og hjælp med markedsundersøgelser er nogle af de opgaver, du kan forvente at få. Du kan også blive bedt om at deltage i brainstorming og gruppediskussioner for at dele dine ideer og forslag til et bestemt emne.  


Klokken 12.00 har du en times frokostpause, hvor du kan slappe af og spise frokost. Du kan enten tage en madpakke med eller købe mad ude eller på arbejdspladsen, alt efter hvor du arbejder.


Hvis du gerne vil, kan du sige ja til at komme til middag hjemme hos dem, du arbejder sammen med. Det er en god mulighed for at lære mere om virksomheden, udvide dit netværk, og opleve den kinesiske kultur. Du kan også udforske resten af byen. Vi anbefaler at tage forbi de mange lokale markeder, hvor du kan prøve traditionel, kinesisk mad, og at vandre igennem de mange historiske templer.

Male business intern sits at a desk on the phone in a marketing office during his internship in China.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for erfaringsopholdet med business er at give dig indsigt i forretningssektoren i en af de hurtigst voksende økonomier i verden.


Med tilstrømningen af udenlandske investeringer og oversøiske virksomheder, som interagerer med landet på forskellige måder, er Kinas handelssektor eksploderet. Du bliver involveret i virksomhedens daglige arbejde og lærer direkte fra samarbejdet med professionelle i branchen. Erfaringsopholdet er en god mulighed for at få international erhvervserfaring på dit CV, samtidig med at du lærer at tilpasse dig til arbejdsformerne i et anderledes kulturelt miljø.


Du bidrager også med en værdifuld kulturudveksling og vidensdeling til virksomheden. Hvis du allerede har læst business eller arbejdet inden for branchen, får du også muligheden for at bruge din viden praktisk i den virkelige verden.


Tag på erfaringsophold med business i Kina og få erhvervserfaring, som gør dit CV konkurrencedygtigt på arbejdsmarkedet.

Business Interns sit around a table in a business meeting with proffessionals in China.

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Shanghai eller Chengdu.

På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Boligen kommer til at være tryg, komfortabel og ren. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Kina er et enormt stort land, så det kommer nok ikke som en overraskelse, at landet har et bredt udvalg af turistaktiviteter og oplevelser. Når du er frivillig i Kina, får du rig mulighed for at lave sjove og spændende ting efter arbejde og i weekenderne.


Det særlige ved Kina er de store kontraster mellem det gamle og det nye, det landlige og det urbane. Du kan se tårnhøje skyskrabere som the Oriental Pearl Tower, som ikke ligger langt fra den fredfyldte Yuyuan have.


Der er masser at se og opleve i de pulserende byer, Shanghai og Chengdu, men det er også turen værd at tage ud på landet. Her kan du vandre langs den betagende silkerute eller besøge et buddhistisk kloster.


En rejse til Kina ville ikke være fuldendt uden at se landets naturlige vidundere og steder på verdensarvlisten. Det gælder den Kinesiske Mur, Yangtze floden og Terracotta hæren.


Der er altid mange frivillige afsted i Kina, og derfor har du muligheden for at rejse sammen med andre og udforske landet som en gruppe. Du er også velkommen til at tage på opdagelse i din fritid på egen hånd.  


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

'

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer