You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

5 fantastiske ungdomsprojekter! 

Der er forskellige årsager til at arbejde frivilligt i udlandet i sommerferien, men hvad ofte vejer ind for alle, er at vi godt vil have en positiv indflydelse på de lokalsamfund, som vi arbejder i. Vi har her samlet en liste over fem ungdomsprojekter, som er yderst egnede til at møde netop dette kriterie.

Tilføj erhvervserfaring til dit CV med et menneskerettighedsprojekt i Sydafrika

Tag på et ungdomsprojekt inden for menneskerettigheder i Sydafrika

Cape Town er et fantastisk sted, med en smuk kystlinje, taffelbjerget og fantastiske naturområder. Men der er også en stor forskel mellem rig og fattig. På menneskerettighedskontoret bliver der givet gratis juridisk rådgivning og organiseret workshops for unge kriminelle.

På dette projekt kan du komme tæt på en anderledes verden, få perspektiv og samtidig hjælpe til. Weekenderne på projektet er fyldt med spændende oplevelser, såsom et besøg til pingvinerne på Boulders Beach, toppen af Table Mountain og Robben Island, hvor Nelson Mandela sad i fængsel under Apartheid.

Du får på dette projekt den perfekte balance mellem arbejde og oplevelser i fritiden.

Få medicinsk erfaring i Tanzania på et projekt inden for almen medicin

Tag på et ungdomsprojekt inden for almen medicin i Tanzania

Forestil dig at stå ved foden af Kilimanjaro, i en smuk region i Tanzania, hvor din dagsorden hedder safaritur i en af nationalparkerne. Den slags oplevelser venter dig i fritiden, hvis du tager på et medicinprojekt i smukke Tanzania.

Du vil på projektet besøge et stort hospital i Arusha, hvor lægerne vil forklare dig om sundhedspleje i Tanzania. Du vil derudover også deltage i outreaches. Du vil på disse outreaches rejse til lokalsamfund og hjælpe professionelle læger med grundlæggende helbredsundersøgelser, for eksempel til Masai-befolkningen.

Når du rejser hjem igen, så kan du tilføje medicinsk praktikplads til CV´et, og vil have fantastiske naturoplevelser af giraffer og løver med i bagagen!

Skriv businesserfaring på CV´et med et ungdomsprojekt i eksotiske Kina

Tag på et ungdomsprojekt inden for jura og business i Kina

Dette projekt er af stor interesse for enhver, som drømmer om en fremtid inden for business eller jura. Har du set et advokatfirme eller en juridisk afdeling i et firma i virkeligheden? Det vil du opleve på projektet. Du vil derudover også have mulighed for at have noget sjov i Kina, med alle de andre unge som du møder.

Dine arbejdsopgaver som ung frivillig kan for eksempel være korrekturlæsning, research af casestudier og at opstille sammenligninger mellem det kinesiske og udenlandske retssystemer.

Du vil også besøge store kinesiske virksomheder og høre præsentationer af deres arbejde, ligesom at du vil få opgaver fra disse virksomheder. Dette vil give dig et unikt indblik i international forretningsførelse.

I weekenden vil i for eksempel besøge et pandahus! Best of both worlds – dét er mottoet for denne tur 

Vil du skrive erfaring inden for fysioterapi i Nepal på CV´et?

Tag på et ungdomsprojekt inden for fysioterapi i Nepal

På et fysioterapiprojekt for unge i Nepal, vil du arbejde på et lokalt hospital.

Du vil her iagttage professionelle fysioterapeuter, der behandler mennesker med handicap. Du vil på denne måde få en indsigt i en fysioterapeuts arbejde i Nepal, og kan få en forståelse af om det er noget du ønsker en fremtid inden for.

I weekenden vil du besøge lokale markeder sammen med dine rejsekammerater, og kan også tjekke naturparkerne omkring Chitwan ud. Hvis du har tid kan du også tage på en vandretur af stierne ved smukke Himalaya!

Lær tandlæge tricks i smukke Sri Lanka

Tag på et ungdomsprojekt inden for odontologi i Sri Lanka Dette ungdomsprojekt er guld værd, og er ikke med i vores top 5 uden grund.

Du vil tilbringe tid på odontologiafdelingen på et hospital, og du besøger et hospital, der specialiserer sig i den lokale og traditionelle ayurvediske medicin. I løbet af din tid på odontologiprojektet i Sri Lanka vil du iagttage tandlæger, lære om faget og arrangere workshops for børn, hvor du underviser dem i vigtigheden af god tandhygiejne. Du får med andre ord, en rigtig god indsigt i tandplejefaget.

I weekenden har du mulighed for at rejse rundt i landet, sammen med dine nye venner.

Start planlægningen af dit ungdomsprojekt

Dit CV bliver ikke blot fyldt med nye fede erfaringer, du får også oplevelser og venner for livet på et af disse projekter.

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os! Vi vil gerne fortælle dig mere om vores ungdomsprojekter, og er altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige projekt.

 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲