You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på budget

Frivilligt arbejde på et budget

Det behøver ikke at koste en herregård at blive frivillig. Vi søger hele tiden efter nye måder, hvorpå vi kan holde omkostninger nede, og vi gør vores bedste for at rådgive vores skønne frivillige omkring finanseringen af deres livs oplevelse. Herunder kan du finde et par gode råd, der kan gøre din drøm om at være frivillig til virkelighed:

Sammenlign dine muligheder

Vores projektpriser varierer fra projekt til projekt og fra destination til destination eftersom vores omkostninger forbundet med at arrangere dit ophold varierer. Klik dig igennem de forskellige lande og se hvad der passer til dit budget.

Vælg at være frivillig i længere tid

Det er flere fordele ved at være ude som frivillig over længere tid. For det første fordi du når at bidrage med mere til dit projekt, da du over tid forbedrer dine evner og færdigheder efterhånden som du får mere erfaring. Herudover får du bedre muligheder for at få et tættere forhold til den del af lokalbefolkningen, du arbejder sammen med. Og rejser du ud til en destination, hvor du bliver i længere tid, falder din gennemsnitsudgift, idet udgiften til f.eks. flybilletter er det samme, hvad enten du rejser ud i 2 eller i 12 uger. Vi har nogle faste udgifter i forbindelse med enhver frivillig, men disse udgifter bliver dækket allerede indenfor de to første uger af ethvert frivilligt ophold. Fra da bliver prisen lavere, så jo længere du bliver, jo billigere bliver prisen per uge.

Spred dine omkostninger

Du behøver ikke betale hele din projektpris, lige efter du har sendt din ansøgning. Du vil blot blive bedt om at betale et depositum for at bekæfte din tilmelding. Dit depositum vil blive modregnet i din projektpris og er ikke en ekstra udgift for dig. Resten af beløbet kan betales i rater helt op til en måned inden din afrejse.

Tænk på de ekstra udgifter

Da hovedparten af dine omkostninger allerede er inkluderet i din projektpris, skal du kun sætte penge til side til dit visum (hvis du har brug for et til din destination), din flybillet og øvrige fritidsaktiviteter som f.eks. aktiviteter med andre frivillige, indkøb af souvenirs eller udflugter til andre dele af landet, du besøger. Dine lommepenge afhænger af dig selv og dine planer, men du vil i gennemsnit få brug for mellem 1000 kr. og 4000 kr. om måneden. Det kommer helt an på hvordan du prioriterer dit forbrug.

Find sponsorer

Vi ved hvor svært det kan være at finde rejsekapital til dit frivilligprojekt, så vi har sammensat en udførlig fundraisingguide til dig. Her kan du få forskellige råd til, hvordan du får sparet penge sammen til din tur. Få dine venner, familie og alle andre du møder på din vej til at tage del i dit projekt.

Læg en plan og følg den målrettet

Din drøm om frivilligt arbejde kan blive en realitet, hvis du er engageret og fast besluttet på at få det til at lykkes. Det er vigtigt at lægge en plan. Hvis du sætter små beløb til side hver måned, kan det ende med en pæn sum penge når der er gået et år – sæt dig selv mål for, hvor meget du vil spare op og arbejd dig hen mod målet. Planlægning betyder også at undersøge, hvornår det er bedst og billigst at flyve, og bestille flybilletterne i god tid.

Spørg os!

Vi er lige så opsat på at få din drøm til at gå i opfyldelse, som du er.
Hvis du overvejer at rejse ud som frivillig og ikke er sikker på, om det kan lade sig gøre for dig, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en email. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde et projekt, der passer til dig samt rådgive dig om, hvordan du kan komme afsted.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲