You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsfrivillige indsamler nok penge til at holde skole i Cambodja åben

Projects Abroad ungdomsfrivillige på Humanitært projekt i Cambodja har gjort alt, hvad de kunne for at indsamle penge for Salvation Centre Cambodia School 2. Deres familier og venner har givet gavmilde donationer igennem GoFundMe, hvilket betyder at undervisningen på skolen kan fortsætte indtil december 2017, hvor skolen igen vil modtage dens sædvandlige finansielle støtte.

Projects Abroad Ungdomsfrivillig i Cambodja

De 60 børn som går på Salvation Centre Cambodia School 2 (SCC2), kommer fra landsbyområder i den nordlige del af Phnom Penh, hovedstaden i Cambodja, og mange af børnene er forældreløse, eller har arbejdsløse forældre. Afhængigt af det enkelte barns situation, bliver SCC2 brugt som et center, hvor børn kan supplerer deres normale skolegang. SCC2 er en privatskole og skolen modtager derfor ikke finansiel støtte fra staten, og er derfor afhængig af finansielle donationer. I år modtog skolen desværre ikke deres sædvanlige donationer, og som Alice Chiepea, Ungdomsprojekt Manager i Cambodja, forklarer ”uden disse finansielle donationer vil skolen være tvunget til at lukke, og der er ikke andre alternativer for disser børn. Uden SCC2, ville mange af dem blot stoppe med at gå i skole.”

Projects Abroad har hjulpet skolen ved at betale for lærernes løn i adskillige måneder, men mere hjælp var nødvendigt for at holde skolen åben indtil slutningen af året. Da de frivillige på Ungdomsprojektet hørte om situationen skolen var i, begyndte de straks at brainstorme, hvordan de kunne indsamle penge for at hjælpe. En af de ideer de fik, var at søge om donationer gennem GoFundMe, hvilket kunne hjælpe skolen og dermed sikre børnenes fremtid. De frivillige skrev en beskrivelse af situationen SCC2 befandt sig i, udvalgte billeder og lod derefter kampagnen gå live og delte den på diverse sociale medier og med deres venner og familier. På under to dage indsamlede de frivillige $3015 (18.798 kr.), hvilket var $1015 (6328 kr.) mere end deres oprindelige mål.

Ungdomsfrivillig i Cambodja

På grund af dette fantastiske resultat vil skolen ikke blot forblive åben indtil december, men der er også penge nok til at købe nye skoleuniformer og undervisningsmateriale til børnene. Skolen vil derudover også være i stand til at møde en af de forespørgsler som forældrene har haft til skolen. Børnenes familier har nemlig førhen spurgt om skolen kunne give børnene snacks, så de kan koncentrere sig i løbet af dagen, men dette har skolen ikke haft penge til, men takket være de frivillige kan denne forespørgsel nu blive mødt.

Udover at indsamle penge til skolen har de frivillige også taget del i forskellige aktiviteter med børnene på skolen. De har undervist i engelsk, lært børnene om genbrug, vist dem hvordan de kan holde deres skole pæn og ren, malet adskillige vægge, bygget blomsterbede og fornyet skolens bibliotek ved at lægge nyt gulvtæppe og male.

De frivillige på Ungdomsprojektet var i Cambodja i to uger, men selv på så kort tid formåede de at gøre en kæmpe og varig forskel for SCC2. ”Det er helt sikkert en rar følelse at vide at vores frivillige, deres venner og familier kunne gøre så stor en forskel. Jeg tror, at det er vigtigt for de frivillige at se den forskel de har gjort for skolen. Aktiviteter såsom at undervise i engelsk har en indflydelse, men det er en indflydelse som er svær at se, især hvis en frivillige er på projekt i en kort periode. Denne kampagne var noget de frivillige igangsatte, og de var derved i stand til at se resultatet af den mens de stadig var i Cambodja,” siger Alice.

 

 Find ud af mere om vores Ungdomsprojekt med Humanitært arbejde i Cambodja , og se hvordan du kan blive en del af fællesskabet, eller tag et kig på vores andre Humanitære projekter  rundt omkring i verden. 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲