You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Medicinsk outreach i børnehøjde

To frivillige på det medicinske projekt i Jamaica har været på outreach for at foretage gratis helbredstjek blandt lokale skolebørn.Frivillig med barn

I Jamaica var to frivillige, der begge er på projektet med almen medicin, forleden på outreach sammen med en lokal sygeplejerske. En kirke dannede rammen om outreach'en, hvor skolebørn var inviteret til at komme forbi til et gratis helbredstjek. Alle børn blev målt og vejet, og resultaterne blev noteret på et kort, der skal bruges til at vurdere det enkelte barns udvikling.

Oplæg om vand

De frivillige havde derudover forberedt et oplæg for børnene om vigtigheden af, at det vand, de drikker og leger i, er rent. I en børnevenlig tone fortalte de om de ubehagelige konsekvenser, det kan have indtage forurenet vand. De opfordrede ligeledes børnene til at bede deres forældre om at koge deres drikkevand. Alle børn fik en drikkedunk, så de selv kan tage rent vand med i skole.

Tjekkede toiletter på skole

Det medicinske outreach blev afsluttet med en gennemgang af skolens toiletfaciliteter. Her blev der tjekket, om børnene har tilstrækkelig mulighed for at vaske hænder og lignende, hvis de skal bruge toiletterne i løbet af skoledagen. Der blev desuden sat plakater op på skolen, der husker børnene på, at de skal vaske hænder efter toiletbesøg og før frokost.

Læs mere om vores projekt med almen medicin i Jamaica her.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲