You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Webinar med Projects Abroad

Kommende webinar

Hvis du gerne vil deltage på et af vores webinars kan du klikke på et af vores kommende arrangementer nedenunder. Her har du mulighed for at snakke med os hvor end du er, og få besvaret dine spørgsmål.

Kommende webinar

Projects Abroad vil gerne invitere dig til vores webinar
d. 24. april kl. 17 - 18.00.

Frivilligt arbejde for unge i udlandet er en oplagt måde at få en oplevelse for livet. Du rejser med andre unge frivillige fra hele verden i alderen 15 - 18 år. Sammen gør I en kæmpe forskel for lokalsamfund.

Ungdomsprojekterne varer 2-4 uger, og har et tilrettelagt program, som sikrer dig optimalt udbytte i form af bæredygtige projekter, nye venner fra hele verden, spændende kulturoplevelser og et boost til dit CV.

Denne type grupperejse for unge er den perfekte måde at prøve at stå på egne ben i udlandet for første gang - du har masser at tage dig til, mennesker omkring dig hele tiden og derudover et solidt sikkerhedsnet.

Du kan tilmelde dig vores webinar her.

Besøg os på kontoret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på vores informationsmøde eller webinar kan du også booke et møde med os her på kontoret i København. Vi vil meget gerne give dig en personlig rådgivning om dine muligheder. Du er velkommen til at ringe til os på 42 40 90 20 eller booke et møde her.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲