You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Webinar med Projects Abroad

Kommende webinar

Hvis du gerne vil deltage på et af vores webinars kan du klikke på et af vores kommende arrangementer nedenunder. Her har du mulighed for at snakke med os hvor end du er, og få besvaret dine spørgsmål.

Kommende webinar

Projects Abroad vil gerne invitere dig til vores webinar om praktikophold
d. 31. oktober kl. 17 - 18.00

Her kan du lære mere om hvordan vi kan arrangere et praktikophold for dig og hvad du kan forvente af os. Vi har mange forskellige projekter i 30 udviklingslande, samt 20 års erfaring i at arrangere praktikophold.

I løbet af denne time vil vi holde en halv times præsentation efterfulgt af besvarelse af alle jeres spørgsmål. Vi vil komme omkring de forskellige praktikkategorier vi oftest sender praktikanter afsted i, men vi vil altid gerne undersøge muligheden for dig, hvis du overvejer noget andet. Det er ganske uforpligtende.

Du har mulighed for at stille spørgsmål via chatten igennem hele præsentationen.

Du kan få mere information på 42 40 90 20 eller send os en email på info@projects-abroad.dk

Tilmeld dig her

Projects Abroad vil gerne invitere dig til vores webinar om familieophold
d. 4. december kl. 17 - 18.00

Her hos Projects Abroad har vi mange års erfaring med at arrangere frivillige rejser for familier, som ønsker at arbejde frivilligt i udlandet. Vores erfaring har lært os, hvad der skal gøres for at du og din familie får den bedste familierejse, og får oplevelser for livet. På dette webinar giver vi jer nogle redskaber i forhold til hvordan I kan planlægge et frivilligt ophold som familie. Vi kommer ind på de overvejelser vi anbefaler I har før I beslutter jer, hvilke projekter vi anbefaler I arbejder på og hvilke destinationer der er særlige relevante for børnefamilier.

Denne type familierejse er den perfekte måde at få unikke oplevelser sammen - I har masser at tage jer til og et solidt sikkerhedsnet.

Du har mulighed for at stille spørgsmål via chatten igennem hele præsentationen.

Tilmeld dig her

Besøg os på kontoret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på vores informationsmøde eller webinar kan du også booke et møde med os her på kontoret i København. Vi vil meget gerne give dig en personlig rådgivning om dine muligheder. Du er velkommen til at ringe til os på 42 40 90 20 eller booke et møde her.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲