You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillige fjerner myg og fluer fra hestestalde

I Bolivia hjalp frivillige fra forskellige projekter hinanden med at fjerne fluer og myg fra staldene på vores projekt med hesteterapi.Frivillig fjerner myg og fluer med røgbehandling i Bolivia

Det er vigtigt, at dyrene på vores projekter lever under de absolut bedst mulige betingelser.
Derfor mødtes frivillige fra de forskellige projekter i Bolivia på projektet med hesteterapi for ved hjælp af røgbehandling at komme fluer og myg til livs i hestenes stalde og øvrige områder, hvor projektets heste opholder sig.
De mange bevingede insekter er nemlig en uundgåelig, men ikke desto mindre stor gene for hestene, der især risikerer skader ved øjnene, hvis insekterne ikke fjernes jævnligt.

Brugte røg

Ved en såkaldt "røgbehandling" lykkedes det at fjerne et stort antal myg og fluer fra området, der hver dag bruges som terapicenter for børn med handicap. Røgen, der bruges, er af en type, der ikke er skadelig for hestene. Den opbevares i en flaske, og er sat til en slange. Der sigtes direkte på fluerne og myggene, som modsat de større dyr ikke tåler røgen.
Dermed undgår man, at insekterne sætter sig på hestenes øjne og giver anledning til infektioner, som er smertefulde og kræver behandling hos en dyrlæge.

 

Du kan læse mere om vores projekt med hesteterapi her.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲