You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Tidligere frivillig Alice Bowman vinder Young Scot Award

Alice Bowman, tidligere frivillig med Projects Abroad, vandt frivillig-kategorien i Young Scot Awards, som fandt sted i Edingburgh d. 27. april 2016. Alice, som nu er 18 år gammel, er kontorelev og fra Blairgowrie, modtog prisen for hendes indsats på Projects Abroads Humanitære projekt i Cambodja, hvor hun bl.a. arbejdede frivilligt på et hjem for drenge og mænd med psykiske og mentale handdicap, nogle med HIV.

Projects Abroad frivillig, Alice Bowman fra Scotland, sidder med en gruppe frivillige og lokalt personale på et humanitært projekt i CambodjaYoung Scot Award showet kører nu på 11. år og fejrer deflotte præstationer udført af Scotlands unge i 12 forskellige kategorier, lige fra sportsbedrifter til præstationer indenfor uddannelse. Præmierne fremhæver de unges positive indsatser og belønner deres bedrifter.

Alice besøgte Cambodja i juli 2015 i fire uger på vores humanitære ungdomsprojekt, da hun var 17 år gammel. På hjemmet i Phnom Penh, hvor Alice var frivillig, brugte hun en stor del af sin tid på at se efter beboerne og hjælpe dem med at gøre sig klar til dagen. I Cambodja er adgang til handdicaphjælp meget begrænset, og som en del af vores humanitære indsats, arbejder vi derfor på at tilbyde specialiseret, målrettet træning og på at forbedre beboernes levestandard.

I samarbejde med andre frivillige på projektet, startede Alice også en køkkenhave – det udendørs areal der før bestod af jord og græs, blev ved hjælp af fire ugers hårdt arbejde et velfungerende projekt. Udover dette, overkom Alice også at arbejde på at forbedre et sanserum, som har til formål  at bidrage til et mere stimulerende miljø for beboerne på hjemmet.

Projects Abroad frivillig, Alice Bowman fra Scotland, hjælper med at plante frø i en køkkenhave på humanitært projekt i CambodjaVi spurgte Alice, hvordan hun havde det efter at have vundet prisen. Alice besvarede spørgsmålet med et enkelt ord: ”Overvældet”. I øjeblikket arbejder Alice på at tjene penge, så hun kan besøge Cambodja igen senere i år. Det har været hårdt arbejde med at sælge marmelade og stå for en lille butik, hvor overskuddet går til rejsen. Til hendes 18 års fødselsdag tidligere på året, bad Alice om donationer til at finansiere sin rejse i stedet for gaver.

Udover udgifterne til sin tur, planlægger Alice at købe en ny kørestol til en af drengene, som er blevet for stor til sin kørestol. Herudover planlægger hun at købe ting, der kan hjælpe beboerne i deres hverdag, som f.eks. tøj, mad og bleer – sidstnævnte er meget dyre i Cambodja.

Alice håber på at kunne være i Cambodja i otte måneder denne gang. Hun planlægger at starte med at arbejde på et af vores Humanitære projekter og derefter med Undervisning. Vi spurgte Alice, hvad hun glæder sig mest til når hun kommer tilbage, hvortil hun svarede: ”At se alle drengene igen, og hjælpe dem endnu mere, end jeg jeg før har gjort”. Overordnet håber hun på, at skabe en langsigtet positiv effekt for hjemmet og dets beboere. 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲