You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Optjen point til Kvote 2 med Projects Abroad

Optjen point til Kvote 2 med Projects Abroad

Kom du ikke ind på drømmestudiet og planlægger derfor at søge ind på Kvote 2?

Frivillig på outreach

Hos Projects Abroad sender vi hvert år frivillige ud, der ønsker at optjene point til Kvote 2 og få deres ansøgning til at skille sig ud. Samtidig er et udlandsophold som frivillig inden for et specifikt fag en god måde at få indsigt i, hvordan uddannelsen bruges i andre dele af verden.

Fra dyrlæge til jordemoder

Som frivillig hos Projects Abroad kan du optjene point til Kvote 2 indenfor fag, der spænder bredt. Vi tilbyder frivilligt arbejde med blandt andet:

Du får selvfølgelig dokumentation for dit arbejde, og det er derudover muligt at få en personlig anbefaling også.

Udover at få indsigt i og viden om din drømmeuddannelse, så du er klar til at skrive en fantastisk Kvote 2-ansøgning, er der mange andre fordele ved at være frivillig hos Projects Abroad:

Frivillige på juraprojekt sidder ved bord

Gør en forskel
Som frivillig i et uland er du med til at gøre en direkte forskel for andre mennesker, hvis livsbetingelser er væsentligt dårligere end dem, vi andre tager for givet. Det er så bekræftende og givende at se, hvordan ens indsats kan have stor betydning for andre mennesker.

Udforsk dine grænser
At tage til en del af verden, der er markant anderledes end den, du kender hjemmefra, er grænserykkende, en kæmpe øjenåbner, og du lærer at stå på egne ben i uvante situationer. Du har dog selvfølgelig Projects Abroads lokale personale til rådighed 24/7.

Netværk og venner i hele verden
I nogle fag er et internationalt netværk en kæmpe fordel, og det kommer du hjem med efter et Kvote 2-ophold hos os. Du møder unge som ældre fra hele verden, der har samme passion som dig. Og det er så godt som umuligt ikke at få nye venner undervejs.

Frivillig sidder med nyfødt

Masser af oplevelser
En parade af oplevelser og eventyr venter dig, når du tager af sted som frivillig med Projects Abroad. Det gælder både, når du er på dit projekt, men også den fritid du har sammen med de andre frivillige. Sammen kan I tage på ture og lære om kulturen – eller bare hygge jer hos værtsfamilien eller i lejligheden, hvor du under rejsen bor.

Observation og praktisk erfaring
Din primære rolle som frivillig bliver at observere det uddannede personale, især hvis du er på projekter med for eksempel medicin, sygepleje, fysioterapi og lignende fag. At være med på sidelinjen giver dig et unikt indblik i, hvordan professionelle indenfor dit felt arbejder – og du vil garanteret blive overrasket over, hvordan det samme fag bliver grebet anderledes an afhængig af landets kultur.

Du får dog også mulighed for at få praktisk erfaring i rygsækken ved at lave assisterende arbejde. Det kan enten være på selve arbejdspladsen eller på outreaches, hvor du og de andre frivillige sammen med personalet tager ud og møder lokalbefolkningen der, hvor de er.

Fået blod på tanden?

Er du klar til dit livs eventyr, som både giver point til Kvote 2 og oplevelser for livet? Du kan læse meget mere om alt det praktiske og gå i dybden med de mange forskellige projekter. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲