You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Webinar med Projects Abroad

Kommende webinar

Hvis du gerne vil deltage på et af vores webinars kan du klikke på et af vores kommende arrangementer nedenunder. Her har du mulighed for at snakke med os hvor end du er, og få besvaret dine spørgsmål.

Kommende webinar

Projects Abroad vil gerne invitere dig til vores webinar
d. 8. august kl. 17 - 18.00

Frivilligt arbejde for unge i udlandet er en oplagt måde at få en oplevelse for livet. Men det giver dig også en unik mulighed for, at optjene kvote 2 point. Vi sender frivillige afsted fra 90 forskellige lande. Det giver dig et enestående internationalt perspektiv, når det kommer til at samarbejde med frivillige fra andre lande, samtidig med du en kort tid i dit liv, bliver en del af en anden kultur. Sammen gør I en kæmpe forskel i lokalsamfundet.

Da du som udgangspunkt selv bestemmer hvornår du vil afsted kan du selv tilrettelægge dit ophold. Vi vil gøre alt for, at du får et optimalt udbytte i form af bæredygtige projekter, nye venner fra hele verden, spændende kulturoplevelser og et boost til dit CV. Efter endt ophold får du et certifikat som du kan bruge i din kvote 2 ansøgning. Måske er du også heldig at få en lokal anbefaling fra dit projekt.

Tilmeld dig her

Besøg os på kontoret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på vores informationsmøde eller webinar kan du også booke et møde med os her på kontoret i København. Vi vil meget gerne give dig en personlig rådgivning om dine muligheder. Du er velkommen til at ringe til os på 42 40 90 20 eller booke et møde her.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲