You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vores mål og værdier

Vores Mission

Vores mission er at opfordre mennesker i alle aldre til at udføre meningsfuldt frivilligt arbejde i udviklingslande. Vi forventer at denne form for frivilligt arbejde med tiden bliver normen. Efterhånden som flere og flere slutter sig til os sigter vi mod at bygge et internationalt fællesskab som brænder for at hjælpe, lære, forstå, undervise, inspirere og blive inspireret.

Vores Værdier

BIDRAG: Vi går ind for at hjælpe hvor der er behov for det, selv i fjerntliggende egne. Uanset om behovet er hos et individ, en organisation, et miljøprojekt eller et helt lokalsamfund møder vi det så effektivt som vi kan med vores ressourcer og vi hjælper efter bedste evne.

VIRKSOMHED: Vi tror på at den mest effektive måde at organisere mennesker og ressourcer er gennem privat virksomhed. Det tillader samling af ressourcer, fordeling af risici og tilskynder innovation.

FÆLLESSKAB: Vi tror på at vores kollegaer, frivillige og samarbejdspartnere, som sammen udgør vores internationale fællesskab, er afgørende for vores succes. Vi anerkender, at hvert individ har en unik evne til at bidrage, en evne vi må give mulighed for udfoldelse.

KULTUR: Vi tror på værdien af kulturel udveksling mellem unge mennesker fra forskellige samfund. Denne udveksling hjælper til at skabe en verden med større forståelse og gensidig respekt.

Herunder er nogle projekteksempler som illustrerer vores tilgang til frivilligt arbejde og hvordan vores mål og værdier kommer til udtryk på forskellige projekter.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲