You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Genopbygning i Nepal

Julie hjalp til med undervisning på genopbygningsprojektet i NepalDa jordskælvet ramte Nepal og jeg så hvor hårdt det ramte de mennesker der boede i de hårdest ramte områder, ville jeg gerne give en hånd.

Vi genopbygger lokale skoler i KathmanduJeg søgte på nettet under hjælpeorganisationer og fandt Projects Abroad. Under hele processen, fra jeg meldte mig til turen og til jeg kom hjem, har Projects Abroad været gode til at komme med en masse informationer. Jeg havde mulighed for at ringe personalet i Nepal og det skabte tryghed hos mig.

Genopbygning i NepalProjektet gik ud på at vi skulle bygge skoler. Vi skulle grave huller til at ligge et fundament for de murer vi skulle bygge. Vi satte træplader op som vægge og de blev malet.  I denne proces skulle vi blande cement og flytte mursten.

Sammenholdet imellem  de frivillige var fantastisk. Der var altid en god stemning på arbejdspladsen, i weekenderne og i vores værtshusene. I weekenderne rejste vi lidt rundt i Nepal eller udforsket smukke Kathmandu.

De 4 uger i Kathmandu, har været den fedeste oplevelse i mit liv.

Maria Solheim, Genopbygning i Nepal

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲