You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hvad får jeg for mine penge?

Personlig rådgivning fra dygtige, danske medarbejdere
På vores kontor i Købehavn sidder erfarne rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde din destination og projekt. De har mange års erfaring fra Projects Abroad, med frivilligt arbejde og med at rejse i udlandet, og de sørger for, at du er klædt godt på til at vælge den bedste løsning.

Et projekt som matcher dine rejseønsker, kompetencer og interesser
Hovedparten af vores projekter foregår året rundt, og vi kan derfor planlægge dit projekt efter hvornår det passer dig at tage afsted. Vi arbejder for bæredygtige projekter som kommer både lokalsamfundet og dig til gode. Vi forsøger altid at matche dit projekt med dine personlige evner, erfaringer og forventninger. Du bestemmer selv hvornår du vil af sted, hvor længe du vil arbejde og hvad du gerne vil arbejde med.

Værdifuldt arbejde fra første dag
Vi planlægger alt for dig så du ikke spilder tid med at ordne småting, når du kommer frem - alt er ordnet på forhånd. Inden du ankommer, vil du kende navnet på den partnerorganisation, som du vil arbejde med, navnet på din vejleder i denne partnerorganisation, og den type arbejde, det forventes, at du skal lave. Når du ankommer, vil din vejleder grundigt instruere dig i dit daglige og ugentlige skema.

Vores lokale medarbejdere arrangerer workshops, hvor du og de andre frivillige kan mødes og udveksle idéer og erfaringer og opnå større viden om forholdene i destinationen.

Ressourcer og udstyr
Har du brug for udstyr eller andre ressourcer på dit projekt, f.eks. dykkercertifikat og udstyr på et dykkeprojekt, er dette inkluderet i projektprisen. Alle frivillige har adgang til vores ressourcedatabase med tusindvis af forskellige resspurcer til brug på projekterne.

Bolig
Hovedparten af vores frivillige bor hos lokale værtsfamilier tæt på projekterne. Et ophold hos en værtsfamilie giver dig en tryg base og du får et langt bedre indblik i den lokale kultur. Vi forsøger at have værtsfamilier hvor mindst et medlem taler engelsk, men dette er dog ikke altid muligt i fransk- eller spansktalende lande.

At bo hos en lokal familie er en af de bedste måder at blive en del af en anden kultur på. Alle værtsfamilier er blevet omhyggeligt valgt ud og vi laver løbende evalueringer med dem for at sikre at de lever op til vores forventninger.  I de få tilfælde hvor det ikke er muligt at indkvartere frivillige hos en værtsfamilie, bor de frivillige i stedet sammen og en lokal kok laver maden til jer. Vores personale er selvfølgelig altid i nærheden.

Alle måltider
Du vil modtage tre måltider om dagen; normalt morgenmad og aftensmad i din bolig og frokost på dit projekt. På de projekter, hvor de frivillige bor sammen, stiller vi en lokal kok til rådighed.

Forsikring
Du vil modtage en fuld rejse-, syge- og ansvarsforsikring (frivillige til og med 65 år), der dækker medicinske udgifter, personlige uheld, tab af bagage og personlige ejendele, afbestilling og forkortelse af projektet, lovbestemte omkostninger og forsinkelser på rejsen.

Forsikringen (frivillige til og med 65 år) dækker fra at den fulde betaling har fundet sted. Hvis du planlægger at rejse rundt på egen hånd før eller efter dit projekt er det muligt at forlænge denne forsikring. Det er vigtigt, at du omhyggeligt læser forsikringsvilkårene for at sikre dig, at forsikringen dækker dine eventuelle sygdomme og/eller skader som er diagnosticeret inden afrejse.

Frivillige på 66 år eller ældre skal selv arrangere forsikring og får derfor også en rabat på projektprisen.

Transport til og fra projektet hver dag
Vi forsøger altid at indkvartere vores frivillige i gåafstand til projektet, men det kan ske, at du bliver nødt til at bruge offentlig transport. Vores lokale personale viser dig selvfølgelig hvordan, og du får dækket udgifterne hertil. Alt afhængigt af destination vil du refunderet transportudgifter en gang om ugen, hver anden uge eller hver måned.

Støtte i udlandet
I alle lande har Projects Abroad fuldtidsansatte, der vil stå til rådighed når du har tilmeldt dig et projekt. Lige fra telefonsamtaler før afrejsen til mødet med dig i lufthavnen, og introduktionen til din værtsfamilie og dine arbejdskolleger. Du vil føle dig som et medlem af familien.

På vores lokale kontor vil du altid have gratis adgang til wifi.

Vores ansatte er der 24 timer i døgnet, hvis du har spørgsmål eller problemer. Denne støtte er langt mere end at få udleveret et nummer til politiet! Dit projekt vil altid være geografisk tæt nok på det lokale kontor til, at vores ansatte kan komme og se til dig, hvis behovet er der.

Som en del af vores omfattende sikkerhedsnet har vi et globalt emergency response team. Det betyder, at uanset om du er frivillig eller pårørende, kan du døgnet rundt, året rundt, få fat på en medarbejder fra Projects Abroad, som vil hjælpe dig.

Personlig hjemmeside
Når du slutter dig til Projects Abroad, giver vi dig din egen hjemmeside, "MyProjectsAbroad". Denne hjemmeside giver dig adgang til mange informationer, bl.a. information om landet, du skal besøge, detaljerede instruktioner om, hvordan man ansøger om visum (hvis nødvendigt), en pakkeliste og specifikke detaljer omkring din værtsfamilie og projekt.

Her finder du også et gratis kulturkursus og inspiration til fundraising. Vi gør vores bedste for at give dig optimale betingelser for dit projekt.

Støtte før afrejsen
Fra du ansøger om deltagelse i et projekt med Projects Abroad, vil du være i kontakt med en lokal koordinator for det land, du har valgt. Den vil være i kontakt med dig via e-mail og/eller telefon og vil kunne besvare dine spørgsmål, før du ankommer. Denne dialog er essentiel for at sikre, at dit projekt matcher dine forventninger. Selvfølgelig står Project Abroad-afdelingen i dit eget land også til rådighed for at give dig råd og vejledning på dit eget sprog.

Du bliver også inviteret med i vores grupper på sociale medier, hvor du kan dele information og komme i kontakt med andre frivillige.

Det sociale aspekt
Ligegyldig hvilket projekt du vælger, garanterer vi, at der er andre frivillige i nærheden. Den bedste måde at møde dem på er gennem de uformelle events, som vores lokale ansatte arrangerer. Dette kunne for eksempel være musikaftener, quizzer eller weekendture.

Selvudvikling og CV
Det at arbejde som frivillig er et positivt bidrag til de mennesker og lokalsamfund, du arbejder med, men det har også en stor effekt for dig selv: det vil påvirke dig og dit livssyn. Det vil også ændre dine fremtidige arbejdsgivere og universiteters syn på dig.

At arbejde som ulandsfrivillig bliver af universiteter og arbejdsgivere i stigende grad set som noget yderst positivt, og det vil derfor i høj grad forbedre dit CV. Vi sørger for at du får et certifikat som dokumenterer dit frivillige arbejde.

Mulighed for kombination af projekter og lande
Hvis du vil opleve mere end ét projekt eller ét land, giver vores fleksible struktur dig mulighed for at designe og organisere dit helt personlige program.

Transport fra lufthavnen til din bolig
En af vores lokale ansatte vil møde dig i den nærmeste lufthavn og tage dig til dit nye hjem. Vi sørger også for at arrangere transport til lufthavnen når du har afsluttet dit projekt.

 

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲