You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nyheder fra 2017

Følg med i hvad der sker i Projects Abroad-verdenen. Du får sidste nyt om vores mange spændende projekter, nye frivilligberetninger fra danske frivillige, nyt fra vores destinationer og meget mere.


2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

22. december 2017
Stor genudsætning af dyr i Peru

I november blev 20 forskellige dyr genudsat på Regnskovsprojektet i Peru. Det er ny rekord.

20. december 2017
10 skoler står færdigbygget i Nepal - nr. 11 er på vej!

Frivillige hos Projects Abroad har siden 2015 arbejdet på at bygge skoler i Nepal. 10 skoler er færdige, og nummer 11 forventes færdigbygget i foråret 2018.

11. december 2017
Frivillige i Filippinerne forbedrer sanitet i lokalsamfund

Frivillige på byggeprojektet i Filippinerne har hjulpet med at forbedre sanitetsforholdene hos familier i San Remigio. Indtil videre er målet at få bygget 200 toiletkummer.

13. november 2017
Ny kurs for Projects Abroads humanitære arbejde

Fra januar 2018 stopper Projects Abroad samarbejde med børnehjem og vil fremover fokusere på en helhedsorienteret tilgang som skal hjælpe børn til at blive hos familien.

30. oktober 2017
Projects Abroad-teamet donerer læsemateriale til townships i Sydafrika

Projects Abroad-medarbejderne i Sydafrika startede en indsamling for at tackle læsefærdigheder i lokale townships. Projects Abroad donerede 1383 kr. (R3000), og vi indsamlede over 400 bøger, puslespil, blyanter, farver og spil til fire centre for børn i Vrygrond, Cape Town. 

24. oktober 2017
Meget mere end ernæring

I Sydafrika har man som frivillig mulighed for at arbejde med ernæring i Cape Town. Vi tog en snak med Josephine, som var afsted som frivillig for at høre om hendes oplevelser på projektet. 

15. september 2017
Ungdomsfrivillige redder skole i Cambodja

Frivillige på ungdomsprojekt i Cambodja indsamlede penge til Salvation Centre Cambodia School 2, og gjorde det dermed muligt at holde skolen åben. 

05. september 2017
Vores Globale Database

Vi har lanceret en ny database, som identificerer, hvor der behøves mere hjælp, tracker vores fremgang på projekterne og guider vores frivillige i deres arbejde. 

01. september 2017
Vores læseprogram i Belize udvider

Læseprogrammet som frivillige på Undervisningsprojektet i Belize kan være en del af, udvider til september grundet dets store succes. 

17. august 2017
Succesfuldt samarbejde

Projects Abroad har haft et succesfuldt første års samarbejde med El Tortugario Conservation centre i Colima, Mexico. På Natur & Miljøprojektet i Mexico fokuserer vi på at bevare havskildpadderne og med vores nye samarbejdspartner har vi større inflydelse på miljøet. 

15. august 2017
25 år med hjælp, læring og oplevelser

Projects Abroad fejrer at vi i 25 år har sendt frivillige til destination overalt i verden for at hjælpe, lære og opleve.

04. august 2017
Gode råd til kvote 2-ansøgere

Karakterkravene til mange uddannelser er umådeligt høje, og mange satser derfor på adgang til drømmestudiet gennem kvote 2. Et eksempel på et kvote 2-kriterie kan være et udlandsophold på tre til seks måneder.

20. juli 2017
Unge frivillige på Ungdomsprojekterne gør en stor forskel

Frivillige på Projects Abroads Ungdomsprojekter samarbejder for at opnå langsigtede mål og gør en forskel for flere samfund verden over. 

11. juli 2017
Frivillige i Belize bekæmper invasive dragefisk

Fra november 2016 til juli 2017 har frivillige på vores Natur & Miljøprojekt i Belize slået mere end 1000 dragefisk ihjel i marineparker nær vores base i Placencia. Dragefisken er en invasiv fiskeart som i hele verden er en trussel mod oprindelige fiskearter.

03. juli 2017
Skole i Jamaica får ny legeplads

Projects Abroad-frivillige er i øjeblikket i fuld gang med at bygge en legeplads på en skole i Jamaica. Legepladsen vil give børn på skolen, mulighed for at lære igennem leg. 

27. juni 2017
Kvinden bag gratis juridisk rådgivning i Cape Town

På vores Projects Abroad Human Rights Office i Sydafrika har vi tilbudt over 25.000 timers gratis juridisk rådgivning i 2016. Vi har taget en snak med Maria Mulindi, for at høre nærmere om de juridiske klinikkers store succes. 

26. juni 2017
Glæden over de små ting

Jeg ankom til Peru en lørdag formiddag, og var lettere nervøs omkring det hele. Så snart jeg gik ud af lufthavnen var jeg ikke alene mere, da jeg blev mødt af en sød og snaksalig koordinator, som kørte med mig hen til min værtsfamilie. 

12. juni 2017
Projects Abroad planter 4000 nye træer i Madagaskar

Efter at cyklonen, Enawo, fejede henover Madagaskar i marts 2017 har Projects Abroad plantet 4000 nye træer.

08. juni 2017
Koralblegning truer koralrevet

De seneste to år har vi haft to globale koralblegninger, som har ødelagt store dele af vores koralrev. Alene i 2016 ødelagde koralblegning 22% af alle vores koraller. 

07. juni 2017
Mangroveplanter betyder mere end du tror

Mangroveplanter er vigtige for mange forskellige fiskearter, vores kyster og lokalsamfund verden over. Desværre bliver mangroveskove ryddet med hastig fart. Læs her, hvilken betydning disse planter har for vores planet. 

02. juni 2017
Hvad kan søheste fortælle os?

Søhesten er et unikt havdyr som kan fortælle os meget, om hvordan det står til med andre havdyr. Læs, hvordan her. 

01. juni 2017
Ann-Camilla fortæller om Folkesundhed i Sri Lanka

Nu er det snart en måned siden jeg hjemvendte fra min store rejse. Jeg ville gerne rejse i mit sabbatår men samtidig også gerne finde ud af, om medicin egentligt er noget for mig. Derfor valgte jeg at kombinere rejse med frivilligt arbejde igennem Projects Abroad.

23. maj 2017
Projects Abroad fokuserer på menneskerettigheder i Bolivia

Projects Abroads nye menneskerettighedsprojekt i Bolivia vil fokusere på at bekæmpe menneskehandel og hjælpe kvinder, som har været udsat for fysisk og/eller psykisk vold. 

17. maj 2017
Reddede brillebjørne trives i Taricaya reservat i Peru

Fire brillebjørne er blevet reddet fra cirkusser og amatørzoos i Peru og bliver nu rehabiliteret af vores natur og miljø frivillige på vores regnskovsprojekt i Taricaya

11. maj 2017
Genopbygningsprojekt i Nepal færdiggøres

Vores Genopbygningsprojekt i Nepal, som vi startede efter det kraftige jordskælv som ramte Nepal i april 2015, har været en stor succes. 500 frivillige har bygget 96 klasselokaler på 9 skoler i Nepal, og mere end 2000 børn er nu i stand til at vende tilbage til deres skolegang.

10. maj 2017
Mikrofinans frivillige styrker marginaliserede samfund i Ghana

Vores Mikrofinansprojekt i Akuapem Hills, Ghana har haft stor succes og Projects Abroad flytter derfor, så vi kan støtte andre underprivilegerede samfund. I april 2017 flytter vi til Cape Coast. Her vil vi støtte entreprenører i en lejr for spedalske og forretningskvinder i et lokalt fiskersamfund. 

06. april 2017
Familietur til Ecuador

Som en familie med travle jobs og skole, kan det være svært at komme afsted på meget andet end almindelige ferier, men vi valgte i 2016 at tage et par måneders orlov og komme afsted. Motivationen var at opleve lidt andre sider af verden end vi møder i Virum, bidrage en smule til udviklingen af det lokale samfund, og ikke mindst at være sammen som familie på en helt anden måde end normalt.

05. april 2017
Farmacistuderende fik erfaring i Sri Lanka

Jeg var i sommeren 2016 tre uger afsted på et farmaciprojekt i Sri Lanka gennem Projects Abroad. I foråret forinden havde jeg færdiggjort mit bachelorprojekt i farmaci. Efter tre års studier direkte efter gymnasiet, følte jeg nu et behov for at komme ud i verden. Jeg ville se, hvordan forholdene omkring brugen af medicin og information var i en anden del af verden. En del af verden, der ikke har samme krav til medicinen, som vi har i Danmark.

05. april 2017
Genopbygningsprojekt i Kathmandu i Nepal

I min orlovsperiode havde jeg været ude at rejse i flere lande i Asien, men jeg havde ikke fået nok af at rejse og se andre asiatiske lande. For mig var det vigtigt, at det ikke kun var ren rejse, men der var et formål med rejsen.

05. april 2017
Iben lærte om radiografi i Kenya

Fra midten af september 2016 og til midten af december 2016 valgte jeg at være frivillig i Kenya. Grunden til at jeg valgte at være frivillig, var at jeg godt kunne tænke mig at arbejde som frivillig i mit sabbatår, derudover kunne jeg også godt tænke mig at være frivillig i udlandet.

21. marts 2017
Høj efterspørgsel på gratis engelskundervisning i Peru

Projects Abroads årlige undervisningsforløb for lokale engelsklærere i Peru havde i år rekordmange ansøgere, hvor mere end 700 lærere tilmeldte sig forløbet.

27. februar 2017
Dominga ankommer til Taricaya

Efter to dages rejse over Andesbjergene ankom Dominga til sit nye hjem i Taricaya i Peru. Både lokale medarbejdere og frivillige har arbejdet hårdt for at hendes nye hjem klar. 

16. februar 2017
Hajprojektet i Fiji fejrer 3 års fødselsdag

Vores unikke hajprojekt i Fiji kunne i januar fejre 3 års fødselsdag. Takket være frivillige, biologer og lokale medarbejdere har vi bidraget til beskyttelse af hajer, genplantning af mangrover og oplysningskampagner i det sydlige Stillehav.

30. januar 2017
Om at arbejde som sygeplejerske på Endulen Masaihospital i Tanzania

Med 5 år på bagen som sygeplejerske i Danmark havde jeg fået en trang til at komme ud og opleve verden igen – og hvad var mere nærliggende end at rejse ud i verden og opleve min sygepleje blive udfordret under andre forhold, kulturer og skikke?

30. januar 2017
Mit ernæringsprojekt i Fiji

Projektet gav mig mulighed for at prøve min viden af, og tilpasse den til en kultur, som på mange måder er anderledes end min egen, men hvor der også viste sig at være lighedspunkter, i forhold til menneskelige værdier.

24. januar 2017
Frivilligberetning fra ungdomsprojekt i Sri Lanka

Jeg sad i vinteren 2015 som en frustreret 1.g’er og kunne allerede på det tidspunkt fornemme, at 2.g ville blive som at bestige Mount Everest med 2 brækkede ben, hvis ikke jeg fandt noget, der kunne motivere mig til at holde ud, måske give god mening at gøre og endda inkludere lidt solskin– og lige i det øjeblik så jeg en reklame for Projects Abroad! 

12. januar 2017
Simone og ergoterapi i Tanzania

I mange år har det været en drøm at rejse til Afrika og i alt for mange år lod jeg det være ved drømmen, fordi min hørelse på daværende tidspunkt ikke var noget at prale af og jeg var meget ubekvem ved at skulle tale engelsk. 

02. januar 2017
Cochabanner fylder 10 år

Cochabanner er et engelsksproget, gratis magasin, som Projects Abroad har udgivet de sidste 10 år. Her får frivillige unik erhvervserfaring inden for journalistik.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲