You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Tores Fond

Tores Fond blev oprettet til minde om Tore Eikeland, som var et af ofrene på Utøya i Norge i juli 2011. Tore var politisk aktiv inden for en række mærkesager i både Norge og udlandet.

Stifteren af Projects Abroad, Peter Slowe, mødte Tore Eikeland flere gange, og blev imponeret af hans passion for politisk frihed, menneskerettigheder og social lighed.

Tores Fond blev startet for at skabe demokratisk engagerede lokalsamfund, Tore's Communities. Igennem udannelse, debat og samarbejde håber vi at skabe det demokratiske og politiske miljø, som Tore havde en vision om, og at dette vil føre til en styrket økonomi på længere sigt.

Tore-modellen fokuserer på at bekæmpe fattigdom igennem en holistisk tilgang for at sikre en bæredygtig indflydelse, når vi fokuserer på at hjælpe et område ad gangen. Igennem lokale og internationale partnerskaber kan Tores Fond give træning og ressourcer til undervisningsmetoder som styrker tilliden, opfordrer til samarbejde og som skaber et mere engageret lokalsamfund.

Vores første Tore landsby blev etableret i Akokoa i Ghana i 2014 i samarbejde med Projects Abroad. De næste landsbyer bliver etableret i Sydafrika og Myanmar.

Du kan læse mere om fondet og hvordan du støtter vores arbejde her www.toresfoundation.org.uk.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲