You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Det danske kontor

På det danske kontor sidder vi fire medarbejdere. Som det nationale kontor for Projects Abroad i Danmark har vi et ønske om at kunne give alle vores frivillige og andre med interesse i vores arbejde hurtig og personlig service og rådgivning.

Mød vores danske ansatte:

Det danske kontor
Anne Rasmussen Schmidt - Projektrådgiver Anne Rasmussen Schmidt
Projektrådgiver

Anne har en kandidat i International turisme og Fritidsmanagement fra Syddansk Universitet. På det danske kontor sidder hun blandt andet og rådgiver vores frivillige før, under og efter deres ophold og udformer marketingsmaterialer. Hun planlægger også vores inspirationsmøder, gymnasiebesøg og foredrag, og tager ud i hele Danmark for at fortælle alt, hvad der er værd at vide om Projects Abroad.

”Jeg skrev mit universitetsspeciale om frivilligt arbejde med dyr – mere specifikt den grønne marekat! Og jeg er generelt helt vild med dyr og meget passioneret omkring deres velfærd og trivsel. Jeg har arbejdet som frivillig med aber i Sydafrika, boet i Spanien, Grækenland og Egypten og rejst i snart 40 lande. Jeg har en hest, der hedder Tristan og underviser frivilligt andre i ridning og kommunikation med heste.”

Rikke Lizette Christensen - Country Director / Direktør Rikke Lizette Christensen
Country Director / Direktør

Rikke står i spidsen for det danske kontor i forhold til bl.a. HR, administration og marketing. Hun rådgiver potentielle danske frivillige om Projects Abroads projekter og kvalitetssikrer deres ophold. Rikke har en kandidat i Marketing og International kommunikation fra CBS og har tidligere arbejdet med turismemarketing og destinationsbranding. Rikke er aktiv sportsudøver og elsker at dykke – især med hajer!

”Jeg har altid haft en passion for at rejse og for den gnist, der opstår i mødet mellem mennesker og kulturer. Min medfødte nysgerrighed og rejselyst har ført mig til længerevarende bosættelser i Spanien, Chile og Frankrig, samt rejser i mere end 30 lande. Jeg er lige vendt hjem fra ét års frivilligt arbejde og rundrejse i Latinamerika. Det var så livsbekræftende en oplevelse, at jeg ikke kan forestille mig et liv uden tilknytning til verden udenfor. Det er derfor også en enorm drivkraft for mig at kunne hjælpe andre til at rejse ud i verden og opleve alle de fantastiske mennesker og landskaber, som venter derude.”

Personlig rådgivning og formidling af projekter

Den ene opgave er at formidle de mange forskellige projekter til alle som har interesse i at deltage i vores arbejde. At vælge imellem flere hundrede projekter i mere end 29 lande er for mange en udfordring i sig selv. Derfor afholder vi blandt andet inspirationsmøder rundt om i Danmark hvor alle med interesse i frivilligt arbejde kan komme og høre mere om mulighederne. Til inspirationsmøderne har vi altid tidligere frivillige til at fortælle om deres eget frivillige arbejde og erfaringer.

Herudover sidder vores danske projektrådgivere klar til at rådgive ved personlige møder eller pr telefon og e-mail. Du kan læse mere om muligheden for kontakt og personlig rådgivning her

Service og assistance til danske frivillige

Den anden del af vores arbejde, som er mindst lige så vigtig, er vores arbejde med at støtte de frivillige før under og efter deres rejse, således alt forløber nemt og bekvemt. Dette arbejde kan bestå i alt fra hjælp med visumansøgninger og planlægning af ophold inden afrejse og til hjælp til frivillige og pårørende under rejsen.

De frivilliges sikkerhed og tryghed har højeste prioritet, og derfor har vi altid ansatte på standby til at hjælpe, både på vores danske kontor og ude på destinationerne, således man er i trygge hænder hvis uheldet er ude. Læs mere om vores omfattede støtte og sikkerhed.

Vi tilbyder alle frivillige en evaluering af deres ophold efter de er kommet hjem. Det er vigtigt for os at få din feedback for at sikre at vores partnere og frivillige får det optimale ud af projekterne.

Vi hjælper med stort som småt og vi vil altid gerne høre fra dig uanset om du ønsker rådgivning om frivilligt arbejde, om skal rejse med os og har brug for hjælp, eller om er ude som frivillig og blot vil dele dine oplevelser.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲